bebeliini kokemuksia

Bebeliini kokemuksia – Verkkokauppa ja kirpputori Vantaalla

Bebeliini kokemuksia – Verkkokauppa ja kirpputori Vantaalla

Lapsiarkea Media haluaa tukea yritteliäitä vanhempia ja kertoa tarinoita yritysten takaa. Kävimme tutustumassa Vantaalla sijaitsevaan Bebeliiniin ja saimme teille lukijoille arvottavaksi Filibabban bambu astiaston. Ohjeet löytyy artikkelin lopusta. Moni äiti innostuu äitiyslomalla ideoimaan yritysideoita, jotka liittyvät lapsiin ja monesti nimenomaan lastenvaatteisiin. Bebeliinin perustaja Mia Lappalaisen innostus lastenvaatteisiin syntyi myös äitiyslomalla.

Itsekin perustin aikoinaan vuonna 2013 äitiyshuuruissani Hippula lasten kirppiksen ja lastentarvikeliikkeen. Pyöritin sitä vajaat pari vuotta muiden liiketoimien ohella. Huomasin nopeasti, että lastenvaatekirpputoreille on kysyntää, mutta liiketoiminnallisesti se ei ole kannattavaa. Pelkällä kirppistoiminnalla on vaikea saada kuluja katettua. Bebeliinin perustaja Mia tiedosti tämän ja perusti kirppiksen sekä kivijalkaliikkeen yhteyteen myös verkkokaupan.

bebeliini vantaa

bebeliini liike

Mia halusi perustaa Vantaalle ihanan kirppiksen ja kivijalkamyymälän

Mia on 28-vuotias yrittäjä. Perheeseen kuuluu 2,5 vuotias tytär, puoliso sekä koira. Hän tekee ympäripyöreitä päiviä pienellä palkalla. “Vaikka tämä on haastavaa, niin silti rakastan tehdä sitä”. Mia kertoo. Hän innostui laadukkaista lastenvaatteista Facebookin Mini Rodini & Friends ryhmässä.

Mia kertoo yrittäjätarinaansa Ministyle Finland -blogissa seuraavasti “Äitiyslomalla kiertelin paljon kirpputoreja ja kivijalkamyymälöitä. Muistan sen kuinka paljon ärsytti, että aina piti mennä Helsingin keskustaan löytääksesi jotain näistä. Miksi mitään ei voi saada tästä meidän Aviapoliksen alueelta, joka on suuri lapsiperhealue? Siitä ajatus lähti sitten, että no hei minä laitan lastenvaatekirpputorin pystyyn sekä sen ihanan kivijalkamyymälän ettei aina tarvitse mennä sinne keskustaan asti.”

bebeliini kirpputori
Kirpputoripuolella vaatteet on lajiteltu valmiiksi koottain ja merkeittäin.

Tuetaan suomalaista yrittäjyyttä

On hienoa, että yrittäjäasenetta löytyy, sillä pikkulapsiarjessa ei ole ihan helppo rasti pyörittää yksin kirpputoria, kivijalkaliikettä ja verkkokauppaa. Harva tulee ajatelleeksi mitä se vaatii, että pääsee shoppailemaan kauniiseen liikkeeseen valmiiksi kokoihin lajiteltuja hyväkuntoisia kirppisvaatteita. Tai mitä se vaatii, että verkkokaupasta tekee toinen toistaan ihanampia uniikkeja löytöjä? Sen vuoksi kannustan kaikkia tukemaan tällaista suomalaista yrittäjyyttä. Jokainen voi auttaa tekemään tästä ihanasta kirppiksestä ja verkkokaupasta tunnetumman tykkäämällä ja jakamalla somesta Bebeliinin postauksia. Mutta ennen kaikkea tekemällä ostoksiaan Bebeliinistä.

bebeliini lasten vaatteet

Verkkokauppa täynnä ihanuuksia

Bebeliinin verkkokaupasta löytyy useita ihania brändejä lastenvaatteissa. Lisäksi ihanuuksia löytyy myös lastenhuoneen sisustukseen. Brändit koostuvat pääsääntöisesti suomalaisista ja skandinaavisista merkeistä, mutta mukaan mahtuu myös luomuksia mm. Hollannista ja Espanjasta.

Bebeliinin kautta saa näitä brändejä

NOESER

Uusin tulokas on hollantilainen lastenvaatebrändi nOeser. Heidän tuotteensa ovat hinta-laatusuhdeltaan todella toimivia. Muista Bebeliinin tuotteista poiketen, niin heidän värimaailmansa on aika murrettuja sävyjä täynnä. Tämä onkin kiva lisä saada mm. burgundya ja vihreän sävyjä valikoimaan. nOeserin mallistossa on molemmille vaatteita, mutta tämä on noussut aika nopeasti suosioon poikaäitien suosioon.

noeser

YO ZEN

YO ZEN on suomalainen lifestyle-brändi, joiden valikoimasta löytyy vaatteita lapsille ja aikuisille sekä koruja. YO ZEN merkkinä on tullut tunnetuksi graafisista kuvioista. Vaatteiden peruslähtökohtana toimivat ajattomuus ja kestävyys. Näin ollen heille on tärkeää että vaatteet suunnitellaan niin, että ne ilahduttavat aina. Ja kyllähän musta-valkoinen toimii aina, vai mitä? Pst. Huomasitko muutes kun lausut YO ZEN, niin se on suomeksi joutsen mitä löydät myös valikoiman tuotteista.

Me saimme testiin pojille YO ZEN brändin paidat. Aivan ihana urbaani merkki. Kurkkaa lisää kuvia Delux-Retkiperheen matkablogista ja Radisson Blu Seaside kokemuksia jutusta.

yozen

FILIBABBA

Filibabba on tanskalainen lastenhuoneen sisustukseen ja lastentarvikkeisiin erikoistunut brändi. Heidän tuotteensa saavat ihastelemaan joka kerta, kun niitä näet. Suosituimpia heidän tuotteitaan ovat lumoavan kaunis unipesä kuumailmapallokuosilla, superpehmeät harsot (joita tullaan aina hakemaan lisää) ja bambuastiat, joiden värimaailma sopivat jokaiseen talouteen miellyttäen lasta ja vanhempia.

Filibabba

LUKLABEL

LuKLabel on suomalainen brändi, jonka idea on tehdä jotain rohkeaa ja erilaista. Heidän valikoimastaan löytyy neuvolakorttikoteloita, printtijuisteita, sisustustuotteita ja uusimpana he julkaisivat lasten lakanamalliston. Suosituimmat printit eli pandan ja unicornin löydätkin julisteista, neuvolakorttikoteloista sekä lasten lakanoista. LuKLabelin tuotesuunnittelussa ovat osana mukana asiakkaat itse.

luklabel

SOFT GALLERY

Soft Gallery on tanskalainen lastenvaatebrändi. He tekevät joka kausi töitä eri artistien kanssa (tanskalaisten ja kansainvälisten), jotka suunnittelevat heille uniikit kuosit/printit. Soft Galleryyn on vaikea ihastua pelkkien kuvien kautta. Mutta kun kokeilet tuotteita paikan päällä, huomaat kuinka ihanan pehmeitä ne ovat ja et voi olla ostamatta niitä. Soft Gallerysta muodostuukin monesti suosikki yhden vaateostoksen jälkeen.

Soft Gallery

MAKIA

Makia on suomalainen aikuisten vaatebrändi, joka tehdä tänä vuonna jälleen lastenvaatteita. Makian vaatteissa kiehtoo myös ajattomuus ja unisex. Mallisto on käytettävissä sekä tytöllä että pojalla, ja värimaailmaltaan niitä perusvaatteita mitä aina tarvitaan vaatekappiin (musta, valkoinen ja harmaa). Samoja vaatteita saatat myös löytää miesten ja naistenkin valikoimasta, joten voitte nauttia yhdessä koko perheen kanssa  samasta vaatemausta.

Makia

ARVONTA

Arvomme lukijoiden kesken Filibabban bambu astiaston Facebook-sivustollamme. Arvonta loppuu 30.7.2018. Tykkääthän Lapsiarkea Median ja Bebeliinin Facesivuista. Kannattaa ehdottomasti hankkia omia Bebeliini kokemuksia 🙂

bebeliini bambuastiasto

Lue myös Lasten kenkäopas

Lue myös Elämä ei lopu lapsiarkeen – ”Parisuhde parani, matkustelemme enemmän”

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös