vegmeals kokemuksia

Vegmeals kokemuksia – Helppoa ja terveellistä arkivegeilyä

Vegmeals kokemuksia – Helppoa ja terveellistä arkivegeilyä

Rakas vanhempi, pidäthän kiinni lompakostasi ja hatustasi hetken aikaa, sillä seuraava Vegmeals kokemuksia – Helppoa ja terveellistä arkivegeilyä -teksti on toteutettu yhteistyössä Vegmealsin kanssa.

Meidän perhe syö paljon ulkona, rehellisesti sanottuna en viihdy tuntitolkulla keittiössä. Mies on viime aikoina tehnyt pojille ruokaa. Kun meille tarjoutui tilaisuus testata Vegmeals -palvelua, joka lupaa mullistaa arkemme päätin mennä epämukavuusaluelle ja viettää keittiössä yli tunnin. Kun paloittelin kasviksia Tofu-Sieniwokkiin riisinuudeleilla mietin, että tässä menee aikaa ihan kauheasti, mutta aivan ihanaa kun saadaan pöytään tuoreista kasviksista tehty herkullinen ruoka.

”Kyllä sä osaat kun haluat” tokaisi mieheni, kun maistoi ruokaa. Joo joo siitä ei nyt ole kyse. Tuntuu vaan, että aikaa menee hukkaan jos viettää keittiössä joka päivä paljon aikaa. Tähän kuitenkin löytyi ystävältäni Mimmulta oiva ratkaisu. Kuuntelen kokatessa motivaatiovideoita tai henkilökohtaiseen kasvuun liittyvää äänikirjaa. Kokeilen heti tänään miltä tämä yhdistelmä tuntuu.

vegmeals kokemuksia

Mikä Vegmeals on?

Vegmeals on työkalu ravitsevaan ja herkulliseen elämään. Moni haluaisi syödä enemmän kasvisruokaa ja elää vihreämmin. Vegmeals palveluun kuuluu ateriasuunnitelma kuukaudeksi. Neljä erilaista kasvisreseptiä viikossa kauppalistoineen. Hintaa tälle palvelulle tulee vain 12,90€. Ateriasuunnitelman avulla säästää rahaa ja aikaa sekä tietysti syö monipuolisesti. Jos nämä kaksi kassillista aineksia olisi pitänyt itse etsiä kaupasta, olisi siinä mennyt varmaan yli puoli tuntia ja matkat päälle. Olikin siis niin mahtavaa, kun ne tuotiin suoraan kotiovelle. Kasvikset olivat priimalaatuisia ja todella tuoreita.

vegmeals kokemuksia

Vegmeals sopii monille allergisille myös

Kaikki reseptit valmistuvat kasvikunnan tuotteista, ne ovat luontaisesti gluteenittomia ja myös vegaanisia. Vegmeals sopiikin siis monelle ja inspiroi taatusti kokeilemaan uusia ruokalajeja! Lapsille kannattaisi jo pienestä pitäen tarjota monipuolisesti kasvisruokaa. Kaksivuotias veteli tätä aivan innoissaan, viisivuotias ei suostunut maistamaan. Uskon, että pehmeä linssibolognese maistuu hänellekin. Muita tämän viikon ruokia on bataattikeitto paahdetuilla kikherneillä ja runsas kvinoasalaatti omenalla.

vegmeals kokemuksia

vegmeals kokemuksia

Vähennä ruokahävikkiä

Jokainen perhe joutuu joskus heittämään ruokaa roskiin, jotkut jopa viikottain. Nelihenkinen perhe heittää ruokaa roskiin keskimäärin jopa 23 kg vuodessa! Vegmeals-palvelussa jokainen kauppalistan raaka-aine kuuluu suunnitelmaan ja päätyy osaksi maistuvaa kasvisateriaa. Ruokahävikin minimoimalla voit säästää jopa 300 € vuodessa.

Osallistu lihattomaan lokakuuhun

Lihattoman lokakuun ajan viikottaisia ruokakasseja voi myös tilata suoraan kotiin pääkaupunkiseudulla Alepa KauppakassistaKotiin kuljetettavan kauppakassin mukana tulevat reseptit sekä raaka-aineet neljän herkullisen vegeaterian toteutukseen. Kauppakassien hinnat vaihtelevat raaka-aineiden hintojen mukaan, kassit alkaen n. 55€ + kotiinkuljetuksen hinta alk. 5,90€ / viikko.

Helpota arkeasi ja tarjoa perheellesi terveellisempi ruokatarjonta edullisesti.

ruokakassit alepa

Lue myös Lasten ruokavalio – Tunnista kompastuskivet

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi kirjoittaa mm. sisustusjuttuja sivustollamme. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto ja elämästä nauttiminen inspiroivien ihmisten kanssa pitävät Heidin fiiliksen yllä. Hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään positiivisen vireen elämäänsä ja kannustaa kaikkia tavoittelemaan unelmiaan. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Kommentoi alle oma mielipiteesi

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös