helpot lasten synttäritarjoilut

Helpot lasten synttäritarjoilut – värikäs ja herkullinen juhlapöytä ilman leipomista!

Helpot lasten synttäritarjoilut – värikäs ja herkullinen juhlapöytä ilman leipomista!

Tämän Helpot lasten synttäritarjoilut -artikkelin on mahdollistanut yhteistyömme Juhlamaailman kanssa.

Synttärijuhlat ovat lapsille usein yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista. Yksi jos toinenkin vanhempi kokee stressiä järjestelyistä arkikiireiden keskellä.

Helppo vaihtoehto on ulkoistaa juhliminen esimerkiksi Hoploppiin tai SuperParkkiin.

Kotisynttäreidenkään ei tarvitse tarkoittaa suurta työmäärää tai stressiä. Järjestin omalle lapselleni 4-vuotissynttärit My little Pony -teemalla.

Jos kodin siivousta ja kaupassakäyntiä ei lasketa, niin koko juhlien järjestämisessä kului vain noin puoli tuntia!

Helpot lasten synttäritarjoilut puolessa tunnissa – miten se onnistuu?

Kaikkein tärkein asia helpoissa synttäritarjoiluissa on: Älä leivo! Tai no, ehkä voit tehdä nämä helpot keksit, jos on ihan pakko.

Leipominen on se kaikkein aikaavievin ja usein myös stressaavin vaihe, sillä siitä aiheutuu sotkua ja tiskiä, eikä lopputuloksestakaan voi aina olla niin varma. Juhlapöydän voi koota hyvin ilman leipomistakin.

helpot lasten synttaritarjoilut

Meidän ponisynttäreillä juhlapöydässä oli hedelmiä, kurkkutikkuja, muroja, keksejä, sipsiä, leipäjuustokuutioita ja mehua. Kakun virkaa toimitti jäätelökakku, joka oli hyvin simppelisti kaksi litran vaniljajäätelökönttiä aseteltuna vierekkäin ja neloskynttilällä koristeltuna.

Vieraat saivat ottaa jäätelöä ja koristella annoksensa strösselillä, vadelmahillolla, suklaakastikkeella, suklaarakeilla ja (valmis)marengeilla. Tämän kakun ”tekeminen” voidaan siis laskea minuuteissa ja oli myös aikuisille mieluinen vaihtoehto.

Juhlapöydän kruunu ja väriläiskä oli iso hedelmälautanen, jonka kasasin tunkutarjotin-periaatteella.

helpot lasten synttaritarjoilut
Iso hedelmälautanen on värikäs ja näyttävä juhlapöydän koristaja. Koristeet ja astiat saatu yhteistyössä Juhlamaailmasta.

Juhlapöydän kokoamisessa ei siis muuta tarvinnut kuin kattaa Juhlamaailman My little pony -astiat paikoilleen, pilkkoa hedelmät, vihannekset ja juustot, siirtää mehut kannuihin sekä laittaa murot, keksit ja sipsit kulhoihin.

Koristeeksi laitoin vielä kiemuraiset pillit, pienet tuulihyrrät sekä kotoa löytyneitä pieniä ponifiguureja. Puolessa tunnissa ehti hyvin näiden lisäksi myös ladata kahvinkeittimen sekä siistiä keittiön.

Helpot juhlakoristelut

Olen itse sitä mieltä, ettei juhlien takia kannata yltiöpäisesti koristella asuntoa, ellei toki ole asian suhteen intohimoja. Meillä koristelut jäivät tällä kertaa hyvin pitkälti Juhlamaailmasta saatujen ilmapallojen varaan.

Parasta ilmapalloissa on se, että ne ovat kestäviä ja niitä voi käyttää uudelleen. Pillin avulla pallot voi tyhjentää, ja ne menevät taiteltuina hyvin pieneen tilaan.

Myöhemmin pallot voi käydä täyttämässä Heliumilla Juhlamaailman myymälässä tai puhaltaa pillin avulla täyteen.

helpot lasten synttäritarjoilut
Ilmapalloja kierrätimme useassa juhlassa, myös äitini 60-vuotisjuhlissa! Ilmapalloista sai näyttävät taustan valokuvien ottamista varten.

Lue lisää:

Barbie synttärikakku ja muut herkulliset tarjottavat lastenjuhliin

4-vuotiaan synttärit – Kesäisiä koristeita ja ihanat samistelumekot

Kiukkuinen lapsi – onko sinunkin lapsesi toiminut joskus näin?

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös