vauvan paiva

Vauvan päivä – 29.9.2017 on luvassa todellinen tulevaisuuden juhla!

Vauvan päivä on 29.9.2017

VauvaSuomi haluaa nostaa vauvat esille, ja niinpä kaikkia vauvoja juhlistetaan perjantaina 29.9.2017, koska silloin on Vauvan päivä. Vauvan päivää on tarkoitus viettää joka vuosi syyskuun viimeisenä perjantaina. Silloin VauvaSuomen toive on se, että perheissä, työpaikoilla, palveluissa ja koko Suomen maassa kiinnitetään huomio vauvoihin – meidän tulevaisuuteemme.

Juhlimisen muodot ovat yhtä yksilöllisiä, aivan kuten vauvat ja perheetkin.

VauvaSuomi järjestää Vauvan päivänä Helsingissä tapahtumia ja hankkii niille medianäkyvyyttä erilaisin keinoin. Me olemme yksi näistä keinoista, koska sivustomme tavoittaa reilut 100.000 uniikkia vierailijaa joka kuukausi.

vauvan-paiva-29.9.2017

Kuinka viettää Vauvan päivää?

VauvaSuomi tiedottaa tarkemmin Vauvan päivän suunnitelmista. He toivovat sinun ja meidän kaikkien levittävän omassa vaikutuspiirissämme sanaa eteenpäin, sillä vauvojen lumosta nauttiminen kuuluu kaikille. Teethän sinäkin siis osasi, jotta saamme maahamme kunnon juhlapäivän vauvoille – he sen todella ansaitsevat!

  • Järjestä tapahtuma tai juhlista päivää kotonasi tai työpaikallasi, puistossa tai kahvilassa.
  • Lähetä tapahtumasta kuvia ja tekstiä.
  • VauvaSuomi haastaa kaikki halukkaat kilpailuun parhaan Vauvan päivä -idean toteuttamiseksi.
  • Voit myös jättää toivomuksia tai haasteita päättäjille. VauvaSuomi kokoaa niistä Manifestin eduskunnalle Vauvan päivänä. Täytä täältä löytyvä lomake!

Vähin, mitä me kaikki voimme Vauvan päivänä tehdä, on tervehtiä vastaantulevia vauvoja iloisesti.

Vauvan päivä huipentuu Musiikkitalolla ja Kansalaistorilla

Vauvan päivä perjantaina 29.9.2017 huipentuu Musiikkitalon ja Kansalaistorin perhetapahtumaan klo 11.30-16.30! Tapahtuma on suunnattu 0-3-vuotiaille vauvoille ja heidän perheilleen. Tapahtumassa on näytteilleasettajatori, lavaohjelmaa, asiantuntijapuheenvuoroja sekä esimerkiksi hevosajelua pihalla. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Annetaan sinä päivänä itsellemme ja vauvoille yhteisöllinen kohtaamisen kokemus. Vauvoissa on tulevaisuus ja me kaikki toivomme mahdollisimman hyvää tulevaisuutta.

>> Lisätietoja Vauvan päivästä

Tutustu tästä Lastenvaatekarnevaaleihin

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös