HopLop Roihupelto synttarit

HopLop Roihupelto kokemuksia – Synttärit avaruushuoneessa

HopLop Roihupelto kokemuksia – Synttärit avaruushuoneessa

HopLop Roihupelto kokemuksia – Synttärit avaruushuoneessa -artikkeli on tehty yhteistyössä HopLop Roihupellon kanssa.

Esikoisemme on halunnut järjestää nyt kolmena vuonna kaverisynttärit HopLopissa. Niitä on odotettu keväästä saakka ja päiviä on laskettu. Nyt kuusivuotissynttärit olivat erityisen tärkeät, sillä eskarin alkaessa vanhat tarhakaverit menevät eri paikkaan jatkamaan koulutietään. Juhliin kutsuttiin parhaiden tarhakaverien lisäksi naapureita sekä perheuttuja.

hoplop synttarikakku

Uudet tilat ja useita synttärihuoneita

Olimme keväällä HopLop Roihupellossa synttäreillä ja paikka vaikutti kivalta. Uudet tilat olivat siistit ja synttärihuoneita oli useita. Poikani sai kunnian olla tarhakaverin juhlissa ainoa  poika. Hyvin hän sukkuloi naislaumankin keskellä, vaikka tarhassa parhaat kaverit olivat poikia. Omissa juhlissa oli hiukan enemmän poikia, mutta myös tyttöjä oli kutsuttu.

hoplop roihupelto

hoplop avaruushuone

hoplop roihupelto kokemuksia

HopLop synttärit ovat vaivattomat vanhemmille

Yksi iso syy, miksi itse tykkään järjestää kaverisynttärit jossain muualla, kuin kotona on vaivattomuus. 15 lasta saa aikamoisen hulinan aikaiseksi. Lastemme synttärit ovat lyhyen ajan sisällä ja ajatus useista lastenjuhlista kotona viikon välein ei houkuta. Kummi-mummi-pappa synttärit järkätään kaikille lapsille kotona yhtä aikaa. Tokihan sinnekin tulee lapsia, mutta omat kaverisynttärit ovat tärkeä asia lapsille.

Mikä teema olisi hauskin?

HopLop Roihupellon synttärihuoneissa on valittavana seuraavat teemat

 • Avaruussynttärit
 • Diskosynttärit
 • Merirosvosynttärit
 • Prinsessasynttärit

Mitä synttäripakettiin kuuluu?

 • Sisäänpääsyrannekkeet koko synttäriporukalle
 • Oma juhlatila valitulla synttäriteemalla
 • Teeman mukaiset koristelut
 • Haluamanne synttäritarjoiltavat sekä reipas synttärihenkilökuntamme
 • Leikkipuiston käyttö
 • Lasten synttäreillä juhlijoiden minimimäärä on 6, enimmäismäärä on 20.
 • Maanantaista torstaihin saat jokaisesta juhlijasta 5 €:n alennuksen.

hoplop synttarikakku

jaatelokakku

hoplop sisaleikkipuisto

Paljon synttärit HopLopissa maksavat?

Edullisin synttärisisäänpääsy arkisin maksaa 10 €/lapsi. Minimihenkilömäärä on kuusi. Edullisin tarjoilupaketti maksaa 8,90€/lapsi. Se sisältää mehua, popcornia, karkkia ja jäätelöpallokakun. Hampurilaispaketti maksaa 12,90€/lapsi. Se sisältää popcornia, karkkia, jäätelöpallokakun, hampurilaisen ja mehua. Plus-tarjoilupaketti maksaa 12,90€/lapsi. Se sisältää mehua, popcornia, sipsiä, karkkia, hedelmiä, jäätelöpallokakun, donitsin ja keksejä. Super tarjoilupaketti maksaa 16,90€/lapsi. Se sisältää mehua, popcornia, sipsiä, karkkia, hedelmiä, jäätelöpallokakun, nakit, lihapyörykät, nugetit, rapeat ranskalaiset, mausteet, kasvikset ja dippikastiketta.

Edullisimmillaan synttärit voi järjestää kuudelle lapselle hintaan 113,40 € arkisin valitsemalla edullisimman tarjoilupaketin (8,90 € ja arkisisäänpääsy synttäreille 10 € eli yhteensä 113,40 € kuudelta).

Juhlista maksetaan 50€ suuruinen varausmaksu. Se huomioidaan loppumaksussa, joka suoritetaan tilaisuuden aikana. Poisjääneistä lapsista hyvitetään synttäreiden sisäänpääsymaksun hinta. Puistoista löytyy poleteilla toimivia laitteita. Poletteja juhliin voi ostaa etukäteen.

Varaa synttärit tästä

Lue myös Lapsen motorinen kehitys – Tämä tyypillinen virhe on vaaraksi lapsen kehitykselle

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös