lasten-molaytykset-aidit-nauraa

Lasten möläytykset – Nämä nolottaa, naurattaa ja itkettää!

Lasten möläytykset – Parhaat palat koottuna

Lasten möläytykset jaksavat sekä naurattaa että itkettää. Välillä ne naurattavat kuitenkin vasta myöhemmin, koska juuri möläytyksen hetkellä ne parhaimmillaan nostavat hien otsalle, nolottavat ja saavat naaman tulipunaiseksi.

Keräsimme tähän alle sekä itse kokemiamme lasten älynväläyksiä että kylillä kuultuja nerokkaita lohkaisuja. Kun selaat juttua hieman pidemmälle, löydät ne kaikista noloimmat jysäytykset.

lasten-molaytyksia-hapea
”Kuka toi lapsi on? En tunne koko tyyppiä. Miksi se kutsuu mua äidikseen? Hei, kenen lapsi tämä on?”

Lasten hauskat möläytykset

Tältä lasten hauskat möläytykset voivat kuulostaa parhaimmillaan:

 • Olin just kertonut 3,5-vuotiaalle pojalleni, että hän saa siskon. Kysyn häneltä, että tietääkö hän miten vauva päätyi äiskän masuun? -En tiiä äiskä. En kyl ikinä nähnyt, että olisit syönyt sen.”
 • Kolme vuotias pukeutuu eteisessä ja kysyn häneltä, onko hän pian valmis. Hän vastaa naama täysin vakavana: Periaatteessa kyllä. Kyllä, asia on periaatteessa juuri näin.”

Mummo on sellainen henkilö, jonka läpi koko suku on tullut maailmaan. Ei siis mikään ihme, jos se näyttää vähän kärsineeltä.” -Kristiina 7v.

 • Aikuiset saa syödä niin paljon karkkia, kun ne haluaa. Ne saa olla niin pitkään ylhäällä, kun ne haluaa. Mutta kauheinta kaikessa on se, että ne ei halua tehdä sitä!” -Aino 8v. kertoo itkien
 • Oltiin kerrottu lapsille eri tavoin, että Jumala asuu taivaassa. Siihen 5-vuotias tyttäremme totesi myöhemmin, kun joku taas mainitsi asiasta, että: Ei siellä kukaan asu, koska olen lentokoneessa nähnyt, ettei siellä ole ketään.”

Lisää hauskoja lasten sanomisia

 • Naimisiin ei ole pakko mennä kirkossa. Voi mennä naimisiin myös sosiaalitoimistossa. Tai voi muuttaa yhteen jonkun kanssa ilman, että kertoo siitä kellekään. Tärkeintä on, että ite tietää.” -Niina, 6v.
 • Mun isoäiti ei oo niin vanha, ku miltä se näyttää. Ja sen pitäis olla iloinen siitä!” -Iida, 6v.

4-vuotias: Voidaanko hankkia kissanpentu? Minä: Ei voida, koska olen allerginen. 4-vuotias: Sä voisit nukkua ulkona.”

 • 7-vuotias: Tuleeko naisille kuukautiset viikonloppuisinkin? Minä: Kyllä tulee. 7-vuotias: Voi herran jumala (mumiseen itsekseen)…”
 • Minä: Hei te ootte MYÖHÄSSÄ! Lapset: Sun olis pitänyt alkaa huutaa meille aikaisemmin!!!!!”
 • Yhtenä päivänä 3-vuotias poikamme kertoi mummolleen, että ei ole vielä tossa vanhassa kuvassa, koska uiskenteli silloin vielä iskän kiveksissä.”
 • Unoa pelattaessa 5-vuotias lausuu kylmän rauhallisesti: Emmä huijaa! Mä vaan autan itseäni voittamaan!”

Lasten nolot möläytykset

Välillä lasten nolot möläytykset ovat hauskoja, mutta valitettavasti vasta jälkeenpäin ajateltuna. Vaikka kasvattaisi lapsen kuinka hyvin, niin välillä me vanhemmat saamme muistutuksen siitä, että olemme vain ihmisiä.

Tästä alta löydät muutamia hien vanhempien otsalle tuovia heittoja. 

lasten-nolot-molaytykset-hapea
”Pysy rauhallisena, pysy rauhallisena, pysy rauhallisena. Ei mun naama punota, ei punota, ei punota! Miks tääl on niin kuuma, niin kuuma, niin kuuma!?!?!?!?”

Tässä joitakin lasten noloja möläytyksiä:

 • ”5-vuotias osoittaa musliminaisia keskellä ruuhkaista Itistä ja huutaa kovaan ääneen: Äiti, kato miten paljo ninjoja!!!”
 • Istumme lentokoneessa vanhemman herrasmiehen takana. Jossakin vaiheessa lentoa, täysin odottamatta, 4-vuotias lapsemme on noussut penkillensä seisomaan, osoittaa edessä istuvan herrasmiehen hiuksettomuutta ja kysyy hyvin kovaan ääneen: Äiti, miksi ton miehen hiukset on nahkaa?”
 • Ihana kylpyläloma 5- ja 6-vuotiaiden tytärtemme kanssa. Istumme lastemme kanssa täydessä porealtaassa, jossa suomalaiset varovat kaikin tavoin, ettei vaan tule katsekontaktia tai vahingossakaan juteltua kenenkään kanssa, ja tyttäremme täräyttää: Äiti, ihanasti hieroo pimpsukkaa tämä!”
 • Täydellä terveysasemalla vieraillessamme, rakas poikamme toteaa kovaäänisesti ja sormellaan osoittaen: Iskä, kato tol miehellä ei oo jalkoja!”
 • Matkalla fudistreeneihin poikaa kysyy, miten lapsia tehdään. Kerron autossa sitten spermasta ja hedelmöityksestä ja haikaroista ja kaikesta. Hän näyttää miettivän asiaa ajomatkan aikana syvemminkin. No, kun päästään peliin ja istutaan siinä muiden lasten ja vanhempien seurassa, poika sitten kysyy: Onks iskä sun ne spermat vieläkin mun sisällä?”

Vielä lisää hieman nolohkoja möläytyksiä

 • Kerran lapseni kysyi tummaihoiselta mieheltä bussissa, että miksi hänet on valmistettu suklaasta. Ei hävettänyt yhtään…”

Oli aika, kun 3-vuotias tyttäremme huusi joka kerta aasialaisen nähdessään: Hei kato äiskä, toi on se GANGNAM STYLE!”

 • Kerran tyttäremme kakkasi housuihinsa. Jotta hänestä ei tuntuisi niin pahalta, kerroin kuinka se on tapahtunut meistä kaikille, jopa äidillekin. Seuraavana päivänä, kun vein hänet tarhaan, kertoi hän tarhatädille: Eilen mulla tuli kakka housuun, mutta se on ihan ok, koska äidilläkin tulee melkein aina.”
 • Neljä vuotiaamme oli oppinut jostakin, että vanhana ihminen kuolee. No, siinä hän sitten kertoi muun muassa lähikaupan kassalle, että: Vanhat ihmiset kuolee ja Sä et näytä hirveen hyvältä.”
 • Kun lopetin tupakoinnin, niin silloin 5-vuotias tyttäreni (nyt 23-v) kertoi tarhaopelleen iloisesti, että hän on tosi ylpeä minusta äitinä, koska lopetin huumeiden käytön.”

Kato äiti, tolla poliisilla on samanlaiset käsiraudat ku sun makuuhuoneessa!”

 • Lastemme kanssa hautajaisissa ollessamme toimitus taisi olla ihan vähän liian pitkä, sillä lapseni möläytti: Vauhtia nyt! Haluan jo nähdä sen kuolleen ruumiin!”
 • Lentokentällä 5v-lapsemme pysäytti kääpiön: Sä oot aika hauskannäkönen pikkumies mut mä tykkään sun hatusta! Ennenkuin ehdimme mennä pahoittelemaan, tämä herrasmies oli onneksi sanonut pitävänsä myös pojastamme. Hävetti!”
 • Olimme yrittäneet opettaa lapsellemme, että vedenjuonti on tärkeää. No, tarhalla hän oli sitten kertonut ennen Äitienpäivää, että Juominen tekee äidin onnelliseksi.”

Jos lasten möläytykset ovat sinunkin mielestä ihan parhaita, niin jaa ihmeessä tämä juttu, koska se tuo hymyn monien ystäviesikin huulille. Sitä tarvitaan aina elämässä ja varsinkin lapsiarjen keskellä!

Lue myös nämä:

(Lähteet: Familjeliv; Boredpanda; Boredpanda)

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös