niminame

Syksy tulee – etukoodi nimikoituihin pipoihin!

Syksy tulee

Niinhän siinä taas kävi, että kesä meni ja sujahti ohitse kun hetkeksi asemalla pysähtynyt juna.  Tämä ilmiö käy joka kesä. Kunnes yllättäen syksy tulee!

Toukokuu on täynnä suunnitelmia ja odotusta, sitten onkin juhannus . Sitten alkaakin jo elokuun viljapuimurit taittamaan pois kesän rääppeet.

Illoissa tuoksuu syksy, joka ilta vähän enemmän. Samalla kävelytiellä, jossa hetkeä aiemmin tuoksui syreenien tuoksu, on jo lehdet alkaneet vaihtamaan itsepintaisesti väriä.

Meidän kesä oli mukava, se täytyy myöntää. Siinä oli sopivassa suhteessa matkailua ja kotona olemista. Olemme hyvin paljon koti-ihmisiä, joten viihdymme näissä nurkissa, vaikkakin näistä on kiva väliin päästä pois.

Kesäkuun olimme euroopassa ja Italiassa viivyimme kaksi ja puoli viikkoa. Olemme lähdössä Italiaan myös ensi kesäkuussa ja tällä kertaa mukaan on lähtemässä koko lapsuuden perheeni puolisoineen ja lapsineen. Meitä on yhteensä 17, joten luultavasti mukaan mahtuu meoa ja meininkiä ihan muille jakaa.

Muuten lomailimme tehden niitä näitä ja nautimme kesän pitkistä päivistä.

rannalla

Syksyn suunnitelmia

Syksyllä aloitetaan jumpat ja joogat. Tänä syksynä aloitankin kuntosalin, mutta vasta syyskuussa. Toivon tarmoa riittävän kevät puolelle asti, koska olen varsinainen työmaa.  Voin myös kiitollisena sanoa, että kirjoitustyöni tulevat lisääntymään ja monimuotoistumaan.

Olen siitä enemmän kuin onnellinen. Haaveeni on aina ollut työllistää itseni kirjoittamalla ja nyt askel askeleelta se on aina vain lähempänä. Syksyyn siis tulee mahtumaan vähän monenlaista projektia, jotka kaikki liittyvät kirjoittamiseen!

Syksy on ollut kesän ohella lempivuodenaikani. Sen melankolisuus ja pimevät illat ovat aina puhutelleet minua jollain omituisella tavalla.

Nautin suunnattomasti, kun saan vaihtaa sisustuksen syksyyn ja sytyttää muutamat kynttilät. Rakastan niitä sateisia aamuja, kun voi juoda aamukahvin kynttilänvalossa eikä ole mihinkään kiire.

syksy tulee

Syksy tulee ja niin tulee myös Niminame-pipot!

Syksyn myötä on mukava pukea lämmin pipo päähän. Niminame on kotimainen yritys, jonka nimikoidut pipot ovat myös Suomesta. Niminamen nettikauppa aukesi juuri, joten nytpä niitä olisi tarjolla: nimikoituja pipoja!

Hauskaa pipoissa on se, että voit tilata pipon haluamallasi nimellä. Tämä on aivan loistava idea esimerkiksi voimistelujoukkueille tai mille tahansa porukalle.

Mainitse etukoodi tilauksen yhteydessä ja sillä saat 10% alennuksen pipoista! Etukoodi on; AIKAANSIDOTUT

Koodi on voimassa toistaiseksi.

Otappa Niminame seurantaan myös Instragramissa.

fretku

Lue myös: NIMINAME

Lasten vitamiinit

Autolla Italiaan

 

Jenni Skyttä-Forssell

Kirjoittaja on kolmen tytön äiti ja Lapsiarkea Median sisällöntuottaja sekä bloggaaja.

Aikaan sidotut -blogi käsittelee arjen asioita pohtivalla ja herkällä otteella.
Jennille tärkeitä asioita ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi arjessa sekä itsensä huomioon ottaminen kiireen keskellä.
Ruuhkavuosien reseptit (Ruuhkikset) taas tarjoaa reseptejä ja vinkkejä kiireisen arjen keskelle.

Haluatko jakaa oman hyvän fiiliksesi avaimet?

Ota yhteyttä: jenni@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös