Joulupuu keräys – Tervetuloa mukaan tuomaan joulumieli jokaiseen kotiin

Joulupuu keräys – Tervetuloa mukaan tuomaan joulumieli jokaiseen kotiin

joulupuu keräys

Joulupuu keräys on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen.

Jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!

Ole joulun tähti ja osallistu keräykseen. Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut. Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin.

Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja vähävaraisille 0-17-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla on rajallinen mahdollisuus saada joululahja. Keräyksen ideana on kerätä joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaanotettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin vähävaraisen perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Tällaisia lapsia jo pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000 ja esimerkiksi Turussa lähes 3 000.

Joulupuun järjestäjinä toimivat pääasiassa nuorkauppakamarit eri paikkakunnilla. Keräys toteutetaan non profit -periaatteella eli kaikki osapuolet toimivat korvauksetta. Lahjat toimitetaan saajilleen luotettavien paikallisten kumppaneiden kuten kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimistojen kautta. Lahjat menevät suoraan perheille ja lapsille sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Joulupuu-keräyksen on kehittänyt Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry, joka myös hallinnoi Joulupuu-brändiä kansallisesti.

Joulupuu keräys

Miten homma käytännössä toimii?

Hanki sopivia lahjoja, ne voivat olla itse tehtyjä tai ostettuja, mutta aina käyttämättömiä. Hyviä lahjavinkkejä saa täältä: https://joulupuu.org/joulupuu-helsinki-2016/

Paketoi lahjat ja merkitse ne erillisellä lahjaan kiinnitetyllä pakettikortilla, joka kertoo lahjansaajan sukupuolen ja iän sekä paketin sisällön.

Helsingissä lahjat voi viedä kauppakeskus Forumiin (14.-17.12.2017 arkisin klo 16-20, la klo 10-19, su klo 12-18). Muun Suomen keräyspaikat voi tarkistaa täältä: https://joulupuu.org/muu-suomi-2016/

Forumin keräyspiste on avoinna:
to 14.12. klo 16-20
pe 15.12. klo 16-20
la 16.12. klo 10-19
su 17.12. klo 12-18

Joulupuu keräys

Joulupuu-keräys

Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen.

Keräämme joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaanotettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin vähävaraisen perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Tällaisia lapsia jo pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000.

Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea pääasiassa paikallisten nuorkauppakamarien toimesta. Keskuspuiston Nuorkauppakamari auttaa myös muita keräyksen järjestämisessä. Lahjat toimitetaan saajilleen luotettavien paikallisten kumppaneiden kuten kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimistojen kautta. Tervetuloa mukaan tuomaan joulumieli jokaiseen kotiin.

http://joulupuu.org

http://keskuspuisto.org

joulupuu.helsinki@gmail.com

 

Lue lisää:
Äitien parhaaksi – Ensikoti tarjoaa avun uuteen elämään
Joulua pakoo ulkomaille

Vieraskirjoittaja

Haluatko olla mukana kertomassa tarinasi sivustollamme? Ota yhteyttä meihin rohkeasti joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse info(a)lapsiarkea.com

Takaisin ylös