vauvan-nenaimuri-baby-vac

Vauvan nenäimuri – Vältä osa turhista sairaalakäynneistä!

Vauvan nenäimuri – Vältä osa turhista sairaalakäynneistä

Tiesitkö, että pölynimurilla toimiva vauvan nenäimuri on lääkärien suosittelema, ja sen avulla voidaan välttää osa turhista sairaalareissuista? Samainen nenäimuri sopii tottakai myös lapsille.

Voihan Korona! Vaikka koronaviruksen ensimmäiset oireet eivät olekaan nuha tai korkea kuume, niin pidemmän aikaa yskän jatkuessa lisääntyy tukkoisuus myös nenässä ja sitä kautta hengitysteissä.

Tärkeää olisikin jo tässä vaiheessa turvata, että kotona olisi nenäimuri, jolla helpotetaan vauvan tai taaperoikäisen oloa.

Tätä kautta voidaan mahdollisesti lyhentää myös taudin kestoa sekä ehkäistä flunssan etenemistä esimerkiksi korvatulehdukseksi.

Nenäimuri vauvalle – Millainen kannattaa hankkia ja miksi?

Baby-Vac nenäimuri kiinnitetään siis ihka oikeaan kotipölynimuriin. Onko ensimmäinen ajatuksesi, että pölynimuri todennäköisesti imee myös aivot mennessään? Ei huolta, tätä se ei kuitenkaan tee.

Baby-Vacia suositellaan myös sairaaloiden ja lääkäreiden sekä muun terveydenhuolto henkilökunnan toimesta.

Vaikka Baby-Vac nenäimuri liitetäänkin pölynimuriin, niin imutoimenpide on kuitenkin lempeä, mutta silti riittävän tehokas.

nenaimuri-vauvalle-baby-vac

Miten Baby-Vac vauvan nenäimuri toimii?

Nenän imurointi Baby-Vac nenäimurilla tuntuu kuin niistäisi voimakkaasti, ja se imee ne vihreimmät ja sitkeimmätkin limat poskionteloista saakka ilman suolatippojen apua.

Jos kotioloissa on tehokas keskuspölynimuri tai Dyson, voi imutehoa pienentää aukaisemalla imurin varressa olevan läpän.

Pölynimurin ansiosta saadaan ikään kuin sairaalaimun tyyppinen imu aikaiseksi ja tämän ansiosta se on edelleen kuluttajamarkkinoiden tehokkain nenäimuri.

Muutama tärkeä asia vauvan ja lasten nenäimureista

Muistathan, että:

  • Myös sairaalaimut ovat imureita, vaikka ne eivät olekaan pölynimureita, mutta käytännössä molemmissa on ns. jatkuva imu.
  • Jatkuva imu on ainoa keino, jolla on mahdollista saada lima tehokkaasti ja nopeasti pois lapsen sieraimista ja poskionteloista.
  • Jos imu on liian lyhytaikainen ja epätasainen tai imutehoa ei ole riittävästi, sillä saadaan limaa pois vain hyvin pieni määrä ja vain sierainten etuosasta.

Lempeästä imusta kertoo sekin, että myös sairaalat käyttävät Baby-Vacin imupäätä omaan sairaalaimuun yhdistettynä, koska se ei tee ärsytystä tai vahingoita limakalvoja lainkaan, kuten perinteisessä sairaalaimussa.

Baby-Vacin ansiosta imutoimenpide voidaan siis suorittaa kotona, eikä imutoimenpiteen vuoksi tarvitse lähteä sairaalaan.

lasten-nenaimuri

Baby-Vac Nenäimurin tehdas on Unkarissa ja se on kehitetty jo vuonna 1995. Maahantuojana Suomessa toimii WellStock Oy. Lisätietoa saat kotisivuilta: www.nenaimuri.fi

Lue myös nämä:

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös