silja resort

Silja Resort – Rakastu Italiaan Ella Kannisen johdolla

Pääsimme haistelemaan Silja Linen Italia tunnelmia pressilounaalle. Tässä Heidin ja Jennin kokemuksia uudesta teemasta.

Silja Resort – Ihana Italia!

Elämme molemmat pikkulapsiarkea ja oli kyllä aivan ihana muutaman tunnin irtiotto Silja Symphonylla Olympiaterminaalissa ilman lapsia. Paikalla oli median edustajia ja somevaikuttajia. Pöytäseurueessamme oli bloggaaja kollegat Sutkautuksia, Lumo Lifestyle sekä kristallinhohtoa.

naiset siljalla

silja line italialaista musiikkia

tallink silja pressilounas

Naurua ja juttelun aiheita riitti ja teki kyllä hyvää päästä rentoutumaan naisporukalla. Ehdotimmekin Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Njödille, että tällaiset kolmen tunnin miniristeilyt sopisi Ruuhkavuosia eläville enemmän kuin hyvin. Hyvän ruoan parissa rentoutuminen ja syöminen rauhassa on ruuhkavuosia eläville aika luksusta.

Lounas alkoi Bon Vivant – viinibaarista jossa saimme nauttia Ella Kannisen johdolla hänen valitsemiaan antipastoja. Kilistelime itsemme valkoviinillä Italialaisiin tunnelmiin.

Ruoka oli erinomaista ja Tavolatan uusi menu on vahva taidonnäyte Silja Symphonyn keittiötiimiltä. Lisäksi toimittaja ja tv-juontaja Ella Kanninen luotsasi listan höystäen ruokia omilla kokemuksillaan ja sai puhallettua annoksiin Italialaisen sielun.

antipasto

Ravintola Tavolata kokoaa perheet saman pöydän ääreen

Tavolatan perusajatus on kokoontua yhdessä pöydän ääreen ja jakaa annoksia seurueen kesken. Runsas Grande antipasto -lautanen toimii jaettuna loistavasti. Siitä riitti koko pöytäseurueelle ja kaikki saivat valita juuri niitä antipastoja joita halusivat.

tavolata ravintola

Saimme myös jaettavaksi kokonaisena paistetun meriahvenen joka on Italialaista keittiötä parhaimmillaan.  Nautimme myös pappardelle al cinghiale, eli pappardelle pastaa  ja villisikapyöryköitä tomaattikastikkeessa.

meriahven

villisika lihapulla

Jälkiruoaksi oli klassikko Tiramisu. Ella Kanninen kertoi, että Tira on vetää mi on minä ja su on ylös. Tämä sopii näihin ruuhkavuosiin kun nostoja ylös todellakin tarvitaan. Ehkä se juuri siksi maistui nyt erityisen taivaalliselta.

Tavolata- ravintoloita on yhteensä viisi. Silja Serenadella, Silja Symphonylla. Baltic Princesillä, Galaxylla ja Europalla. Uusi menu on voimassa syyskuun 2019 loppuun.

Silja Resort loves Italy -teema

Silja Resort loves Italy -teeman aikana 14.-31.5.2019, Silja Linen laivoilla korostuu Italialainen viihde ja myymälöistä hankittavat Italialaiset tuotteet ja tarvikkeet.

Ella Kannisen antipastot ovat tarjolla 1.4.-31.5.2019 Bon Vivant -viinibaaressa.

jenni ja heidi

Lue myös Autolla Ruotsiin lasten kanssa – Uhka vai mahdollisuus?

Nappaa resepti Gluteeniton suklaapiirakka

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös