LullaMe kokemuksia

LullaMe kokemuksia – Näin patja vaikutti testaajien arkeen

LullaMe kokemuksia – Näin patja vaikutti testaajien arkeen

LullaMe kokemuksia -artikkeli on toteutettu yhteistyössä LullaMe:n kanssa. Viisi vauvaperhettä pääsi mukaan LullaMe-vauvanpatjan testiryhmään, jossa he kokeilivat tuotetta kahden viikon ajan. Haasteina perheissä oli vauvan itsenäinen nukahtaminen, yö- ja päiväunien kesto sekä itkuisuus. Artikkelissa kerromme testaajien LullaMe kokemuksia; sekä itse tuotteesta että vauvanpatjan vaikutuksista. Kuvat ovat testaajien perhealbumeista.

LullaMe-vauvanpatja toi helpotusta vauvaperheiden arkeen

LullaMe vauvanpatja

Jessika, vauva 1kk

Jessikan esikoinen oli kuukauden ikäinen, kun he saivat LullaMe-vauvanpatjan testiin. Vauva on ollut todella läheisyydenkaipuinen ja nukahtanut vain äidin viereen. Yöunille nukuttaminen on pahimmillaan kestänyt alkuillasta yömyöhään ja kaikki mahdolliset nukutusmenetelmät on kokeiltu.

LullaMe-vauvanpatja on tuonut helpotusta nukahtamiseen, niin päiväunille kuin yöunillekin. Vauva tottui patjaan nopeasti ja rauhoittui siinä jo ensimmäisestä kokeilusta alkaen. Päiväunet kestävät patjan ansiosta jopa 3-4 tuntia ja tämän ansiosta myös päiviin on tullut selkeämpää rytmiä. Öisten syöttöjen jälkeen vauva nukahtaa uudelleen patjalle helposti ja jatkaa unia. Positiivisena asiana Jessika koki myös patjan mukautumisen vauvan mukaan, jolloin siinä on hyvä olla. Patjan heijaava liike on auttanut myös ilmavaivoista kärsivää vauvaa.

”Ensivaikutelma patjasta testaajilla oli odottavainen: Huh! Nyt se vihdoin tuli, äkkiä paketti auki!”

Vauvanpatja

Mira, vastasyntynyt

Miran vastasyntynyt pääsi testaamaan LullaMe-vauvanpatjaa heti synnytyssairaalasta kotiuduttua. Esikoisen ja keskimmäisen lapsen kanssa nukkuminen oli ollut haasteellista, joten Mira kiinnostui vauvanpatjasta heti siitä kuultuaan kuopuksen nukkumista silmällä pitäen. Vauva tottui patjaan välittömästi ja nukahti siihen myös itsekseen.  Nukahtamiseen kuluu aikaa noin 15 minuuttia siitä, kun vauva on laskettu patjalle. Yöunet kestävät 3-4 tuntia yhtäjaksoisesti, jonka jälkeen vauva syö ja jatkaa yöunia.

LullaMe patja

Jenni, vauva 3kk

Jennin vauva oli kolmen kuukauden ikäinen, kun he saivat LullaMe-vauvanpatjan testiin. Vauvan on ollut hieman itkuisa ja vaatinut heijausta nukahtaakseen. Patjan ansiosta päiväunet ovat nykyään vaihtelevasti 1-3 tunnin mittaisia ja itkuisuus on vähentynyt selvästi. Vauvan on pystynyt siirtämään patjalle jatkamaan unia tauotta, tai jos vauva on havahtunut, hän nukahtaa nopeasti uudelleen patjan heijaavan liikkeen ollessa päällä. Vauva nukkuu yleensä kapalossa, jonka vuoksi Jenni koki patjan hengittävyyden erittäin hyväksi ominaisuudeksi.

Jenni kokee myös, että patjan tuoma helpotus yöuniin ja sitä kautta arkeen on vaikuttanut positiivisesti koko perheen yleiseen jaksamiseen ja mielentilaan!

Laadukas, helppokäyttöinen ja hengittävä vauvanpatja

Patja

Emmi, vauva 3kk

Emmin vauva oli kolmen kuukauden ikäinen, kun he saivat LullaMe-vauvanpatjan testiin. Ensivaikutelma patjasta oli positiivinen ja käyttöönotto oli helppoa. Vauvanpatja yllätti helppohoitoisella kankaalla, joka on vaivatonta pestä ja pitää puhtaana. Myös patjan hengittävyys oli positiivinen yllätys. Erityisesti kesähelteillä se todettiin tärkeäksi ominaisuudeksi. Kaukosäätimellä toimiva patjan säätö oli myös Emmin mielestä loistava keksintö. Tuotteena Emmi piti LullaMe-vauvanpatjaa laadukkaana ja loistavana keksintönä, josta on varmasti apua monille perheille.

LullaMe

Noora, vauva 2kk

Nooran vauva oli kaksi kuukautta vanha, kun he saivat LullaMe-vauvanpatjan testiin. Patja tuntui heti laadukkaalta ja tukevalta tuotteelta, joka sopi neutraalin värimaailman ansiosta hyvin myös sisustukseen. Toisin kuin monet muut pinnasänkyjen patjat, LullaMe todettiin ilmavaksi, jonka ansiosta patja ei hiostanut kuumallakaan säällä. Se oli Nooran mielestä erittäin tärkeä ja hyvä ominaisuus ja LullaMe-patja oli heillä käytössä ilman heijaavaa ominaisuuttakin.

Vauva nukkui aiemmin kehdossa ja Noora kokee, että vauvan uniaika on pidentynyt vauvanpatjaan siirtyessä. Myös syvässä unessa olevan vauvan siirtäminen LullaMe-patjalle nukkumaan on ollut helpompaa aiempaan verrattuna.

Miten teidän perheessä nukutaan?

LullaMe Kokemuksia
Kuva: LullaMe

Tiesitkö, että LullaMe-patjalla on 14 päivän täysi rahat takaisin-takuu. Se tarkoittaa sitä, että ostettuaan patjan, perhe voi käyttää sitä vapaasti 14 päivän ajan: purkaa pakkauksestaan ja ottaa patjan käyttöön, nukuttaa siinä vauvaa päiväunille ja yöunille, pestä kangasta ja kokeilla patjan kaikkia ominaisuuksia ja LullaMe:n nukutusvinkkejä. Jos perhe ei ole patjaan täysin tyytyväinen, LullaMe maksaa rahat takaisin sisältäen patjan palautuksen rahtikulut. Tämä takuu on mahdollista tarjota, koska hygieenisyyden ja täyden pestävyyden ansiosta patjaa voidaan käyttää uudelleen vuokrapatjana.

Tutustu LullaMe-vauvanpatjaan täältä.

Lue myös: Unikoulu ohjeet

Vauvan nukkuminen perhepedissä ja yöimetys

Janina Huovari

Kirjoittaja on 31-vuotias siuntiolainen 8-vuotiaan tytön äiti.

Lastenvaatteet ja sisustaminen kuuluvat Janinan suurimpiin kiinnostuksen kohteisiin. Tapahtumista ja juhlien järjestämisestä innostunut äiti kuuntelee mielellään erilaisia tarinoita elämästä, nauttii uusista kokemuksista sekä tutustuu innostaviin ihmisiin.

Ota yhteyttä: janina@lapsennimi.com

Takaisin ylös