Taidesynttarit

Taidesynttärit Frozen-väribalettia maalaten

Taidesynttärit Frozen-väribalettia maalaten

Taas oli se aika vuodesta, kun lapsemme alkoi puhua omista tulevista 5-vuotissynttäreistään. Äitinä olin päättänyt, että Hop Lopille oli löydyttävä vaihtoehto, missä lapset tekevät jotain yhdessä. Askartelu, maalaus, piirtäminen ovat meillä olleet aina tosi suosittua, joten tuumasta toimeen.

Mikä parempaa kuin järjestää taidesynttärit ja siihen tarkoitukseen löytyikin apu omasta ystäväpiiristä. Kuvataiteilija/palvelumuotoilijanPaula Nordfors oli täydellinen vaihtoehto vetämään pikku-prinsessoille taidesynttärit. Paulalla oli paljon hyviä ideoita synttäreihin. Meille synttäreiden teema oli itsestään selvä, sillä lapsemme on vannoutunut Frozen-fani, mutta muuten Paula ideoi mitä tehtäisiin.

Tilaksi valikoitui taloyhtiön kerhotila, jossa oli hyvin pöytätilaa taiteilemiseen ja kaikki tarpeellinen pitää Frozen-juhlat.

Taidesynttärien järjestäminen lapselle

Sankarin kanssa suunnittelimme ja hankimme koristeet ja kokkasimme herkut. Juhlia jännitettiin jo paljon ennen varsinaista päivää. Koristelimme tilan Frozen-maailmaksi jo edellisenä päivänä, jotta kaikki olisi valmista seuraavaan päivään.

Sankari meni hymy huulilla nukkumaan odottaen seuraavaa päivää.

Synttärikutsussa olimme toivoneet essuja mukaan, jotta taiteillessa ei tarvinnut varoa vaatteita ja voi antaa luovuudelle vallan.

taidesynttarit-frozen

Vieraat tulivat ensi kertaa taidesynttäreille. Jokaiselle prinsessalle oli jaettu isot paperit pöydälle ja taideteokset maalattiin sormiväreillä, jossa pääsi käyttämään kunnolla värejä. Teeman mukaan taide tehtiin Frozen-kuvan ympärille. Lapset innoissaan kuuntelivat ohjeistuksen ennen kuin aloittivat työskentelyn. Aluksi prinsessat maalasivat tarkkaan pikkusormillaan Frozen-kuvaa, jonka jälkeen sai käyttää koko käsiä muun paperin taiteilemiseen.

Työ eteni vaihe vaiheelta, Frozen-musiikin tahdissa.

Oli ilo nähdä, kuinka lapset työskentelivät yhdessä, saivat loistavia neuvoja Paulalta ja lopputuloksena syntyi upeita teoksia. Työt jätettiin kuivumaan pöydälle herkuttelun ajaksi ja jokainen lähtiessään sai kuivan työn vietäväksi kotiin. Juhla oli erittäin onnistunut ja sankari vielä nukkumaan mennessä totesi: ”Kiitos äiti, että järjestit kivat juhlat, missä hänellä ja vierailla oli todella kivaa yhdessä.”

Ehkä tässä on teidänkin vaihtoehto HopLop-synttäreille? Ota yhteyttä Paulaan siinä tapauksessa.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös