tallink city hotel lasten sviitti

Tallink City Hotel kokemuksia – täysin uudistettu hotelli Tallinnassa

Tallink City Hotel kokemuksia – täysin uudistettu hotelli Tallinnassa

Tämä Tallink City Hotel kokemuksia -postaus perustuu Tallink Siljan tarjoamaan PR-matkaan.

Tallink City Hotel on täysin remontoitu ja uudistettu kesällä 2021. Jos olet aiemmin käynyt tässä hotellissa, yllätyt täydellistä muodonmuutosta varmasti!

Katso videolta tunnelmia hotellista!

Tallinnaan mukavasti business loungessa

Helsingistä matka Tallinnaan sujui mukavasti Tallink Starin ja Megastarin business loungessa istuskellen ja taxfree-ostoksia valikoiden. Business lounge oli ihanan ylellinen ja laivamatka tuntui kuluvan aivan liian nopeasti. Lasten kanssa ehkä kuitenkin viihtyisin ennemmin yleisissä tiloissa ja leikkipaikoilla.

business lounge tallink silja
Business loungessa on tilaa istuskella, lukea lehtiä, käyttää wifiä, katsella televisiota sekä erityisesti nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta.
business lounge
Ruokavalikoima oli monipuolinen ja herkullinen.

Tallink City Hotel kokemuksia perhehuoneesta

Tällä kertaa matkustin ilman lapsia, joten oli todella ylellistä päästä majoittumaan yksin perhehuoneeseen! Tilaa olisi kuitenkin ollut neljälle, sillä parisängyn lisäksi huoneessa oli vuodesohva. Kaikki huoneessa oli uututttaan hohtavaa, puhdasta ja kaunista.

tallink city hotel kokemuksia perhehuone
Perhehuone oli tilava ja hyvin siisti.
tallink city hotel kokemuksia perhehuone
Huone oli yllättävän tilava, eikä varmasti tuntuisi ahtaalta edes jos vuodesohva olisi avoimena.
perhehuone tallinnassa
Mukavat sängyt, ylelliset petivaatteet ja pimennysverhot, siitä on hyvä yöunet tehty!

Tallink City Hotellin lasten sviitti

Tallink City Hotellissa oli jotain sellaista, mitä en ole koskaan aiemmin nähnyt. Lasten sviitissä lapset pääsevät sekä huonekokemuksen että asiakaspalvelun puolesta ikään kuin päävieraiksi. Yleensähän lapset matkustavat aikuisten kanssa, mutta tällä kertaa ajattelu on käännetty toisinpäin.

Toki myös aikuiset viihtyvät lasten sviitissä, sillä heidän oma makuuhuoneensa on huoneen yhteydessä mutta omassa rauhassa. Huoneiden välissä on toisella puolelle eteinen ja toisella puolella kylpyhuone ja wc.

Lasten puoli on sisustettu raikkaasti ja hyvällä maulla. Sieltä löytyy erilaisia tyynyjä, pelejä ja leluja, unohtamatta puolapuita! Kapeaan sänkyyn mahtuu yksi lapsi ja toisen makuupaikan saa loihdittua sängynalus”laatikosta”.

tallink city hotel kokemuksia
Lasten sviitin lasten puoli.
lasten sviitti tallinna
Leluja ja pelejä löytyy eri ikäisille. Pilvenhattaroiden alla on varmasti kiva levätä.
lasten sviitti
Tämä lasten sviitti ei ole vain nukkumista, vaan myös viihtymistä varten!

lasten sviitti tallink city hotel

Muuta mukavaa hotellissa

Hotellimajoittumisten yksi ihanimmista puolista on tietenkin runsas aamupalapöytä, josta voi valita kaikkea sellaista, mitä ei välttämättä kotona söisi. Hotellin aamupala oli juuri sitä, mitä odotinkin ja ehkä vähän enemmänkin.

tallink city hotellin aamupala
Näillä lähtee aamu käyntiin. Hotellissa syön aina paahtoleivän nutellalla ja vadelmahillolla, jos sellaista vaan löytyy. Kotona en koskaan. 😀

Hotellista löytyy myös lapsille oma leikkipaikka ja televisionurkkaus. Tila sijaitsee ravintola City Grill Housen alakerran yhteydessä, mikä on kätevää silloin kun haluaa rauhassa aikuisten kesken syödä vaikkapa illallista.

televisio oleskelupaikka
Tyynyjen päällä voi loikoilla ja katsella Muumeja.
leikkipaikka tallinna
Erikoinen leikkipaikka ruokkii mielikuvitusta.

Kävimme aamupalan jälkeen kokeilemassa rappustreeniä! Hotellin rappuset ovat mukavan leveät ja niihin tulee paljon luonnonvaloa suurten ikkunoiden ansiosta. Kerroksista löytyy vinkkejä rappustreeniin ja myös puolapuita! Todella mainio korvike hotellin kuntosalille. Oli tosi kiva vetää hieman erilainen treeni.

rappustreeni
Kerroksia riittää kunnon hikijumppaan.

Hotellista löytyy myös rentoutumisalue, mutta se on tarkoitettu vain aikuisille. Uima-altaita ei ole, mutta erilaisia saunoja sitäkin enemmän ja esimerkiksi ihanan rentouttava vesipatja!

City Grill House

Kävimme myös hotellin City Grill House -ravintolassa illallisella. Grillistä saa herkullista lihaa, kalaa, mereneläviä ja kasvisvaihtoehtoja. Minä söin a la Carte -listalta tonnikala-cevichen (erinomaista!), punajuuri-kikhernepihvin (hyvää, mutta aika kevyt annos) ja New Yorkin juustokakku (nam!).

Lapsille voi listalta tarvittaessa tilata pienempiä ja muokattuja annoksia. Annoksia voi tilata myös jaettavaksi ja tilata enemmän lisukkeita (esim. perunasurvosta, ranskalaisia, vihanneksia ja salaattia).

city grill house
Ruokia valmistuu…
city grill house
Illallisen kruunaa tietysti jälkiruoka!

Oli niin kiva pitkästä aikaa päästä ulkomaille! Reissusta intoutuneena varasin koko perheelle hotellimatkan Tallinnaan syyslomaviikolle. Harmittavasti lasten sviittejä ei ollut kyseisenä ajankohtana vapaana, mutta ehkä seuraavalla kerralla sitten. 🙂

******

Annan matkablogista voit lukea kokemuksia lasten kanssa matkustelusta ulkomailla ja nyt korona-aikana lähinnä kotimaassa.

Inspiroidumme uusista kokemuksista ja hyvästä ruoasta. Parasta matkoilla on kiireetön yhdessäolo perheen kanssa.

Jos haluat Annan matkablogin tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä anna@lapsennimi.com

Lue lisää Annan matkablogia.

 

Anna Holopainen

Kirjoittaja on 36-vuotias espoolainen 5- ja 7-vuotiaiden lasten äiti.

Annan blogista voi lukea parhaat vinkit lasten kanssa matkailuun eri puolella maapalloa. Blogissa vinkataan myös kivoista lapsiystävällisistä retkikohteista.

Takaisin ylös