lasten-aanisadut

Lasten äänisadut testissä

Lasten äänisadut testissä – Miten 3- ja 4-vuotiaat selviävät?

Meidän perheessä on aina luettu melko paljon, eikä se ole muuttunut lapsiarjessakaan. Nyt meillä on testissä lasten äänisadut, koska päätimme kokeilla Storytel-palvelua maksutta parin viikon ajan, ja sen pohjalta sitten katsoa josko se palvelee perheemme tarpeita pidempäänkin.

Haasteena 3- ja 4-vuotiaiden kanssa on yleensä se, että kärsivällisyys on jotakuinkin jakomielisen tasoa – isältä perittyä, toisin sanoen.

Itse kokeilin aikaisemmin jotain vastaavaa palvelua, mutta rehellisesti sanoen se kaatui jo siihen, että omaan makuuni oleva tarjonta oli sen verran suppeaa ja laadutonta, että ei siitä olisi voinut maksaa penniäkään – valitettavasti. Sen takia odotukset ovat tällä kertaa melko korkealla, koska sekä omaan ajatusmaailmaan sopiva tarjonta että lasten äänisadut ovat hyvin edustettuina.

lasten aanisadut

Millaisia lasten äänikirjoja on tarjolla?

Millaisia lasten äänikirjoja Storytelissä on sitten tarjolla? Vaikka minkälaisia: uutta ja vanhaa, hyvää ja huonoa. Itse olen sitä mieltä, että lukijan rooli on äänikirjoissa valtavan suuressa merkityksessä: mikäli se puoli toimii, on kirjoja ilo kuunnella.

Mikäli lukijan ääni ei miellytä, tuntuu kuin korvista alkaisi valumaan verta. Päänsärky muuttuu aivokivuksi. Tekee mieli itkeä.

Ensivaikutelma Storytelistä on kuitenkin tosi hyvä, koska vaikka ensimmäisen minuutin aikana nuorempi neitokaisemme kysyy, että “Iskä, milloin tää alkaa?”, niin kaikki sujuu silti yllättävän hyvin. Ja vaikka vanhempi neitokaisemme kysyy toisen minuutin kohdalla, että “Iskä, milloin tää loppuu?”, niin kuuntelemme kuitenkin ensimmäisen sadun kaikki vierekkäin suurella mielenkiinnolla.

Voin sanoa sen verran, että vaikka luemme kirjoja lasten kanssa joka päivä, niin harvoin (eli ei koskaan) se onnistuu ilman jatkuvia keskeytyksiä. Nyt on sellainen kutina, että saamme kuunneltua satuja, tai vaihtoehtoisesti joku voisi nukahtaa. Olemme siis lähellä paratiisia.

Testaa sinäkin lasten äänisadut maksutta ja kerro mielipiteesi

Saas nähdä, miten kovaan kuunteluun lasten äänisadut nyt pääsevät seuraavien viikkojen aikana, mutta itse ainakin sain tallennettua valtavan määrän sekä suomen että englannin kielisiä äänikirjoja suosikkeihin. Suunnitelmissa on kuunnella lasten kanssa satuja muun lukemisen ohessa, ja katsoa josko siitä tulisi mukava ajanviettotapa koko perheelle.

storytel lasten aanisatuja

Itse meinaan kuunnella vaikka mitä seuraavien viikkojen aikana, koska voin tehdä sen samalla kun työskentelen koneella. Automatkojen radiopälpätyskin menee vaihtoon, koska sen verran laaja ja mielenkiintoinen tarjonta löytyi samantien Cheekistä Eckhart Tolleen.

Lapsille on laitettu sivuun kaikkea mahdollista Mauri Kunnaksen joulutarinoista Grimmin veljesten eläinsatuihin. Ehkä teitäkin kiinnostaa testata?

Kokeile Storytel-palvelua täältä maksutta 14 päivän ajan (ilman sitoumuksia)

lasten tarjontaa storytel

Ensikokemukset pähkinänkuoressa:

  • Helppo käyttää ja valtavan laaja tarjonta sekä aikuisille että lapsille
  • Lasten äänisadut hyvin edustettuina
  • Kaikki mahdolliset äänikirjat aina saatavilla mobiilista
  • Lapsetkin tuntuvat tykkäävän
  • On helpompi ohjailla lasten keskittymistä, kun ei tarvitse lukea itse samaan aikaan
  • Maksuton kokeilu auttaa kokeilemaan riskittömästi ja sitoumuksetta (yes!)

Lue täältä lisää lapselle lukemisesta ja sen hyödyistä

P.S. Kampanjaa ei ole tehty kaupallisessa yhteistyössä Storytel-palvelun kanssa, vaan positiivisista viboista hyvää palvelua kohtaan.

lapsennimi

Lapsennimi.com:issa meillä on monia sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Kommentoi alle oma mielipiteesi

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös