vedonlyönti

Prinssi Harryn ja Meghanin lasten nimistä keskustellaan jo nyt

Prinssi Harryn ja Meghanin lasten nimistä keskustellaan jo nyt

Prinssi Harry, 33, ja Meghan, 36, sanoivat toisilleen tahdon Windsorin linnan kappelissa toukokuun 19. päivänä 2018. Kun brittien nuori kuninkaallinen esittelee nais- tai miesystävänsä julkisuuteen, alkaa villi vedonlyöntien ketju. Ensin veikataan, kestääkö suhde tai milloin mahdollista kihlausuutista voidaan odottaa.

Harry ja Meghan menivät naimisiin Windsorin linnassa.

Kihlauksen jälkeen vedonlyöntien määrä kiihtyy. Häiden ajankohta on todella merkittävä vedonlyöntikohde. Kun häät lähestyvät, päästään mitä mielikuvituksellisempiin vedonlyöntiaiheisiin. Harryn ja Meghanin häiden osalta saattoi lyödä vetoa muun muassa tuoreen avioparin ensimmäisen tanssin musiikkivalinnasta, Meghanin hääpuvun väristä, kuningatar Elisabethin hatun väristä hääjuhlassa, häiden katsojamääristä, hääpäivän säätilasta, häiden pääruoasta, Meghanin alttarillesaattajasta ja niin edelleen.

Arvasitko jo ennen häitä, että Meghan tulee pukeutumaan valkoiseen? Valkoisen hääpuvun kerroin oli monissa vedonlyöntitoimistoissa 1,02.

Eli jos olisit laittanut 100 euroa vetoa asiasta, niin olisit voitettuasi saanut 102 euroa: pidettiin siis melko selvänä, että Meghanin hääpuku tulisi olemaan valkoinen.

Vihreän tai punaisen puvun oikeasta arvauksesta vedonlyöntipanoksen olisi voinut saada 21-kertaisena takaisin. Mustan puvun kerroin olisi ollut 101.

Erikoisempia vedonlyöntiaiheita Harryn ja Meghanin häissä olivat muun muassa prinssi Williamin hiustyyli (siilitukka, kalju, hiuslisäke vai peruukki?), kuka vieraista itkee seremonian aikana sekä ensisuudelman pituus sekunneissa mitattuna.

Eräässä vedonlyönnissä rahat olisi voinut saada tuhakertaisena takaisin, jos olisi arvannut oikein sen, että Meghan ei tule paikalle omiin häihinsä: 100 euroa olisi muuttunut 100.000 euroksi, mikäli näin olisi käynyt. Hääauton sammumisen kerroin oli 250 ja kirkossa tapahtuneen sähkökatkon 100.

Vedonlyönnit jatkuvat myös häiden jälkeen

Jos häiden vedonlyönnit jäivät sinulta väliin, niin ei hätää. Vedonlyönnit jatkuvat aivan yhtä kiivaasti ja niinpä suurimmat vedonlyöntitoimistot sekä parhaat casinot keksivät aina vain uusia vedonlyöntikohteita. Tällä hetkellä kuumin kysymys on, minä vuonna Harry ja Meghan tulevat saamaan ensimmäisen lapsensa. Yleinen käsitys lienee se, että kuninkaallinen pariskunta haluavat ja saavat jälkikasvua muutaman vuoden kuluessä häiden tanssimisesta.

Harva nainen kadehtii sitä huomiota, jonka Meghanin vatsanseutu tulee saamaan tulevina kuukausina. Siinä ei kovin paljoa kannata nauttia suklaata tai turvottavaa ruokaa ellei halua joutua maailmanlaajuisten spekulaatioiden kohteeksi.

Tällä hetkellä yleisin käsitys on, että jälkikasvua on luvassa jo ensi vuoden aikana.

Protokollaa on jo rikkonut Meghanin isä, joka on livauttanut medialle tiedon, että jälkikasvua voidaan odottaa jo hyvinkin pian. Myös pariskunta itse on haastatteluissa antanut ymmärtää, että jälkikasvu on tervetullutta. Meghanin iän huomioon ottaen, pariskunta tuskin aikoo viivytellä ehkäisyn poisjättämisen kanssa.

Raskausvedonlyöntien jälkeen kohteena vauva

Jos ja kun raskausuutinen julkistetaan, ennemmin tai myöhemmin, on aika lyödä vetoa tulevasta vauvasta. Onko hän tyttö vai poika? Vetoa voi lyödä myös vauvan syntymän viikonpäivästä ja kellonajasta.

Mikä lapsen nimeksi tulee? Jo nyt nimenveikkausvedonlyönnit käyvät kuumana. Asiantuntijoiden antamat suosikkinimet ovat Alice, Harry, Arthur ja Henry. Lisäksi veikataan Victoriaa, Thomasta, Dianaa, Fionaa, Augustaa, Borista, Carolea ja Camillaa. Muita mahdollisia nimiä ovat esimerkiksi Edward, Elizabeth, James, Oliver, Thomas, Albert, Alexander, Mary, Olivia, Grace, Susan, Carol, Emily, Sophie, Tyrone, Bradley, David, Gregory, Jamie, Mark, Michael, Niall, Patrick, Rhys, Rort, Theresa, Denny, Jed ja Boris. Tai sitten nimi on jokin ihan muu.

Brittien kuninkaalliset ovat noudattaneet hyvin perinteistä linjaa nimivalintojensa suhteen. Esimerkiksi prinssi Williamin ja Katen lasten nimet ovat George, Charlotte ja Louis.

Lue lisää:

Varoitus vanhemmille – Granny peli järkyttää lapsia

Elämä ei lopu lapsiarkeen – “Parisuhde parani, matkustelemme enemmän”

Asianajaja kertoo miksi testamentti lapsiperheessä kannattaa olla

Kantasolurekisteri parantaa sairaita lapsia – sinä voit olla se oikea

Mitä vastasyntynyt todella tarvitsee – Ostoslista vauvalle

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös