celebrity silhouette persian garden

Celebrity Silhouette kokemuksia – AquaClass® konsepti inspiroi

Celebrity Silhouette kokemuksia – AquaClass -konsepti inspiroi

Risteilykeskus järjestää tutustumiskäyntejä Helsingissä vieraileviin risteilyaluksiin ja sain kutsun tulla tutustumaan Celebrity Silhouette alukseen. Kerron tässä teille Celebrity Silhouette kokemuksia neljän tunnin vierailun perusteella.

Celebrity Cruises on Royal Caribbean Cruises -varustamokonsernin premium-brändi, joka tarjoaa risteilykokemuksia laatua arvostaville asiakkailleen. Olen itse risteillyt Royal Caribbeanin Oasis Of The Seas laivalla Karibialla ja se kokemus oli mahtava. Mielenkiinnolla tutustuin nyt Celebrity Silhouetteen, sillä perheeseemme on iskenyt risteilykärpänen.

celebrity silhouette kokemuksia

Modernia luksusta ja avaria tiloja

Laivaa meille esitteli Risteilykeskuksen Petri Siren ja Royal Caribbeanin edustaja Perttu Kykkänen. Päällimmäisenä vierailusta jäi mieleen laivan tyylikäs ja persoonallinen sisustus. Varustamo lupaa tarjota asiakkailleen modernia luksusta ja se puhuttelee kyllä minua ja monia ystäviäni. Matkustajien keski-ikä on 48 vuotta. Eli sovin profiiliin mainiosti.

Celebrity Silhouette aloitti liikennöinnin heinäkuussa 2011. Tällä Solistice-luokan aluksella on tilaa 2886 matkustajalle, joille tarjotaan viiden tähden mukavuuksia, loistavaa palvelua ja erinomaisia ravintoloita houkuttelevaan hintaan. Risteilyjen hintaan sisältyy useimmilla risteilyillä täysihoidon lisäksi myös kattava juomapaketti. Solstice-laivaluokkaan kuuluu viisi suurta risteilyalusta. Silhouetten sisarlaivoja ovat Equinox, Eclipse, Solstice ja Reflection.

celebrity silhouette sisustus

Aito nurmikenttä kannella houkuttelee piknikille

Tyylikkäiden alusten yläkannella sijaitseva Lawn Club on yksi mielenkiintoisimpia lokaatioita laivassa. Aito nurmikko luo puistomaisen ja vehreän tunteen ja auringon paisteessa on mukava istua piknikille kivoihin istuinryhmiin tai nurtsille. Nurmikkoa on yli 2000 neliömetriä. Täällä voit myös pelata krokettia, puttailla golfpalloa tai kuunnella iltaisin elävää musiikkia.

celebrity silhouette kannella

celebrity silhouette nurmikko

celebrity silhouette lawn club

celebrity silhouette kansi

Palveluun on panostettu

Palvelun laadun luvataan olevan Celebrity Silhouettella hyvää. Esimerkiksi henkilökunnan määrä 1285 on korkea suhteessa asiakasmääriin. Palvelu on asia, jota ainakin me arvostamme. Tunnelman laivalla sanotaan olevan suht rauhallinen, koska isoon laivaan otetaan vain 2886 matkustajaa. Laiva on täynnä alueita, joissa voi vetäytyä omaan rauhaan vaikka lukemaan tai nauttimaan Piknikistä laivan kannen ruohikolle.

celebrity silhouette lounge

celebrity silhouette laiva

celebrity silhouette pallotuoli

celebrity silhouette portaat

Terveysruokia, Spa-elämyksiä ja meditaatiota

Celebrity Silhouettella on tarjota AquaClass® -konsepti, joka vetoaa erityisesti naisiin. Tarjolla on mm. terveysruokia, paremmat föönit, shampoot ja saippuat, kylpytakit, tyyny-menu  sekä hedelmiä hyttiin päivittäin. Erityisesti inspiroiduin AquaClass® -luokkaan sisältyvästä erikoisravintola Blusta, jonka sisustus oli tosi kiva. Blu tarjoaa terveellistä ja herkullista aamiaista ja illallista yksinomaan AquaClass®-asiakkaille. Ruoan laatu on asia, johon kiinnitämme aina matkoilla erityistä huomiota. En syö itse lihaa, joten kasvisruoan valikoima ja terveellinen aamupala on tärkeä osa matkailuelämystä. Itseasiassa yksi tärkeimpiä yleisen tunnelman, palvelun ja estetiikan lisäksi. Nämä kaikki tuntuvat olevan kohdallaan Celebrity Silhouettella.

AquaClass-hyteissä on oma parveke ja ne sijaitsevat korkealla mukavasti lähellä AquaSpata. Konseptiin kuuluu ilmainen ja rajoittamaton pääsy AquaSpan Persian Gardeniin, jossa voi rentoutua lämmitettävissä aurinkotuoleissa ja nauttia upeista merinäkymistä. Lisäksi siellä on aromatisoituja höyryhuoneita, ihonkuorintasuoloja ja erilaisia suihkunurkkauksia. Henkilökohtainen Spa Concierge järjestää AquaSpa®-hoidot, ja voit myös osallistua erityiseen wellness-ohjelmaan kuten meditaatioon ja joogaan. Kuulostaa aivan mun jutulta. Samoin mieheni arvostaa samoja asioita ja terveellistä ruokaa.

celebrity silhouette aqua spa

celebrity silhouette blu ravintola
Ravintola Blu on AquaClass luokan asiakkaille

celebrity silhouette hytti

celebrity silhouette hytti kph

Onko lapset huomioitu?

Uskon, että viihtyisimme loistavasti perheenä tälläkin laivalla, vaikka Royal Caribbeanin Oasis-luokan laivoilla onkin lapsille aivan erityisen paljon tarjontaa verrattuna muihin laivoihin. Celebrity Silhouettessa oli leikkihuoneita eri ikäisille lapsille. Ehkä suurin puute pienten lasten kannalta on lastenaltaan puuttuminen. Kuusivuotias ui jo mainiosti aikuisten altaassa, mutta kolmevuotiaan kanssa lastenallas olisi kätevämpi.

Laivasta riippuen on laivan kannella uima-altaita 1-4. Altaiden koko vaihtelee riippuen laivasta. Uima-altaissa käytetään merivettä joka tyhjennetään puhdistettuna yöllä mereen ja täytetään merestä puhdistettuna yön aikana laivan ollessa avomerellä. Uima-altaiden vesi lämmitetään, kun risteily on kylmän tai viileän ilmaston alueella. Porealtaiden vesi on lämmitettyä makeaa vettä.

celebrity silhouette uima-allas

celebrity silhouette lasten clubi

celebrity silhouette lapsille

celebrity silhouette pelihuone

Aikuisille riittää viihdettä

Aikuisille laivalla on joka päivä paljon viihdettä ja ohjelmaa. Itse emme lomareissuilla ole yleensä yhdessä käyneet iltaisin missään, koska pienten lasten kanssa se on aika mahdotonta. Ensi vuonna meitä lähtee isompi porukka Oasis Of The Seas laivalle, jolloin ehkä pääsemme irtaantumaan johonkin showhun ja erikoisravintolaan illalliselle mieheni kanssa. Aikuisille on Silhouettella myös oma Adults Only allasalue, josta kuvia alapuolella.

celebrity silhouette pool

celebrity silhouette allas

Missä Celebrity Sihouette risteilee?

Missä Celebrity Silhouette sitten risteilee talven Karibian risteilyjen lisäksi? Tässä ensi kesälle ja syksylle muutama reitti. Tuo Norjan Vuonot kuulostaa kyllä kiinnostavalta meidän perheelle. Kannattaa ehdottomasti hankkia Celebrity Silhouette kokemuksia maailman meriltä, jos haluat nauttia modernista luksuksesta.

Itämeri Lähtöpäivä: 02.06.19
Reitti: Southampton – Merellä – Kööpenhamina – Kööpenhamina – Merellä – Tallinna – Pietari – Pietari – Helsinki – Tukholma – Merellä – Warnemünde – Merellä – Merellä – Southampton

Norjan Vuonot: Lähtöpäivä: 25.08.19
Reitti: Southampton – Merellä – Bergen – Ålesund – Flåm – Stavanger – Merellä – Southampton

Kanarian Saaret: Lähtöpäivä: 22.09.19
Reitti: Southampton – Merellä – Merellä – Ponta Delgada, Azorit – Merellä – Funchal, Madeira – Santa Cruz de Tenerife – Merellä – Lissabon – Merellä – Merellä – Southampton

Tutustu Celebrity Silhouette laivaan ja hintoihin tästä 

Laivavierailuilla lounas viineineen 25€

Hauska tapa haistella risteilyalusten tunnelmaa on Risteilykeskuksen järjestämät neljän tunnin tutustumiskierrokset. Suurimmassa osassa hinta on vain 25€ ja siihen sisältyy kolmen ruokalajin ihana lounas viineineen ja laivakierros. Pelkästään lounaan takia kannattaa suunnata laivoille.

celebrity silhouette ceasar salaatti

celebrity silhouette ruoka

risteilykeskus petri siren
Risteilykeskuksen Petri Sirenillä on jo 100 risteilyä takana. Risteilykeskuksen risteilyasiantuntijat auttavat asiakkaitaan löytämään juuri heille sopivat varustamot ja laivat.

Uusi laiva Celebrity Edge valmistuu loppuvuodesta 2018

Celebrity Cruisesin uusin ja innovatiivisin luksusalus, Celebrity Edge, valmistuu loppuvuonna 2018. Celebrity Edgeä ei olla turhaat tituleerattu täysin uuden ajan risteilyalukseksi; alukselta löytyy jännittävää uutta designiä ja innovatiivisia ratkaisuja, kuten taikamatoksi nimetty liikkuva ulkokansi. Celebrity Edge on uuden Edge-laivaluokan lippulaiva. Tämä kuulostaa kyllä aivan ihanalta ja upouuteen laivaan on aika kiva astua, kun kaikki pinnat kiiltävät uutuuttaan.

Lue myös Karibian risteily – Unelmaloma lapsille ja vanhemmille

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös