luomukosmetiikkaa koko perheelle

Rauhoittavat joululahjat – Luomukosmetiikkaa koko perheelle

Rauhoittavat joululahjat – Luomukosmetiikkaa koko perheelle

Rakas vanhempi, pidäthän kiinni lompakostasi ja hatustasi hetken aikaa, sillä seuraava Rauhoittavat joululahjat – Luomukosmetiikkaa koko perheelle  -teksti on toteutettu yhteistyössä Sugar Helsinki PR-toimiston kanssa.

Joulu tulla jolkottelee ja ihmiset pohtivat kiivaasti, mitä antaa joululahjaksi kummilapsille, ystäville ja sukulaisille. Usein lapset saavat paljon kovia paketteja ja lahjojen määrä tuntuu useissa perheissä olevan jopa liiankin suuri. Samaan aikaan vähäosaisten perheiden määrä kasvaa. Heitä voi tukea esimerkiksi Joulupuu keräyksellä.

Lähdin miettimään lelujen ja krääsän sijaan lahjaideoita, jotka hoitavat kehoa sekä mieltä ja tuovat iloa koko perheelle. Olemme syksyllä testailleet erilaisia rauhoittavia luomukosmetiikkatuotteita ja muutama on noussut myös lasten suosikeiksi. Tässä artikkelissa esitellään muunmuassa eteerisiin öljyihin perustuvia luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka sopivat koko perheelle. Hyvä idea myös Babyshowereihin lahjaksi.

luomukosmetiikkaa koko perheelle

Eteeristen öljyjen hyötyjä

Eteerisiä öljyjä on käytetty jo aikojen alusta edistämään kehon ja mielen hyvinvointia. Hajuaistin välityksellä öljyt vaikuttavat mielialaan ja tunnetilaan. Fyysisen kehon toimintoihin öljyt vaikuttavat ihon välityksellä. Tuoksut vaikuttavat eri tavalla eri ihmisiin. Osa tuntee mielihyvää, joillekin tuoksut rauhoittavat uneen ja lievittävät stressiä. Ihon kautta eteeriset öljyt tukevat aineenvaihduntaa, hoitavat ihoa sekä lievittävät epämukavaa oloa.

Ulla Gracen kokonaiskonsepti on hurmaava

Pidän eritysesti Ulla Grace -tuotesarjan purkkien ulkonäöstä ja tuotteiden positiivisuutta huokuvista nimistä. Tuotteet on rakennettu luonnonmukaisten eteeristen kasviöljyjen pohjalle. Monet kasveista, joista eteeriset öljyt saadaan, ovat osa jokapäiväistä ravintoamme. Eteeriset öljyt poistuvat kehosta työnsä tehtyään. Ne jättävät jälkeensä vain luonnollisen ja elinvoimaisen hyvinvoinnin fiiliksen.

Wellness care tuotteet energisoivat ja vähentävät stressin kokemusta sekä helpottavat lihasjännityksiä, rauhoittavat ja edistävät levollista unta.

luomukosmetiikkaa koko perheelle

luomukosmetiikkaa koko perheelleMeidän suosikkituote Sweet Dreamsia laitetaan pojille jalkapohjiin ja selkään ennen nukkumaan menoa. Olemme keksineet yhdessä jutun, että laittamalla Sweet Dreamsia jalkoihin pääsee unissaan karkkimaahan. Käytän sitä itsekin iltaisin ja pidän sen tuoksusta. Eteeristen öljyjen rauhoittava vaikutus tyynnyttää mielen sekä kehon lepoon. Helpottaa nukahtamista ja auttaa tasapainottamaan nukkumisen ja heräämisen rytmiä. Hintaa tuotteella on 29,70€.

Ulla Gracen luonnonmukaisesti vaikuttavat Pharma tuotteet helpottavat arjen elämää ja ylläpitävät hyvinvointia. Ne tukevat ihon terveyttä, rauhoittavat ja lievittävät jännityksiä sekä levottomuutta.

Ulla Grace Fibromixia kannattaa laittaa pohkeisiin ja jalkateriin noin 20 minuuttia ennen nukkumaan menoa. Tämä tuote on varmasti hyväksi myös raskaana oleville. Tuote rauhoittaa ja viilentää jalkoja nukkumaan käydessä. Tuotteen eteeriset öljyt tyynnyttävät mieltä ja kehoa edistäen unensaantia.

 

 

Weledan Lavender sarja rentouttaa

luomukosmetiikkaa koko perheelleIhmisen terveyden edistäminen, ylläpitäminen ja parantaminen ovat Weledan tavoitteitaWeleda aloitti vuonna 1921 lääkelaboratoriona, jolla oli oma lääkekasvipuutarha. Nykyään yritys on maailman johtava kokonaisvaltaisen luonnonkosmetiikan sekä antroposofisten lääkkeiden valmistaja.

Lavender Relaxing Body Oil hierontaöljy rentouttaa ja hoitaa ihoa samalla rauhoittaen. Aidon laventeliöljyn lempeä tuoksu vapauttaa mielen sisäisiä jännitteitä. Tuote sisältää manteliöljyä ja seesamiöljyä sekä teee ihosta joustavan ja pehmeän.
Tuote maksaa 20,90€.

Lavender Creamy Body Wash on laventeliöljyä sisältävä rentouttava ja rauhoittava suihkuvoide, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi päivän päätteeksi tai kun mieli kaipaa rentoutumista.
Tuote maksaa 8,90€

 

 

Frantsila tuotteiden takana on 30 vuoden kehitystyö

luomukosmetiikkaa koko perheelleFrantsilan luomuyrttituotteet ovat korkealaatuisia ja syntyneet perustajien Virpi Raipala-Cormierin ja James Cormierin intohimosta luonnolliseen terveyteen ja yrtteihin. Tuotteiden takana on 30 vuoden kehitystyö luontaishoidollisten kokonaisuuksien parissa. Frantsilan yrttiviljely ja -keräily on täysin luomutuotantoa.

luomukosmetiikkaa koko perheelleRentouttava Pitta eteerinen tuoksuyhdistelmä sopii hierontaöljyihin rentouttamaan mieltä ja kehoa sekä tuoksulyhtyihin. Pitta viilentää kehon liiallista kuumuutta, rauhoittaa vatsaa ja tasaa mielen ärtymystä.

Harmonia Ayervedinen hoitoöljy tasapainottaa ja hoita erityisesti Vata-tyyppiä ja yleisesti rauhoittavaan hierontaan ja hoitoon. Tänä tuote maadoittaa, lämmittää, rauhoittaa, hoitaa suolistoa ja pehmentää kuivaa ihoa.

Frantsilan tuotteita saa ekokaupoista, isoimmista tavarataloista, luontiastuotekaupoista sekä useista nettikaupoista.

Flow Kosmetiikan kiinnostava tarina

luomukosmetiikkaa koko perheelleFlown tarina alkoi vuonna 2004, halusta luoda kauneustuotteita, jotka vaalivat luontomme runsaiden alkuperäislajikkeiden parantavia vaikutuksia. Flow on perhejohtoinen äidin, aromaterapeutin, innovaattorin ja tehopakkaus Riitta Jänkälän luomus. Joskus yksi oivallus voi muuttaa koko elämän. ”Muistan tarkasti maaliskuisen aamun vuonna 2003, kun havahduin kysymään itseltäni miksi ihmeessä levitän omalle ja lasteni ihoille haitallisia aineita, kun kosmetiikan kerran voi tehdä puhtaastikin.” Kertoo Riitta

Kylmäpuristettu luomu seesamiöljy on siemenöljy, joka imeytyy tehokkaasti ihoon. Sillä on antibakteerinen vaikutus. Sitä voidaan käyttää erilaisten ihottumien hoidossa. Tuote sopii loistavasti hierontaöljyksi, ihon kosteuttamiseen sekä hiuspohjan ja hiusten hoitoon. Se parantaa verenkiertoa ja on lämmittävä. Seesamiöljy tarjoaa kevyen aurinkosuojan. Tuote maksaa 11,90€.

Luomu Laventeli eteerinen öljy maksaa 17,10€. Eteerisiä öljyjä käytetään herkän ja kutisevan ihon hoitoon, päänsärkyyn, saunatuoksuna, osana hierontaöljyä sekä lieviin palovammoihin.

Lue myös Citymutsin helppo kasvonaamio Nivea Urban Skin

Raskausarvet hoito – Parhaat vinkit raskausarpien ehkäisyyn

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös