koiran hyvinvointi

Koiruliini.fi tarjoaa koirien hyvinvointipalveluita

Koirien hyvinvointi on Koiruliini.fi palvelun toiminnan ytimessä

Koirien hyvinvointi – Kaupallinen yhteistyö Koiruliinin kanssa.

Koirien hyvinvointi on tärkeää. Siksi on ihanaa saada kertoa teille pienistä suomalaisista yrityksistä, jotka tarjoavat palveluita koirille. Näinä aikoina kannattaa erityisesti tukea suomalaista yrittäjyyttä. 

Koiruliini.fi on auki

Marraskuussa 2020 avautui kotimainen, ekologinen ja ehdottoman vastuullinen koirien hyvinvointipalveluita tarjoava portaali ja verkkokauppa www.koiruliini.fi. Tänä vuonna on koiranpentuja hankittu ennätystahtia ja on hienoa, että tarjontaa koirien hyvinvointiin on saatavilla useilta toimijoilta.

koiruliini verkkokauppa

Koirien hyvinvointi ja palvelut valtakunnallisesti

Me koirulit ansaitsemme hyvää hoitoa ja me nautimme esimerkiksi hieronnasta siinä missä te ihmisetkin. Kurkkaa tästä missä päin hierontaa on saatavilla. 

Koirahieronnan hyötyjä

  • Stressin ja ahdistuneisuuden vähentäminen.
  • Parantaa kehon toimintoja
  • Edistää yleistä hyvinvointia

Muita Koiruliinin hyvinvoinvipalveluita

  • Osteopatia
  • Koirahotelli
  • Päivähoito
  • Trimmaus
  • Ravintoneuvonta
  • Ulkoilutus
  • Koirajumppakurssi

Ympäristöystävällisiä koirien tarvikkeita

Koiruliini.fi verkkokaupasta voit ostaa lasketusti ympäristöystävällisiä koirien tarvikkeita, jotka pienentävät hiilijalanjälkeä. kaupasta löytyy myös kotimaisia koirien lisäravinteita sekä DIY-koirantarvike verkkokursseja. 

Minä sain testiin leluja ja patjan. Koiruliinin patjavalikoima on tosi laaja ja siellä on myös kurssi patjan tekoon.

koiran hyvinvointi

Koiruliinin tarina – Mistä kaikki alkoi?

Kaikki alkoi siitä, kun eräänä merkityksellisenä päivänä eräs hyvin tärkeä ja rakas koira, Sisko, sai diagnoosin. Borderterrieri Siskolla todettiin spondyloosi eli selkänikamien rappeutumasairaus. Jatkohoidoksi hoitava eläinlääkäri suositteli hierontaa. 

Niinpä Koiruliinin perustaja, Katri, ryhtyi ottamaan selvää hieronnasta hoitomuotona. Ja kun sitten erinäisten hakujen sekaan tupsahti mainos, jossa kysyttiin: ”haluatko koirahierojaksi?”, oli vastaus ilmiselvä. “Mikäänhän ei olisi tärkeämpää, kuin ymmärtää ja auttaa omaa parasta ystäväänsä. Tie vei koirahierontaopintoihin Tampereelle.” Kertoo Katri Kärkkäinen.

Kun sitten erään koulupäivän iltana, alkukesästä 2020, opiskelijat istuskelivat leirinuotiolla ja juttelivat, niin kuin leirinuotiolla on tapana, elämän suurista kysymyksistä ja tietenkin, niin, kaikkein tärkeimmästä, eli koiristaan, alkoi ajatus kypsyä. Leirinuotiolaiset huomasivat siinä rupatellessaan, että yhteisiä kokemuksia oli koiraystävien kanssa matkan varrella kertynyt varsin paljon. 

Huomattiin sekin, että kovin monen koira oli saanut apua hieronnasta. Pohdittiin, että mitenhän sitä saa hommia opintojen jälkeen. Joku siinä sitten ehdotti Katrille, että eikö hän voisi perustaa yrityksen, jotta yhteinen koiramatka jatkuisi  ja muutkin koirat saisivat apua, muutkin kuin heidän koiransa. Näin syntyi Koiruliini.fi.

Koiruliini etsii palveluntarjoajia listoilleen

Tule mukaan Koiruliiniin! Oletko trimmaaja, koirahieroja, kouluttaja, tarjoatko koirapalveluita? Voit olla yritys, yksityisyrittäjä tai ihan yksityinen palkansaaja. Koirat ovat sinulle ensiarvoisen tärkeitä ja sydämessäsi asuu hyviä ajatuksia rakkaista ystävistämme. Kotimaisuus ja ekologisuus ovat osa arvomaailmaasi. Tule rakentamaan kanssamme hyvää koiramaailmaa. Laita meille viesti asiakaspalvelu@koiruliini.fi , kerro palveluistasi ja olemme pikimmiten yhteydessä sinuun.

Lue myös Koiranpentu tulee kotiin

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös