Tutustu Libero -kampanjaan
tiedekerho hoksaus kokemuksia

Tiedekerho Hoksaus kokemuksia: Taitoja tulevaisuudessa pärjäämiseen

Tiedekerho Hoksaus kokemuksia: Miten tarjota lapselle taidot tulevaisuudessa pärjäämiseen?

Rakas vanhempi, pidäthän kiinni lompakostasi ja hatustasi hetken aikaa, sillä seuraava Tiedekerho Hoksaus kokemuksia -teksti on toteutettu yhteistyössä Tiedekerho Hoksauksen kanssa.

Meidät kutsuttiin tutustumaan Tiedekerho Hoksaukseen, jotta voimme kertoa lapsiperheille tästä harrastuksen muodosta. Tiedekerho viisivuotiaalle… ensi ajatuksena oli, että joskohan vilkas viisivuotias jaksaa kiinnostua pätkän vertaa tiedekerhosta. Kuinka väärässä ajatuksineni olinkaan. Pieni mies aivan hyppii innostuksesta kertoessaan minulle eilisen kerhon tutkimuksista ja kuinka ilmapalloa hangataan hiuksiin ja se pysyy seinässä. Kannatti siis lähteä hakemaan Tiedekerho Hoksaus kokemuksia.

tiedekerho hoksaus kokemuksia

Tutkijapari sukeltaa arjen ihmeisiin

Ideana on, että lapsi ja vanhempi toimii tutkijaparina. Tiedekerho on suunnattu 3-6 vuotiaille. Kerhojen laadukas pedagogiikka perustuu Helsingin Yliopistossa tehtyyn tutkimukseen. Pedagogiikasta vastaa aiheesta tohtorin väitöksensä tehnyt Jenni Vartiainen. Tiedekerho Hoksaus painottaa alle kouluikäisille leikillistä oppimista, tarinoita ja draamaa.

Arjen ihmeellisiin ilmiöihin tutustutaan itse tutkien, kokeillen ja havainnoiden. Vanhemman rooli on aktiivinen perhekerhossa vaikka lapsi onkin keskiössä. Hoksailla voi yksinkin toisessa ryhmässä ilman vanhempaa. Tämä toiminee paremmin vanhempien lasten osalta.

tiedekerho hoksaus kokemuksia

Villi poikakin innostui hoksailemaan

Olin mukana kuvaamassa kerran perhekerhon toimintaa. Tilana oli kiva hyvinvointihuvila Kulosaaressa. Tällöin tutkittiin hiivan vaikutusta koeputken kautta ilmapalloihin. Pienet innokkaat tutkijat valkoisissa takeissaan olivat suloisia. Lapset jaksoivat hyvin keskittyä tutkimaan ja sekoittelemaan aineksia keskenään. Poikani totesi, että oli tosi kivaa. Vauhdikas poikani tykkää yleensä mennä omia polkujaan esimerkiksi jalkapallokoulussa, mutta täällä hän keskittyi ryhmän kanssa toimimiseen. Se yllätti kyllä eli asia selvästi kiinnosti häntä.

tiedekerho hoksaus kokemuksia

Mitä kerho maksaa?

Arki-iltana kerran viikossa 45min Hoksaajakerho ilman aikuista tai Perhekerho aikuisen kanssa kustantaa kuuden viikon ajalle 101 euroa. Yhdelle kerralle hintaa tulee siis noin 16 euroa.

tiedekerho hoksaus kokemuksia

Yrittäjäksi Hoksauksen pariin

Hoksaus tarjoaa mahdollisuuden franchising-yrittämiseen tiedekerho-ohjaajana. Tämä on loistava mahdollisuus monille yrittäjyydestä kiinnostuneille lapsirakkaille persoonille. Kerhon vetäjä oli todella osaava ja osasi ottaa erilaiset lapset hyvin haltuun roolissaan. Jos yrittäjyys Tiedekerho Hokauksen parissa kiinnostaa tilaa infopaketti osoitteesta Sari Hurme-Mehtälä sari@hoksaus.fi

tiedekerho hoksaus kokemuksia

Poikani sai Lumoanilta kivan gollegen testiin Tiedekerho Hoksaukseen. Lumoan on suomalainen vaatebrändi.

Lue myös Tiedekerho Hoksaus : Mistä sateenkaari tulee? Voiko pilven päällä kävellä?

Lue myös Pikku Delfiinit vauvauinti kokemuksia

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, sarjayrittäjä ja kahden villin pojan sekä 2018 syntyneen tytön äiti.

Matkustelu ja elämästä nauttiminen inspiroivien ihmisten kanssa pitävät Heidin fiiliksen yllä. Hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään positiivisen vireen elämäänsä ja kannustaa kaikkia tavoittelemaan unelmiaan. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsennimi.com

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös