kidday kokemuksia

Vauvakirja netissä – Kidday tallettaa muistot

Vauvakirja netissä tallentaa muistot turvallisesti

Tämä vauvakirja netissä -artikkeli on tehty kaupallisessa yhteistyössä Kiddayn kanssa.

Lähes jokainen vanhempi haluaa ikuistaa muistoja lapsensa kehityksestä. Harva kuitenkaan tulee tehneeksi sitä jatkuvasti perinteisen vauvakirjan muodossa. Puhelinta sen sijaan käyttää varmasti lähes kaikki vanhemmat, joten vauvakirja netissä mahdollistaa näiden muistojen kokoamisen koko perheen ja läheisten iloksi.

Kidday syntyi lapsuusmuistojen menettämisen takia

Kidday-sovelluksen on perustanut kaksi ystävää Juho Nieminen ja Shamil Seifulla. Heiltä molemmilta katosi osa lapsuuden muistoista ja he haluavat mahdollistaa, että sinun lapsesi elämän tärkeimmät vuodet jäävät elämään muistoissa. 

Shamilin isän traagisen kuoleman takia moni lapsuusmuisto katosi hänen mukanaan ikuisiksi ajoiksi. Juhon muistot katosivat osittain ison tulipalon takia.

Lapsesi voi palata muistoihin myöhemmin ja saada kokemuksen siitä kuinka tärkeä hän on ollut vanhemmilleen ja läheisilleen. Tämä kokemus rakkaudesta ja välittämisestä kantaa lopun elämää. Lapsesi voi myös jakaa myöhemmin omien lapsiensa kanssa muistoja siitä, kun hän on ollut lapsi.

Kidday mahdollistaa sisällön jakamisen someen

Voit pitää halutessasi Kiddayn täysin suljettuna tai julkaista sen kautta lapseesi liittyvää sisältöä julkisiin sosiaalisen median palveluihin.

Kidday toimii kanavana läheisten kanssa

Moni haluaa jakaa kuvia lapsesta sukulaisille ja ystäville. Kuvien jakaminen on työlästä eri kanavissa ja sovelluksissa. Osa käyttää WhatsAppia tai Messengeriä ja joku saa kuvia sähköpostilla tai jopa paperiversioina. Mikään edellä mainituista tavoista ei ole tarkoitettu arkistoksi. Kiddaysta voit tehdä jakamisen automaattisesti yhden sovelluksen avulla ja se on luotu myös taltioimaan tieto pitkän aikaa. Kiddayn avulla voit luovuttaa helposti ainutlaatuiset hetket tulevaisuudessa lapsellesi.

Anna sinäkin lapsellesi arvokas lahja ja tallenna muistot Kiddayihin!

Kidday on pilvipalvelu, joka pitää huolen kuvistasi

Kidday tallentaa kaikki tiedot turvalliseen pilvipalveluun. Yritys varmuuskopioi tiedot puolestasi, jolloin ne ovat tallessa vaikka puhelimesi katoaisi. Kidday on suunniteltu tietojen pitkäaikaiseen varastointiin.

kidday vauvakirja netissa

Kidday vauvakirja netissä

  • Turvallinen paikka lapsen muistoille
  • Helppo jakaa kuvia ja videoita muille
  • Helppo käyttää
  • Lapsen kasvutiedot yhdessä paikassa
  • Tulevaisuudessa mahdollisuus teettää kuvakirja

Kun puhelin vaihtuu, onko kuvat tallella?

Vauvakirja netissä varmistaa kuvien säilymisen puhelimen vaihtuessa. Vaikka kännyköillä kuvataan jatkuvasti videoita sekä kuvia, eivät ne välttämättä ole tallessa. Puhelimen vaihtuessa monilta jää vanhat kuvat unholaan ellei niitä ole siirretty pilvipalveluun. Kiddayn avulla kuvat ja videot pysyvät järjestyksessä ja kulkevat mukana uudessakin puhelimessa.

vauvakirja netissa

Miten Kidday toimii?

  • Perusta Kiddayhin lapsesi profiili.
  • Tallenna lapsen aikajanalle tapahtumia, jotka sisältävät esimerkiksi valokuvia ja videoita. 
  • Aikajanalla voidaan julkaista Kiddayhin tallennettuja kasvutietoja.
  • Vanhempana voit kutsua perheen läheisiä ihmisiä seuraamaan lapsesi suojattua elämän aikajanaa. 
  • Seuraajat voivat tykätä ja kommentoida aikajanan tapahtumista. Näin lapsen ainutkertaisiin hetkiin tallentuu myös lapsen läheisten tunne ja muistot.

Kiddayssa on edellä mainittujen lisäksi paljon muita ominaisuuksia, joihin sinun kannattaa tutustua itse sovelluksen avulla. 

Vauvakirja netissä – Käyttö on ilmaista

Kiddayn vauvakirjan perustoiminnot ovat ilmaisia. Kiddayn premium-versio on kehitteillä. Siinä muutaman euron kuukausikustannuksella saa käyttöön paljon hyödyllisiä lisäominaisuuksia.

Lue myös Vauvakirja – Harrastus, jolla on merkitys

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös