Lasten kanssa meksikossa

Lasten kanssa Meksikossa – Rosarito

Lasten kanssa Meksikossa – Rosarito

Jatkoimme matkaamme lasten kanssa Meksikossa. Vietimme Rosaritossa kolme päivää nauttien auringosta, hiekkarannasta ja hyvästä ruoasta.

Ensenadasta päätimme ottaa Uber-auton seuraavaan määränpäähämme Rosaritoon. Myös bussilla olisimme päässeet, mutta koska Uber ei tullut paljoakaan kalliimmaksi, päätimme valita sen. Uberilla nimittäin pääsimme suoraan hotellista seuraavaan hotelliin ilman, että tarvitsi kävellä laukkujen kanssa.

Matka Rosaritoon kesti vajaan tunnin. Maisemat olivat matkan varrella varsin upeat!

Hotellimme oli Rosarito Beach Hotel, joka sijaitsi aivan rannalla. Huoneesta oli tosi kivat näkymät rannalle ja itse huone oli perusmukava. Hotellin ravintola oli hyvä ja siellä oli myös kuntosali ja spa. Erityisesti nautimme jokailtaisesta uinnista ulkoilmaporealtaan kuumassa vedessä.

rosarito beach hotel
Hotellin aulan lahjapaketit kiinnostivat lapsia. Eivät millään meinanneet uskoa, että tyhjiä ovat!
Lasten kanssa meksikossa
Maisemat hotellihuoneesta uima-altaalle ja rannalle.
lasten kanssa meksikossa
Hotellissa oli leikkihuone. Rakensimme palikoista jalkapallokentän.

Hotellista pääsi suoraan rannalle. Ihan vieressä oli rantaravintoloita ja -baareja. Kävimme yhdessä niistä syömässä, mutta aika turistimeininki siellä oli. Lapset halusivat toki käydä myös poneilla ratsastamassa.

Vietimme kuitenkin paljon aikaa rannalla ihan vaan istuskellen ja oleskellen. Lapset keksivät vaikka mitä leikkejä hiekan kanssa.

Lasten kanssa meksikossa
Poniajelulla rannalla.
Lasten kanssa meksikossa
Hiekassa oli kiva leikkiä ja juoksennella paljain jaloin. Merivesi oli liian kylmää tähän aikaan vuodesta, emme käyneet uimassa.

lasten kanssa meksikossa

Rantaravintoloita paremmat ravintolat olivat mielestäni autotien varressa. Ihastuimme erityisesti El Nido -ravintolaan, joka oli muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Kävimme siellä kaksi kertaa syömässä. Lapsemme ihastuivat erityisesti tuoreisiin tortillalättyihin. Toisella käyntikerralla tortillanpaistaja antoi lasten itse kaulia omat lätyt, ja mielenkiinnolla he seurasivat lättyjen paistamista. Ravintolassa oli todella hyvää meksikolaista ruokaa ja hyvä tunnelma. Yksi parhaista matkamme ravintolakokemuksista!

ravintola el nido
Syömässä El Nidossa.
Lasten kanssa meksikossa
Lapset olivat innoissaan kun saivat itse kaulita omat tortillalettunsa. Ne olivat niin hyviä, ettei kaupan eineslätyt maistu enää miltään.

tortillojen paistamista

Vietimme Rosaritossa kolme päivää. Emme tehneet mitään kovin ihmeellistä, vaan lähinnä nautiskelimme auringosta ja rannasta. Meillä oli oikein mukavaa, vaikka itse Rosarito ei niin kovin minua säväyttänyt. Ensenadasta ja Rosaritosta jäi tunne, etten oikeastaan ollut kyllä vielä nähnyt mitään Meksikosta. Sekin voi olla, että minulla on väärä mielikuva maasta, mutta näistä kahdesta kaupungista ei jotenkaan välittynyt aidon Meksikon tuntu. Haluan joskus vielä käydä Meksikossa vähän etelämpänäkin.

Rosariton jälkeen matkasimme taas rajan yli USA:n puolelle. Siitä kuitenkin lisää seuraavassa postauksessa!

 

Edellinen matkapostaus Ensenadasta.

Seuraava matkapostaus Kalifornian Legolandista.

Annan matkablogista voit lukea kokemuksia lasten kanssa matkustelusta ulkomailla ja kotimaassa. Inspiroidumme uusista kokemuksista ja hyvästä ruoasta. Parasta matkoilla on kiireetön yhdessäolo perheen kanssa. Jos haluat Annan matkablogin tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä anna@lapsennimi.com

Anna Holopainen

Kirjoittaja on 36-vuotias espoolainen 5- ja 7-vuotiaiden lasten äiti.

Annan blogista voi lukea parhaat vinkit lasten kanssa matkailuun eri puolella maapalloa. Blogissa vinkataan myös kivoista lapsiystävällisistä retkikohteista.

Takaisin ylös