Amazon

Amazon myy vauvanukkeja ”anatomisesti oikeina” seksinukkeina

Amazon myy ”anatomisesti oikeita” lasten nukkeja hakutermeillä ”täysikokoinen seksinukke”

Amazon kauppaa kyseenalaisia pedofiliaa normalisoivia nukkeja ja tästä uutisoi True News Hub 14. tammikuuta 2021. Tarkistimme tiedon ja jutun kuvat on otettu suoraan Amazonin verkkokaupasta hakutermillä “full size sex doll”.

Amazon normalisoi pedofiliaa myymällä lapsen näköisiä seksinukkeja

Amazon listaa lasten nuket ”täysikokoisena seksinukkena”. Nukkeja kuvataan ”anatomisesti oikeiksi” ”lämpimällä ja kostealla” suulla ”. Tällaiset nuket pitää yksinkertaisesti kieltää! Vai mitä mieltä sinä olet?

lapsikauppa

amazon verkkokauppa

lasten katoaminenTuotteilla houkutellaan pedofiileja

“One of the descriptions for the product informs potential buyers that the mouth on the doll “seems to be a real baby’s lips, tender, soft,” and that the doll includes a “private part.” Haloo oikeasti! Kuinka sairasta.

Muita vastaavia nukkeja on lueteltu myös itsetyydytysseksilelujen rinnalla, jotka matkivat naisen huulia.

Twitterissä vaaditaan, että @Amazon vetää kaikki tuotteet, joilla on lasten kasvot, kuvaukset tai vartalo, heidän kaupastaan pois. Lapset eivät ole seksileluja, ja meidän on puolustettava heitä! 

Lähde True News hub 

Mihin miljoonat lapset katoavat vuosittain?

Jokainen kadonnut lapsi on liikaa. Me kaikki olemme varmasti lukeneet lapsikaupasta ja lasten katoamisista. Suomalaisille se saattaa tuntua kaukaiselta asialta. Lonkerot ulottuvat valitettavasti myös Suomeen. Emme kuitenkaan voi enää sulkea silmiämme siltä, kuten suurin osa on tehnyt tähän saakka. Kun myönnämme asian olemassaolon sitä ei voida enää piilottaa samalla laajuudella.

Pelkästään Amerikassa katoaa vuosittain 800.000 lasta. Oletko koskaan miettinyt mitä tämän takana voisi olla?  

kadonnut lapsi

Euroopan unionissa katoaa joka toinen minuutti lapsi. Vuosittain lapsia katoaa EU:ssa noin 250.000. Lue lisää tästä.

Missing Kids

FBI – Kidnapatut

Laajamittainen lapsikauppa on valitettavasti totta

Meidän kaikkien on avattavat silmät lapsikaupalle, joka ulottuu jokaiseen maailman kolkkaan. Miljoonat lapset eivät katoa yksittäisten ihmisten kidnappauksista.

Organisoitu lapsikauppa vaatii pyöriäkseen valtavia resursseja. Pitäisikö median mielestäsi tehdä tutkivaa journalismia näiden asioiden esiintuomiseksi? 

Ei voi olla mahdollista, että joka vuosi Euroopan Unionissa neljännesmiljoona lasta katoaa taivaan tuuleen, ilman että kukaan ei vuodesta toiseen tutki asioita syvemmin ja tuo niitä julkiseksi. Kun tieto lisääntyy, muutos tapahtuu. Lapsikauppa on totta.

Valtamedia on tehnyt parhaansa piilottaakseen nämä asiat, mutta nyt niitä on alettu tuoda esiin. Tietoa voit etsiä hakukoneesta DuckDuckGo, joka ei sensuroi hakutuloksia Googlen tapaan.

Lue raportti ihmiskaupasta 2020 

Vieraskirjoittaja

Haluatko olla mukana kertomassa tarinasi sivustollamme? Ota yhteyttä meihin rohkeasti joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse info(a)lapsiarkea.com

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös