ReimaGOstrap_red

ReimaGO – Liikkumisen iloa koko perheelle

ReimaGO – Liikkumisen iloa koko perheelle

ReimaGo – Liikkumisen iloa koko perheelle -artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Reiman kanssa.

Lasten liikkuminen on tärkeä osa lapsen kehitystä ja kasvua. Lasten päivittäiseen liikuntaan tulisi sisältyä monipuolisesti kevyttä liikuntaa, ulkoilua sekä vauhdikkaampaa fyysistä aktiivisuutta. Tärkeää on kuitenkin se, ettei lapselle tule liikkumisesta pakollista suorittamista, vaan, että se tapahtuu esimerkiksi leikin muodossa; vapaasti, innostavasti ja lapsentahtisesti. Avainasemassa lapsen liikkumiselle on perheen esimerkki ja kannustus.

ReimaGO tuo uuden ulottuvuuden koko perheen yhteiseen liikkumiseen ja yhdessä oloon.  ReimaGO on Suunnon kanssa valmistettu, Suunnon Movesense-teknologiaan perustuva aktiivisuusranneke, joka mittaa lapsen fyysistä aktiivisuutta sekä askelia päivän aikana. Se on hauska, sitä on helppo käyttää ja se on erityisesti lapsille suunniteltu!

ReimaGO
Liiku – Mittaa – Pelaa – Toista

Aktiivisuusranneke, hauska sovellus ja liikkumisen ilo

ReimaGO on sovellus, joka kannustaa lasta liikkumaan. ReimaGO-sensori mittaa lapsen liikunnan tehoa ja kesota, sekä askeleita ja kuljettua matkaa. Liikunta- ja aktiivisuussuoritukset tallennetaan inspiroivaan ja helppokäyttöiseen sovellukseen, joka toimii älypuhelimella ja tabletilla.

Lapsen aktiivisuuspisteet muuttuvat Goey-pelihahmon energiaksi ja lapset voivat sovelluksessa kulkea ristiin rastiin ympäri maapalloa, läpi hauskojen mielikuvitusmaailmojen, kaupunkien vilinästä trooppiseen viidakkoon, keräten samalla hauskoja palkintoja. Mitä enemmän lapsi liikkuu, sitä pidemmälle hän etenee pelissä. Sovellus on yksinkertainen, eikä lisää ruutuaikaa vaan inspiroi lasta liikkumaan ja tukee liikunnan iloa. ReimaGO:n ansiosta liikkuminen on hauskaa ja mielekästä, vapaata seikkailua ja maailman tutkiskelua.

Päätavoitteena on tehdä liikkumisesta mielekästä, tukea lasten liikkumista ja tuoda liikunnan iloa! Ilmainen sovellus on ladattavissa App Storesta tai Google Playstä ja se toimii myös ilman sensoria. Sovellus toimii iPhonessa tai iPadissa (iOS 9 tai uudempi) sekä Androidilla (Android 6.0. tai uudempi). Sensorin lukeminen edellyttää, että laitteessasi on Bluetooth Smart -ominaisuus. Sovellus on saatavilla englanniksi, venäjäksi ja kiinaksi.

ReimaGOstrap_yellow
ReimaGO aktiivisuusranneke

ReimaGO-sensori kulkee lapsen mukana joka paikassa

Sensori voi kulkea lapsen mukana joka paikassa, sillä se mittaa aktiivisuutta kaikkialla. Vapaa-ajan lisäksi ReimaGO:ta on ollut käytössä myös yli 1000 lapsella kouluissa, päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa.

Sensoria pystyy pitämään missä vain taskussa, mutta Reimalta löytyy erikseen sensorille sopivat tuotteet ja ulkoiluvaatteet, jotka mahdollistavat sen, että sensori kulkee lapsen mukana joka paikassa eikä pääse hukkumaan leikin ja liikkumisen yhteydessä. Monista Reiman takeista ja haalareista löytyy erillinen kiinnitysnepparillinen sensori-tasku, sekä housujen vyötärönauhan sisäpuolelta löytyy sensorille suunnattu minitasku.

Sensori on mahdollista kiinnittää myös erilliseen rannekkeeseen, joka mahdollistaa liikunnan seurannan mittaamisen joka paikassa. Aktiivisuusranneke on vedenkestävä, joten sensorin käyttö ja liikunnan seuranta on mahdollista myös uidessa. Sensori käynnistyy kun lapsi alkaa liikkua ja se tallentaa liikkumisen tehon, keston sekä askeleet. Näin vanhemmat pystyvät seuraamaan lapsen liikkumista, sen tehokkuutta ja siihen kuluvaa aikaa.

ReimaGo vihreä
ReimaGO-aktiivisuusranneke mukana myös puistoillessa
Sensori
Tyttären oma aktiivisuusranneke ja sensori

ReimaGO kokemuksia

Saimme aktiivisuusrannekkeen testiin ja innolla lähdimme kokeilemaan sitä! Latasin ReimaGo-sovelluksen puhelimeeni, kiinnitin sensorin aktiivisuusrannekkeeseen, jonka tyttö laittoi käteensä ja yhdistin sensorin sovellukseen. Sovelluksen asennus ja sinne kirjautuminen oli helppoa ja ohjeet olivat todella selkeät. Tutustuimme tytön kanssa sovelluksen pelimaailmaan ja sanoin tyttärelleni, että meidän pitää liikkua, jotta pääsemme keräämään lisää pisteitä. Tyttö rupesi välittömästi hyppimään ja pomppimaan, kun oli niin innoissaan.

Sensori oli tyttärelläni mukana myös päiväkodissa. Oli mielenkiintoista seurata kuinka paljon pelkän päiväkotipäivän aikana lapsi liikkuu ja määrä yllätti positiivisesti. Tyttö oli kuulemma ottanut rannekkeen pois päiväunille mentäessä, eli taltioitunut liikkumisen määrä oli vain puolelta päivältä. Päiväkotipäivän jälkeen sukelsimme heti sovelluksen pelimaailmaan ja tyttö hyppyytti Goey-pelihahmoa eteenpäin.

Sovellus
Sovellus, aktiivisuusranneke ja Goey

Lue myös: Lasten ulkovaatteet – Vinkkejä välikausipukeutumiseen

Lue myös: Lapsen kehitys

Janina Huovari

Kirjoittaja on 31-vuotias siuntiolainen 8-vuotiaan tytön äiti.

Lastenvaatteet ja sisustaminen kuuluvat Janinan suurimpiin kiinnostuksen kohteisiin. Tapahtumista ja juhlien järjestämisestä innostunut äiti kuuntelee mielellään erilaisia tarinoita elämästä, nauttii uusista kokemuksista sekä tutustuu innostaviin ihmisiin.

Ota yhteyttä: janina@lapsennimi.com

Takaisin ylös