lasten-aanisadut

Lasten äänisadut – Mitä on nykyään tarjolla

Lasten äänisadut – Mistä lapset tykkäävät?

Sisältää ilmaisen 14 pv etukoodin uusille asiakkaille Storytellin palveluun. Ota etu tästä.

Meidän perheessä on aina luettu melko paljon, eikä se ole muuttunut lapsiarjessakaan. Nyt meillä on ollut jo pidempään käytössä Storytellin lasten äänisadut.

Haasteena ihan pienten kanssa on yleensä se, että kärsivällisyys on jotakuinkin jakomielisen tasoa.

Itse kokeilin aikaisemmin jotain vastaavia palveluita, mutta rehellisesti sanoen se kaatui jo siihen, että omaan makuuni oleva tarjonta oli sen verran suppeaa ja laadutonta, että ei siitä olisi voinut maksaa penniäkään – valitettavasti.

Sen takia Storytel on ollut todellinen pelastus, koska sekä omaan ajatusmaailmaan sopiva tarjonta että lasten äänisadut ovat hyvin edustettuina.

lasten aanisadut

Millaisia lasten äänikirjoja on tarjolla?

Millaisia lasten äänikirjoja Storytelissä on sitten tarjolla? Vaikka minkälaisia: uutta ja vanhaa, hyvää ja huonoa. Itse olen sitä mieltä, että lukijan rooli on äänikirjoissa valtavan suuressa merkityksessä: mikäli se puoli toimii, on kirjoja ilo kuunnella.

Mikäli lukijan ääni ei miellytä, tuntuu kuin korvista alkaisi valumaan verta. Päänsärky muuttuu aivokivuksi. Tekee mieli itkeä.

Palvelu toimii kuitenkin todella hyvin, koska vaikka alussa ensimmäisen minuutin aikana nuorempi neitokaisemme kysyi aina, että ”Iskä, milloin tää alkaa?”, niin kaikki sujui jo lasten oltua nuorempiakin silti yllättävän hyvin.

Ja vaikka vanhempi neitokaisemme kysyi aina ennen jo toisen minuutin kohdalla, että ”Iskä, milloin tää loppuu?”, niin kuuntelemme kuitenkin ensimmäisen sadun kaikki vierekkäin suurella mielenkiinnolla.

Voin sanoa sen verran, että vaikka luemme kirjoja lasten kanssa joka päivä, niin harvoin (eli ei koskaan) se onnistuu ilman jatkuvia keskeytyksiä. Nyt ollaan saatu kuunneltua satuja ihan loppuun saakka, tai vaihtoehtoisesti joku on nukahtanut kesken sadun. Olemme siis lähellä paratiisia.

Lasten äänisadut maksutta testiin

Kannattaa ilman muuta testata lasten äänisadut maksutta, koska se on mukava ajanviettotapa koko perheelle. Storytellistä löytyy valtava valikoima kuunneltavaa sekä lapsille että aikuisille, ja mikäli palvelusta tykkää enemmänkin, voi sitä jatkaa edullisella kk-hinnalla. Testi ei kuitenkaan velvoita mihinkään. Storytelin tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,99 € / kk.

storytel lasten aanisatuja

Itse kuuntelen jotakin lähes päivittäin, koska voin tehdä sen samalla, kun työskentelen koneella. Automatkojen radiopälpätyskin on mennyt vaihtoon, koska sen verran laaja ja mielenkiintoinen tarjonta löytyi samantien.

Lapsille on laitettu sivuun kaikkea mahdollista Mauri Kunnaksen joulutarinoista Grimmin veljesten eläinsatuihin.

lasten tarjontaa storytel

Kokemukset pähkinänkuoressa:

  • Helppo käyttää ja valtavan laaja tarjonta sekä aikuisille että lapsille
  • Lasten äänisadut hyvin edustettuina
  • Kaikki mahdolliset äänikirjat aina saatavilla mobiilista
  • Lapsetkin tuntuvat tykkäävän
  • On helpompi ohjailla lasten keskittymistä, kun ei tarvitse lukea itse samaan aikaan
  • Maksuton kokeilu auttaa kokeilemaan riskittömästi ja sitoumuksetta (yes!)

Lue myös nämä:

Lue täältä lisää lapselle lukemisesta ja sen hyödyistä

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös