helppo kasvonaamio nivea urban skin

Citymutsin helppo kasvonaamio Nivea Urban Skin

Citymutsin helppo kasvonaamio Nivea Urban Skin

Rakas vanhempi, pidäthän kiinni lompakostasi ja hatustasi hetken aikaa, sillä seuraava Citymutsin helppo kasvonaamio Nivea Urban Skin -teksti on toteutettu yhteistyössä Beiersdorfin kanssa.

Lapset saatuani peilin edessä tulee vietettyä aiempaa vähemmän aikaa. Olen aina ollut nopea meikkaaja, enkä muutenkaan ole puunannut itseäni tuntitolkulla. Kun minulta kysyttiin haluanko testata minuutin kasvonaamiota, olin heti valmis. Kai sitä nyt minuutin ehtii ennen suihkua tai iltapesulla naamioida itseään?

helppo kasvonaamio

Tehosarja Urban Skin kaupungin pölyjä vastaan

NIVEAn uusi kolmen tuotteen tehosarja Urban Skin on suunniteltu erityisesti kaupunkielämän haasteisiin. Eli sopii täydellisesti tällaiselle viidennen polven stadilaiselle ja paljon matkustavalle naiselle. Sarja sisältää tehokkaita antioksidantteja, kuten Licochalcone A:ta ja vihreä tee -uutetta. Ne suojaavat ihoa ja auttavat sitä puolustautumaan esimerkiksi pölyä, likaa, ilmansaasteita ja haitallista säteilyä vastaan. Päivä- ja yövoiteessa sekä naamiossa on hyödynnetty tehokosteuttajaa, hyaluronihappoa. Urban Skin -sarjan optimaalinen pH-arvo pitää ihon säteilevänä aamusta iltaan.

helppo kasvonaamio

Kaupunkien ilmansaasteiden vaikutuksia on syytä ehkäistä

Kaupunkien ilmassa leijuu jopa 20 kertaa ihohuokosen halkaisijaa pienempiä hiukkasia. NIVEA Urban Skin -tuotesarja sisältää antioksidantteja, jotka tehokkaasti neutralisoivat ilmassa liikkuvia vapaita radikaaleja suojaten ihoa epäpuhtauksilta.

Helppo kasvonaamio Nivea Urban Skin raikastaa minuutissa kasvot

Suurkaupunkien sykkeessä matkustaville tuote on hyödyllinen. Mietin juuri New Yorkin, Lontoon, Bangkokin ja muiden isojen kaupunkien pölymääriä. Tutkimusten mukaan ilmansaasteet lisääntyvät hälyyttävää tahtia suurkaupungeissa. Ilmansaasteet ovat lisääntyneet maailmassa Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan 8 prosenttia viimeisen viiden vuoden aikana. WHO:n mukaan yli 80 prosenttia kaupungeissa asuvista ihmisistä altistuu ilmalle, joka ylittää Maailman terveysjärjestön asettamat laadun rajat.

helppo kasvonaamio

Äidin naamio pelotti ja ihmetytti

Sain kyllä myös hyvät naurut tästä naamiohetkestä. Kaksivuotias tuijotti epäuskoisena naamatauluani ja halusi koskea naamioon. Viisivuotias sen sijaan sanoi äitiä pelottavaksi Zombieksi. Naamio oli varmaankin kasvoissani pidempään, kuin minuutin koska hauskutin lapsia. Se lähti pois kivasti vedellä ja oli raikkaan tuntuinen. Naamion magnoliauute pureutuu syvälle ihohuokosiin puhdistaen tehokkaasti epäpuhtauksia. Samalla kaoliini, eli valkoinen savi, sitoo magneetin tavoin itseensä talia ja rasvaa.

helppo kasvonaamio

Yövoide oli kevyt ja imeytyi hyvin

Naamion jälkeen laitoin yöksi NIVEA Urban Skin Detox Night Cream -yövoidetta. Se sisältää kasvipohjaista bioflavonoidia alfaglukolyysirutiinia, joka tutkitusti aktivoi ihon omia puolustavia ominaisuuksia. Jo viikon käytön jälkeen iho pystyy tehokkaammin suojautumaan vapaita radikaaleja vastaan. Pidän tuotteiden vaalean vihreästä väristä. Turkoosi ja vedenvihreä ovat lempivärejäni, joten kaunis väri inspiroi käyttämään tuotetta kyllä.

helppo kasvonaamio

Päivävoiteessa on syytä olla aurinkosuojakerroin

Aamulla laitoin raikkaalta tuntuviin kasvoihin Urban Skin -päivävoiteen. Sen kevyt koostumus yhdessä vihreä tee -uutteen kanssa auttavat pitämään ihon raikkaana ja hehkuvana koko päivän. Myös päivittäinen puhdistaminen on yksi tärkeimmistä urbaanin ihonhoidon kulmakivistä. Aurinkosuojakerroin 20 estää haitallista säteilyä vahingoittamasta ihoa ehkäisten ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä. Ihoa suojaa luonnollinen hapan suojakerros, joka ehkäisee ihoärsytystä ja epäpuhtauksia.

Tämä Nivea Urban Skin sarja ja erityisesti helppo kasvonaamio sopii Citymutseille ja kaikille muillekin tehokasta ihonhoitoa arvostaville.

Tuotteita on saatavilla syyskuusta alkaen Prismoista ja isoista S-Marketeista.

Lue lisää Nivean ihonhoitotuotteista

Lue myös Ryppyvoide kokemuksia – Aloita ryppyjen ehkäisy 25-vuotiaana

Lue myös Raskausarvet hoito – Parhaat vinkit raskausarpien ehkäisyyn

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös