dubai palmusaaret ranta

Rixos The Palm kokemuksia Dubaissa

Rixos The Palm kokemuksia Dubaissa lasten kanssa

Tämä juttu käsittelee meidän Rixos The Palm kokemuksia. Olemme matkustaneet nyt kaksi kertaa Dubaihin marraskuussa 2017 ja 2018. Ensimmäisellä kerralla majoituimme Amwaj Rotana hotelliin Jumeirah Beachille. Toisella kerralla suuntasimme Aurinkomatkojen pakettimatkalla All Inclusive -hotelli Rixos The Palmiin. Matkalla oli perheemme lisäksi vanhempani sekä veljeni lapsineen. Porukkamme lasten iät matkan aikana olivat 2kk, 4v., 7v., 7v. ja 10v.

dubai lasten kanssa

delux-retkiperhe dubaissa

Hotelli sijaitsee Palmusaarilla

Viiden tähden hotelli Rixos The Palm sijaitsee Palmusaarilla aivan viimeisessä sakarassa. Palmusaaret ovat ryhmä keinotekoisia saaria meressä Persianlahdella Dubain edustalla. Hotellin rannalta näkee kivasti ainutlaatuisista rakennuksista koostuvaa Dubain siluettia.

Lentokentältä matka taittuu hotellille noin 1-1,5 tunnissa riippuen liikenteestä. Matkalla pystyy ihailemaan Dubain hulppeita rakennuksia, joten matka sujuu ihan mukavasti. Jos varaat hotellin suoraan sisältyy lentokenttäkuljetus ainakin joidenkin huoneiden hintaan. Kannattaa tarkistaa asia hotellilta. 

rixos the palm hotelli

dubai rixos the palm hotelli

dubai palmusaaret hotelli

rixos the palm kokemuksia

Majoituimme upeassa sviitissä

Alunperin meidän oli tarkoitus yöpyä normaalissa huoneessa, mutta hotelli upgreidasi meidät sviittiin. Se oli iloinen yllätys varsinkin kun vietimme äitini synttäreitä samalla viikolla. 150m2 sviittiin mahtui hyvin meidän perheen lisäksi vanhempani. Sviitti sijaitsi ensimmäisessä kerroksessa ja näkymät olivat pienelle terassille.

Dubaissa huoneiden koot tuntuvat ylipäänsä olevan ruhtinaallisia riippumatta hotellista. Samoin sänkyjen leveys on riittävä vaikka viereen kömpisi useampikin lapsi. Tämä sviitti on ehkä kivoin hotellikokemus tähän mennessä. Tumma puu toi lämpöä ja lattiat olivat mukavat jalkojen alla. Tilaa oli runsaasti lasten touhuihin.

rixos the palm kokemuksia

rixos the palm hotellihuone

Lasten kanssa toimii All Inclusive

Rixos The Palm on yksi hienoimmista hotellikokemuksista myös ruoan osalta tähän mennessä. Lasten kanssa matkustaessa olemme huomanneet All Inclusive -hotellien toimivan parhaiten. Ruokailut sujuvat nopeasti, tarjonta on laajaa ja kaikki löytävät varmasti mieleistä syötävää.

Rixos The Palm kokemuksia – Minkälaista ruoka oli?

Arvostamme hyvää ruokaa ja Rixos The Palm menee kärkisijoille yhdessä Royal Caribbeanin Oasis Of The Seas -laivan kanssa ruoan tason osalta. Buffet oli aina todella monipuolinen ja herkullinen. Jälkiruokien osalta oli joka kerta yllätyksiä, kuten nämä Tiramisut kottikärryihin ihanasti istutettuina tai käsintehty jäätelö.

rixos the palm dubai jalkiruoka

rixos the palm dessert

rixos the palm jalkiruoka

rixos the palm kokemuksia

rixos the palm kokki

Viikon herkuttelut kruunasi illallinen erikoisravintolassa ja jälkiruoan tarjoilu oli varsinainen show. Tarjoilija levitteli herkkuja pitkin pöytää taidetta tehden. Lopuksi lapset saivat rikkoa ison suklaaherkun.

rixos the palm erikoisravintola

rixos the palm kokemuksia

Yllätyksiä synttäreiden kunniaksi

Äitini synttärit huomioitiin hotellin toimesta useampaan kertaan. Huoneeseen tuotiin kakku ja tällainen ihana suklaamansikkaherkku. Ravintolassa tuotiin erikseen häntä varten tehty annos.

rixos the palm kokemuksia

dubai hotellikokemus

Aamiainen terassilla

Itselleni loman kohokohtia ovat pitkät aamiaiset ulkona terassilla. Dubaissa ilmasto on ihanteellinen marraskuussa aamusta iltaan. Oli ihanaa istuskella lämmössä vauvelin kanssa ja nauttia runsaasta aamiaisesta.

aamiainen dubaissa

mamalicious imetyspaita

poika dubaissa

Rixos The Palm kokemuksia – Lasten leikkialue

Isommat lapset viettivät päivät uiden ja jalkapalloa pelaten. Lapsille varattu leikkialue jäi aika vähälle käytölle. Siellä oli myös pieni uima-allas ja taaperon kanssa se olisi ollut varmasti oikein toimiva. Oma aikani kului pääasiassa 2kk ikäisen vauvan tarpeista huolehtimiseen. 

rixos the palm lasten allas

rixos the palm keinu

Teemapuisto ja veneilyä jahdilla

Tällä reissulla vietimme päivän Legolandissa ja se taisi olla lasten mielestä loman kohokohta. Kävimme Burj Khalifan alapuolella olevassa Dubai Mallissa sekä pikavisiitillä Mall Of Emirates kauppakeskuksessa. Teimme ihanan iltaristeilyn yksityisjahdilla auringonlaskun aikaan. Muuten olimme hotellilla, jossa viihtyi mainiosti. Vaikka Dubai tunnetaan melko hintavana kohteena on taksilla matkustaminen suhteellisen edullista. 

poika ja vene dubaissa

atlantis the palm dubai

Tuhkarokkoriski ja pienen vauvan kanssa matkustaminen

Matkan jälkeen jotkut kysyivät eikö tuhkarokko riski pelota. Kysyin jo synnytyssairaalassa onko Dubain reissu ok 2kk ikäisen kanssa ja asialle näytettiin vihreää valoa. Dubai on lasten kanssa todella turvallinen ja siisti kohde. Tuon tuhkarokkoasian osalta ylipäänsä matkustaminen pienen vauvan kanssa on hyvä huomioida.

Lue myös Dubai lasten kanssa ja menovinkit

Lue myös Kotimaanmatkailu nousuun – Suomi on suomalaisten suosikkikohde 2019

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä.

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös