forenom huoneistohotelli

Forenom huoneistohotelli on fiksu valinta lomailevalle lapsiperheelle

Forenom huoneistohotelli on fiksu valinta lomailevalle lapsiperheelle

Tämä Forenom huoneistohotelli on fiksu valinta lomailevalle lapsiperheelle -artikkeli on toteutettu kaupallisena yhteistyönä yhdessä Forenomin kanssa.

Pääsin 3- ja 5-vuotiaiden lasteni kanssa kokeilemaan Forenomin uutta huoneistohotellia Tikkurilassa. Suomessa Forenomin huoneistohotelleja on kahdeksalla paikkakunnalla. Lisäksi vastaavanlaisia hotelleja löytyy myös Norjasta ja Ruotsista. Huoneistohotellit sijaitsevat aina hyvin keskeisillä paikoilla, ja ne sopivat niin työ- kuin lomamatkailuunkin.

forenom huoneistohotelli
Vantaan Tikkurilan huoneistohotelli sijaitsee osoitteessa Väritehtaankatu 8, joka on aivan Tikkurilan juna-aseman vieressä.

Huoneistohotellissa mahtuu majoittumaan koko perhe

Olen sitä mieltä, että lasten kanssa matkaillessa huoneistohotellit ovat kaikista helpoin, mukavin ja usein myös hyvin edullinen vaihtoehto. Tavallisista hotelleista ei aina edes löydy tilavia huoneita neljälle hengelle, ja kahden huoneen varaaminen on paitsi kallista myös käytännössä hankalaa.

Erilliset makuuhuoneet helpottavat iltoja, kun lapset ovat jo menneet nukkumaan, mutta aikuisten kesken haluaa vielä lukea kirjaa, syödä iltapalaa tai ihan vaan jutella. Lisäksi keittiönurkkaukset säästävät selvää rahaa etenkin kalliin hintatason maissa, kun ihan jokaista ateriaa ei tarvitse nauttia ravintolassa. Lisäksi lomalla on välillä kiva viettää majapaikassa rento aamu eikä heti kukonlaulun aikaan tarvitse lähteä etsimään ruokaa nälkäisille lapsille. Usein syömme kämpillä jotain pientä ja vasta lounasaikaan jossakin ravintolassa tuhdimmin.

Forenomin huoneistohotellien varaaminen on helppoa nettisivuilla. Varaamisen yhteydessä on mahdollista ostaa aikaisen sisäänkirjautumisen tai myöhäisen uloskirjautumisen. Myös peruutus- ja muutosturvan voi ostaa, jos epäilee että suunnitelmat saattavat muuttua.

Huoneistohotelleissa avaimen korvaa koodi, jolla pääsee huoneistoon. Koodin saa majoittautumispäivänä tekstiviestillä ja sähköpostilla, ja kämpille voi mennä silloin kun itselle parhaiten sopii. Avainkoodi on helppo jakaa majoittautujien kesken, jolloin jokainen pääsee sisälle ilman avainten noutamista, jakamista ja palauttamista.

Kokemuksia Tikkurilan huoneistohotellista

Majoittautumispäivänä sain puhelimeeni viestin, jossa ilmeni huoneiston avainkoodi, osoite, huoneen numero ja wi-fin salasana. Saavuimme Tikkurilaan junalla Helsingistä, josta on matka-aikaa junasta riippuen joko hieman alle tai yli 15 minuuttia. Sijainti on todella kätevä myös lentokentältä saapuville tai sinne matkaaville, sillä P-junalla matka-aikaa on ainoastaan 9 minuuttia.

Olin siinä luulossa, että huoneistohotelli sijaitsee jossain ihan Tikkurilan aseman vieressä. Minulle oli positiivinen yllätys, että Tikkurilan juna-asemalta pääsi suoraan sisäkautta hisseillä perille. Huoneista pääsee siis kuivin jaloin kaikkiin juna-aseman ja kauppakeskus Dixin palveluihin, kauppoihin ja ravintoloihin. Valikoimaa on sen verran paljon, että jokaiselle varmasti löytyy jotakin. Lasten kanssa oli kätevää kun iltapalaa saattoi käväistä hakemassa ilman ulkovaatteiden pukemisrumbaa.

forenom huoneistohotelli
Tikkurilan juna-asemalla oli hyvät opasteet Forenomin huoneistohotelliin.

Saamaani koodia apua käyttäen pääsimme hissillä oikeaan kerrokseen ja oikeaan huoneistoon sisälle. Homma toimi juuri niin kuin pitikin.

Huoneistomme (two-bedroom for 4) osoittautui oikeaksi tilaihmeeksi. Vaikka neliöitä ei kovin paljoa ollutkaan, niin huoneisto oli todella fiksusti suunniteltu. Kaikki oli myös todella uutta, siistiä ja puhdasta. Lapset tekivät nopeasti huoneistotarkastuksen ja antoivat hyväksyvän arvosanan. Myös sänkyjen alle ryömittiin ja kuulemma ei ollut sielläkään yhtään pölyä eikä likaa. Itse en kyllä käynyt niin tarkkaan syynäämässä.

forenom huoneistohotelli
Yhdistetyssä olohuoneessa ja keittiössä on kaikki tarvittava kompaktissa paketissa. Sohva, televisio ja ruokapöytä olivat mielestäni todella fiksusti ja tilaasäästävästi sijoiteltu.
forenom huoneistohotelli
Huoneistossa oli kaksi pientä makuuhuonetta, jossa kummassakin kaksi sänkyä.

Minulla oli lasten kanssa oikein leppoisa ilta kun söimme iltapalaa ja kävimme suihkussa. Osan aikaa otimme ihan rennosti, ja lapsetkin saivat katsella lastenohjelmia huoneistosta löytyvällä tabletilla.

Yö meni hyvin, sillä sängyt olivat mukavat ja huoneiston sai kunnolla pimennettyä. Aamulla vain heräsi kysymys siitä, että mikäköhän olikaan check out -aika. Minulle on aina tosi vaikea muistaa pitääkö majapaikasta lähteä klo 10, 11 vai 12. Myöhemmin kuulin Forenomilta, että he ovat uudistamassa varausvahvistusviestejä, ja uusiin viesteihin tulee automaattisesti mukaan myös uloskirjautumisaika. Hienoa!

forenom huoneistohotelli
Huoneistohotellin aula oli viihtyisä ja rauhallinen tila, jossa myös voisi viettää aikaa tarvittaessa.

Forenom huoneistohotelli oli kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus. Seuraavan kerran kun matkustamme Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa, niin Forenomin huoneistohotelli, hostelli tai kalustettu huoneisto tulee olemaan meidän ykkösvaihtoehto. Helppous, keskeinen sijainti, kodinomainen majoitus ja edullinen hinta ovat ne jutut, jotka tekevät Forenomin palveluista kilpailukykyisiä.

Lue lisää Annan matkablogia.

Lue myös kokemuksia Forenomin kalustetusta asunnosta.

 

Anna Holopainen

Kirjoittaja on 36-vuotias espoolainen 5- ja 7-vuotiaiden lasten äiti.

Annan blogista voi lukea parhaat vinkit lasten kanssa matkailuun eri puolella maapalloa. Blogissa vinkataan myös kivoista lapsiystävällisistä retkikohteista.

Takaisin ylös