minne syyslomalla

Syyslomaideat: Kylpylä vai Lapin ruska?

Minne syyslomalla? Kylpyläloma Suomessa ja ruskamatka ovat meidän suosikit

Minne syyslomalla juttu on tehty kaupallisessa yhteistyössä Holiday Club Resortsin kanssa. 

Ruskamatka ja kylpyläloma syksyllä

Takana on perinteinen loma Pyhätunturilla ruskan aikaan. Teimme molempiin suuntiin pysähdyksen Katinkullassa. Mukana matkassa oli myös tuore perheenjäsenemme Mittelspitz Otso. 12-viikkoinen pentu tuo omat kuviot automatkailuun ja majoittumisiin.

kylpylaloma suomessa

Katso videolta upeat ruskan värittämät tunturimaisemat ja lasten hienoja Parkour temppuja.

Holiday Club on lemmikkiystävällinen toimija

Lemmikit toivotetaan tervetulleiksi Holiday Clubin kohteissa. Kaikista kohteista löytyy lemmikkiystävällisiä huoneita ja lemmikistä on hyvä ilmoittaa etukäteen varauksen teon yhteydessä.

lemmikkiystavallinen kohde

koiraystavallinen hotelli

Kylpyläloma Suomessa toimii aina – Syksyn säät eivät kylpylässä hetkauta

Ilmat saattavat olla syksyisin mitä upeimmat tai sitten sataa kaatamalla. Saimme kokea molemmat puolet tällä reissulla. Luontokohteissa huonot ilmat toki aina harmittavat, mutta kylpylässä sade tai kehno sää ei menoa haittaa!

minne syyslomalla

katinkulta lastenallas

minne syyslomalla

minne syyslomalla

Pitäisikö oma viikko-osakkuus vaihtaa kylpyläkohteeseen?

Rupesimme pohtimaan Katinkullassa ollessamme pitäisikö selvittää Pyhän ruskaviikon vaihtamista Katinkullan tai Saimaan kesäviikkoon. Pyhällä on joka tapauksessa Jonnin äidin lomaosake samalla ruskaviikolla, joten sinne pääsemme aina halutessamme.

Lapsemme ovat nyt 2-, 5- ja 8-vuotiaita, joten aktiviteettia kaivataan vielä pitkään. Kylpylät tarjoavat kaikenikäisille mielekästä tekemistä säästä riippumatta. Samaan aikaan haluamme edelleen viedä lapsemme Lapin luontoon, jolla on rauhoittava vaikutus.

Minne syyslomalla? – Syksyn arkilomakampanja alkoi

Holiday Clubilla on nyt arkilomakampanja meneillään. Loma-aikojen ulkopuolella muutaman päivän minilomat tuovat kivaa vaihtelua arkeen. Kirjoitin aiheesta Holiday Clubin sivuille tämän jutun. 

Etätöihin loma-asuntoon

Etätöiden yleistyessä hyvä vaihtoehto on varata loma-asunto jostain kivasta kohteesta ja nauttia työn teon ohessa palveluista. Onhan se nyt mahtavaa pulahtaa lämpimään altaaseen työpäivän päätteeksi ja istua valmiiseen pöytään vaikkapa O’Learys tai Classic Pizza ravintolaan.

olearys katinkulta

ravintola olearys

classic pizza

minne syyslomalla

Syysloma Lapissa

Lokakuussa vietetään koulujen syyslomia. Vielä ehtii varata majoituksen vaikkapa Sallan, Pyhätunturin tai Ylläksen kohteisiin. Syyslomien aikaan kohteissa on erilaisia aktiviteetteja tarjolla.

Lapin ruska ja luontoyhteyden vahvistaminen

Lapissa parasta tekemistä on ehdottomasti patikointi. Ruska-aikaan Lappi on minusta kauneimmillaan. Tässä tunnelmia meidän Pyhän ruskaviikolta, jolla lähes poikkeuksetta ovat säät suosineet pian 20 vuoden ajan.

Metsäretkillä lapset rauhoittuvat ja luontoyhteys vahvistuu. Suosittelen muutenkin viettämään aikaa luonnossa mahdollisimman usein. Ihanaa luontoa löytyy joka paikasta kuten vaikkapa Helsingin Lammassaari pitkospuineen osoittaa.

syysloma lapissa

mittelspitz matkustaa

patikointi

Voita kylpyläliput

Arvomme 2 lippua Holiday Clubin kylpylöihin. Osallistua voit kommentoimalla tähän blogiin tai Facebookin postauksen jakoon.

  1. Kerro mikä on oma suosikkikylpyläsi Holiday Clubin kohteista ja perustele miksi.
  2. Arvonta suoritetaan 25.9.2020.

Lue myös Kuusamon Tropiikki kokemuksia ja Kuusamo kesällä

Lue myös Turun Caribia kokemuksia

Lue myös Rooma lasten kanssa

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä.

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös