astrologia horoskoopit

Astrologi Seppo Tanhua ”Lapsi ja nuori ei koskaan ole paha”

Astrologi Seppo Tanhua ”Lapsi ja nuori ei koskaan ole paha”

Kirjoittaja Astrologi Seppo Tanhua 

Minulle on siunaantunut monenlaisia kokemuksia aikuisen ja lapsen välisestä suhteesta omien lasteni välityksellä. Tyttäreni sai vakavan aivovamman synnytyslääkärin painettua pihdit päänkuoren läpi. Taistelu elämästä ja kuolemasta vakavan epilepsian vuoksi kesti kriittisenä kuusi ensimmäistä vuotta. Silloin löysin astrologian ja jonkinlaisen yhteyden kuunvaiheiden ja kohtausten välille.

Välillisesti astrologia johdatti yllättävään paranemiseen epilepsian osalta. Vammaisuus ei toki kadonnut minnekään. Poikani menehtyi pian rokotteen antamisen jälkeen vasta 100 päivän ikäisenä. Rokottamista vaatimalla vaatinut sairaanhoitaja erosi työstään tapahtuman jälkeen.

Olen ollut useaan otteeseen perheneuvolan asiakkaana ja kiitollinen sieltä saamastani tuesta monien ongelmien keskellä. Yksi ongelmista oli ammattini astrologina, jota aikanaan vieroksuttiin ja paheksuttiin lähiympäristöni taholta.

Yhteys ei katkea fyysiseen kuolemaan

Nyt lapset ovat kaikki jo maailmalla ja elävät omaa elämäänsä, johon minulla ei ole enää mitään puuttumista. Kuuden lapsen isänä olen ylpeä heistä kaikista ja erityisesti pienenä nukkuneesta, joka on avartanut näkemystäni kaikkein eniten siitä, että yhteys ei katkea fyysiseen kuolemaan, eikä ole fyysisestä läsnäolosta riippuvainen. Yhteys vanhemman ja lapsen välillä on miljoona kertaa suurempi, kuin miltä se konkreettisesti näyttää.

seppo tanhua
Tyttäreni Nina ja poikaystävä

Elin tällaisessa yhteydessä omiin lapsiini kirjoittaessani astrologisia tulkintoja planeettavaikutuksista lapsen syntymähetkellä. Ajoittain paperi kastui kyynelistä, muistaessani kuinka huonosti olin osannut lukea lasteni reaktioita ja käyttäytymistä heidän ollessaan pieniä ja niin viattomia omina itsenään. Planeettasymboliikkaan kätkeytyvä viisaus sai sanallisen muodon ajoittain melkein automaattikirjoituksena.

Valon Lapsi tulkinta auttaa ymmärtämään lapsen käyttäytymistä

Valon Lapsi tulkinta on syntynyt lukemieni kirjojen ja omien kokemusteni joskus ravistelevanakin koosteena, joka ei kerro lapsen luonteesta vaan hänen henkisistä valmiuksistaan ja sisäisestä ehdottomuudesta oman polkunsa kulkijana heti syntymästään lukien. Tulkinta on eräänlainen opas lapsen henkisten valmiuksien ja niihin liittyvän käyttäytymisen ymmärtämiseksi.

Tulkinnan tarkoitus on auttaa vanhempia hyväksymään lapsensa juuri sellaisena, kuin hän luonnollisimmillaan on. Toiset lapset ovat sotureita, joka näkyy päiväkodissa ja koulussa aggressioina epävarmoja ja vääränlaista auktoriteettia käyttäviä aikuisia kohtaan.

Toiset ovat herkkiä henkimaailman enkeleitä, joille materiaalisen maailman ymmärtäminen on joskus aivan mahdotonta. Sosiaalinen tasapäistävä yhteiskunta vieroksuu molempia ääripäitä ja suurinta osaa tältä väliltä. Valtaosa tämän päivän lapsista kaipaa ja tarvitsee vanhempiensa tukea enemmän kuin heidän vanhempansa omassa lapsuudessaan.

astrologi seppo tanhua

Astrologinen kartta auttaa ymmärtämään käyttäytymismalleja

Omien lasteni kanssa olen joutunut nöyrtymään uudelleen ja uudelleen kuviteltuani tietäväni, mikä heille milloinkin olisi parasta ja mikä vahingollista. Aivan liian usein olen ollut täysin väärässä.

Olen tehnyt kouluissa tulkintoja kouluaan päättämässä oleville oppilaille ja nähnyt opettajan ja oppilaiden itkevän kuullessaan, mitä astrologinen kartta kertoo luokan suurimmasta pahiksesta, jonka silmät kostuivat siinä missä muidenkin.

Kun kaverin käytöstä tutkittiin uudesta näkökulmasta, se osoittautui koko luokkaa ja heikoimpien oppilaiden oikeuksia puolustavaksi. Hänellä oli hyvin haastava mestarin ja soturin kartta, kuten useimmilla samaa käyttäytymismallia toteuttavilla tytöillä ja pojilla.

Lapsi ja nuori ei koskaan ole paha, mutta hänestä voi kehittyä vaarallinen aikuinen vain siksi, että kukaan ei ymmärrä eikä hyväksy häntä aidoimpana itsenään lapsuuden ja nuoruuden aikana. Hoitajilta ja opettajilta sitä ei voi edellyttää, mutta vanhemmille tällainen ymmärtäminen on velvollisuus. Tämän velvollisuuden oikein ymmärtämisessä uskon Valon Lapsi tulkinnasta olevan apua suurimmalle osalle sen hankkivista vanhemmista. Tulkintaan voi tutustua tästä linkistä.

Astrologi Seppo Tanhua on ammattiastrologien liiton jäsen. Lue lisää Seposta.

Toimituksen lisäys: Teetin lapsilleni Valon Lapsi tulkinnat ja hämmästyneenä luin kuvauksia nyt 3- ja 6-vuotiaista pojistani. Niin yksi yhteen heidän luonteidensa kanssa tulkinta meni. Osaan käsitellä nyt heidän luonteitaan ja käytöstään paljon paremmin. Neljän kuukauden ikäisen tyttäreni tulkinta oli aivan uskomattoman ihana ja jo nyt on nähtävissä siinä kerrottuja asioita hänessä vahvana. Heidi Ekholm-Talas, päätoimittaja

Lue myös Uhmaikä

Vieraskirjoittaja

Haluatko olla mukana kertomassa tarinasi sivustollamme? Ota yhteyttä meihin rohkeasti joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse info(a)lapsiarkea.com

Takaisin ylös