delux-retkiperhe oasis of the seas

Oasis Of The Seas ja lasten allasalue

Oasis Of The Seas lasten allasalue kutsuu leikkimään

Risteilyt on ostettu normaaleilla hinnoilla Risteilykeskuksesta. Juomapaketit ja nettiyhteydet sponsored by Risteilykeskus ja Royal Caribbean. Lasten uima-asut ja hatut yhteistyössä Prisma. Minun bikinit yhteistyössä Change Lingerie. Tossut yhteistyössä Slipstop. Aurinkosuojat yhteistyössä Nivea.

Kun lasten kanssa matkustaa on lasten leikkialueilla iso merkitys. Tässä artikkelissa esittelen Royal Caribbean varustamon Oasis Of The Seas laivan lasten allasalueen. Juttu on tehty toukokuussa 2019 Välimeren risteilyllä.

oasis of the seas lasten allasalue

oasis of the seas lasten allasalue kokemuksia

Oasis Of The Seas on maailman suurimpia risteilyaluksia

Oasis of the Seas on rakennettu Suomessa Turun telakalla ja lähti neitsytmatkalleen vuonna 2009. Jättimäistä risteilijää on kunnostettu viimeksi syksyllä 2014. Laivaan mahtuu yli 6000 matkustajaa ja se on jaettu seitsemään eri alueeseen. Laiva on hyvinkin lapsiystävällinen leikkipaikkoineen ja Boardwalkin karuselleineen. Central parkissa eli keskuspuistossa on yli 12 000 oikeaa kasvia ja lintujakin siellä asustaa.

Oasis Of The Seas lasten allasalue on kannella 15

Tässä jutussa ollaan kannella 15, joka on keskittynyt vesielementteihin ja liikunnallisiin aktiviteetteihin. Täällä on lukuisia uima-altaita, porealtaita, vesileikkipaikka lapsille, mahdollisuudet koripallon, jalkapallon sekä lentopallon pelaamiseen. Kaksi surffisimulaattoria on hieman vanhemmille sopivaa viihdykettä.

Allasalue soveltuu kaiken ikäisille

Lasten värikkäällä allas-alueella on huomioitu vaippa-ikäiset omalla altaalla. Mustekaloja kuvaavat elementit nivovat yhdeksi kokonaisuudeksi monta pienempää allasta. Nämä kahluualtaat kutsuvat juoksemaan vaikka se on kielletty. Meidän ja muiden lapset juoksivat pitkin altaita vaikka vanhemmat yrittivät hillitä menoa. Hippaleikit ja vesipyssyt villitsivät lapset juoksentelemaan innosta hihkuen. Onneksi meidän pojilla oli Slipstopin tossut, muuten olisi varmasti vedelty useammat lipat.

Katettu lämmin poreamme oli allasalueen kivoin paikka. Siellä lapset viettivät eniten aikaa. Itsekin viihdyin siinä altaassa parhaiten.

Tässä Välimeren risteily kokemuksia koostepostaus, johon keräsin lukijoiden kysymyksiä mm. hintatasosta, siisteydestä ja aktiviteeteista. Mitä sinä haluaisit tietää Välimeren risteilystä?

nivea aurinkosuojat

oasis of the seas lasten allas

poreamme royal caribbean

lapset risteilylla

Slipstop tossut estävät liukastumista

Saimme testattavaksi Slipstop tossuja. Ne olivat meille uusi tuttavuus ja niistä tuli nyt kyllä meidän perheen luottotossut. Ensinnäkin kuosit ovat aivan ihania jos ulkoisia asioita katsotaan. Nämä sopivat hyvin myös tarhatossuiksi.

Tässä muutama yksityiskohta miksi Slipstop tossut ovat niin kätevät

  • Tuntuu kuin kävelisi paljain jaloin
  • Pohja ehkäisee liukastumista
  • Suojelee jalkoja teräviltä kiviltä
  • Suojaa kuumalta hiekalta
  • Mukavat ja joustavat päällä
  • Kuivuvat nopeasti
  • Hengittävä kangas
  • Helppo huuhdella

slipstop tossut

Olimme vuonna 2016 tällä samalla laivalla Karibialla. Lue tästä Karibian risteily lasten kanssa.

delux-retkiperhe_matkablogiTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös