4v synttärit

4-vuotiaan synttärit – Kesäisiä koristeita ja ihanat samistelumekot

4-vuotiaan synttärit – Kesäisiä koristeita ja ihanat samistelumekot

4-vuotiaan synttärit -artikkelin juhlamekot saatu yhteistyössä: Lumoan

Aika rientää hurjaa vauhtia ja viime kuussa vietettiin jo tytön 4v synttärit. Aiempina vuosina olemme järjestäneet teemasynttärit, mutta tänä vuonna teemaan panostaminen jäi aika minimiin. Viime vuonna meillä oli Frozen painotteiset synttärit ja tarjolla oli muun muassa upea Barbie synttärikakku. Lohduttauduin ajatuksella, että kyllä tyttö silti vuosia täyttää, vaikka tänä vuonna ottaisi juhlien järjestämisen hieman rennommin.

Synttärit
Kesäiset synttärit järjestettiin flamingokoristeilla

Löysin kuitenkin kivoja kesäisiä koristeita ja pääpaino koristuksen puolella olikin flamingon ja muiden kesäisten aiheiden ympärillä. Koristus painottui pitkälti vain tarjoilupöytään, mutta se riitti hyvin. Kesäsynttärit on siitä parhaat, että juhlista pystyy nauttimaan myös ulkona ja tänäkin vuonna pidimme juhlat mummilassa, jossa on iso ihana piha ja paljon tilaa.

Vielä tänä vuonna emme viettäneet kaverisynttäreitä, mutta luulen, että ensi vuonna ne alkavat olla jo ajankohtaiset. Sitten täytyykin miettiä, että järjestääkö yhteiset synttärit kavereiden ja sukulaisten kanssa, porrastaako niitä kellonajallisesti vai viettääkö juhlat kokonaan eri päivinä.

Lue: Kaverisynttärit

Tytön synttärit

Synttärijuhlien tarjottavat

Synttäripöydästä löytyi sekä suolaista että makeaa tarjottavaa. Tarjolla oli muun muassa täytekakkua, kinkku- ja fetapinaattipiirakkaa, keksejä, karjalanpiirakoita ja sipsiä. Juomapuolella mentiin perinteikkäästi kahvi, mehu ja limu linjalla. Olen huomannut, että suolainen tarjottava menee aina makeaa enemmän kaupaksi ja siitä syystä tarjottavissa suurin osa on nimenomaan suolasta naposteltavaa.

Fetapiiras

Juhlatarjottavat

Kinkkupiirakka

Kuten kaikissa juhlissa, tälläkin kertaa siskoni auttoivat tarjottavien valmistuksessa ja hyvä niin. He taitavat sen puolen paljon paremmin mitä minä itse. Kakkuun asetettiin neljä kynttilää, jotka tyttö sai puhaltaa. Pienen jännityksen saattelemana ne saatiin kuitenkin kevyellä avustuksella hänen kanssa yhdessä sammutettua.

Synttärikakku

Ihanat juhla-asut Lumoanilta

Saimme tytön kanssa Lumoanilta ihanat samanlaiset mekot juhliin. Minulla oli Lotta Blueberry Moment -mekko ja tytöllä sitten samisteluasuna Lotta Mini -mekko. Äitini huomasi hauskan sattuman mekkovalinnassamme, nimittäin tyttöähän kutsuttiin mustikaksi ennen kuin hän syntyi. Nyt tuolla 4-vuotiaalla mustikalla oli ihana mustikkamekko juhlissa yllään.

Lumoan
Ihanat samistelumekot Lumoanilta.

Ihastuin kovasti saamiimme Lumoanin mekkoihin. Ne sopivat loistavasti niin juhlaan kuin arkikäyttöönkin. Mekot saivat paljon kehuja juhlissa ja ihastelua osakseen, kun oltiin tytön kanssa pukeuduttu yhteensopivasti. Lumoanilta löytyy paljon upeita vaatteita niin naisille kuin lapsillekin ja erityisen ihanaa on myös se, että useista naistenvaatteista on tehty myös mineille vaatteita, jolloin voi samistella lapsen kanssa yhteensopivilla asuilla.

Lue: Kauneus- ja hemmottelusynttärit

Arvonta

Lapsiarkea Facebookissa on 50€ arvoinen Lumoanin lahjakorttiarvonta. Osallistu arvontaan valitsemalla seuraavista vaihtoehdoista tärkeimmät tekijät onnistuneisiin lastenjuhliin:

  1. Yhdessä olo
  2. Tarjoilut
  3. Lahjat

Janina Huovari

Kirjoittaja on 31-vuotias siuntiolainen 8-vuotiaan tytön äiti.

Lastenvaatteet ja sisustaminen kuuluvat Janinan suurimpiin kiinnostuksen kohteisiin. Tapahtumista ja juhlien järjestämisestä innostunut äiti kuuntelee mielellään erilaisia tarinoita elämästä, nauttii uusista kokemuksista sekä tutustuu innostaviin ihmisiin.

Ota yhteyttä: janina@lapsennimi.com

Takaisin ylös