kynsilakat lapsille

Testissä lasten vesipestävät kynsilakat

Testasimme lasten vesipestävät kynsilakat – Osallistu arvontaan

Rakas vanhempi, pidäthän kiinni lompakostasi ja hatustasi hetken aikaa, sillä seuraava Lasten vesipestävät kynsilakat -teksti on toteutettu yhteistyössä Biodellyn kanssa.

Aika monelle on varmaan tuttua se tuhti, keuhkoissa asti tuntuva haju mikä kynsilakoista lähtee. Olen monesti miettinyt, omia tai tyttäreni kynsiä lakatessani, että eikö voisi valmistaa kynsilakkaa, jota voisi levitellä kynsille tukehtumatta? Onko olemassa hajutonta kynsilakkaa? Moni äiti ei varmaan lapsensa kynsiä juuri ”myrkkyjen” takia lakkaakaan, joten päätimme testata lasten vesipestävät kynsilakat, ja katsoa onko niistä mihinkään.

lasten vesipestavat kynsilakat

Meillä on kulunut kiitettävä määrä erilaisia kynsilakkoja viimeisen 5 vuoden aikana. Nelivuotiaasta asti meidän neiti on vaatinut lakkaa kynsilleen, ja jos olen kieltäytynyt laittamasta, niin johan ne omat pikkukätöset on lakkojen kimpussa.

Vuosien kuluessa on tullut tehtyä vertailua lakkojen kestävyydestä, hajuista, levittyvyydestä ja pigmentin määrästä. On löytynyt muutama selkeä lempimerkki: Essie ja Orly. Mavalan kynsilakat ovat myös siitä käteviä, että niiden pakkaus on pieni. Ne eivät ainakaan ehdi kuivumaan ennenkuin pullo on tyhjä.

vesipestavia kynsilakkoja lapsille

Vesipestävä kynsilakka lapsille – Petite Manucurist

Kynsilakkamarkkinoilla puhaltaa nyt uudet tuulet. Vihdoin on ajateltu pikkukynsiä. Yli 3-vuotiaille lapsille on nyt kehitelty turvallisempi kynsilakka, joka ei sisällä formaldehydiä, ftalaatteja, tolueenia, parabeeneja eikä kamferia.

Petite Manucurist VESIPESTÄVÄT kynsilakat, halleluja! Käyttöohjeiden mukaan lakan saa pois vedellä ja saippualla.

vesipestavat kynsilakat lapselle

Biodellyn verkkokaupasta löytyy hyvät valikoimat

Saimme testattavaksemme näitä kynsilakkoja Biodellyn huikeasta verkkokaupasta. En ollut aiemmin tietoinen tälläisen verkkokaupan olemassa olosta. Harmi kukkarolle, nyt olen. Ja jos satut olemaan turkulainen tai sinnepäin menossa, niin Biodellyllä on siellä myös liike.

Biodelly on luonnonkosmetiikan myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Valikoimaa on paljon ja monenlaisia herkkuja tarjolla. Sain vesipestävien kynsilakkojen lisäksi testiin muutamia muita mielenkiintoisia purnukoita, mm. Mia Höytön kosmetiikkaa. Niistä kuulette kenties myöhemmin. Lupaavalta vaikuttaa.

biodelly verkkokauppa

Värivalikoimaa Petite Manucurist -lakoissa on jo aika hyvin ja uskoisin (ainakin toivon), että värivalikoima laajenee lähivuosina.

Kynsilakka testissä

Mutta sitten itse testiin. Testaajana toimi siis 9-vuotias pikkuneitimme, kynsilakka-addikti ja -suurkuluttaja. Mukava yllätys tuli heti pulloa avatessa: haju oli hyvin mieto, ehkä jopa hieman marjainen, joten melkein päästiin jo tuoksun puolelle hajun sijaan.

Pensseli oli pieni kuten lasten lakoissa kuuluukin, sillä pikkukynsiä on haastavaa lakata siististi leveällä pensselillä. Lakka oli kohtuullisen paksua, mutta vaati kuitenkin kaksi kerrosta, että lopputulos oli riittävän peittävä. Väreinä meillä oli herkullinen mustikkamaidon väri (Lily) ja poltettu oranssi (Leonie).

testi lasten kynsilakoista

Miten kävi kestävyyden?

Mietin jo alunperin, että kuinka mahtaa meidän neidin kovassa menossa vesipestävä lakka pysyä kynsissä. Yllättävän hyvin. Riippuu toki lapsesta, ja siitä kuinka paljon käsillä tekee asioita ja kuinka paljon niitä vedessä uittelee.

Lakka kului nätisti, kuten tyttäreni asian ilmaisi, ja loput jämät saatiin saippualla irti. Paljon paljon kätevämpää kuin läträily kynsilakanpoistoaineen kanssa. Eikä tarvitse olla huolissaan mahdollisista myrkkyjäämistä elimistön riesaksi.

Kaikenkaikkiaan antaisin Petite Manucurist -kynsilakoille arvosanan 9. Kestävyys oli ainoa asia, mikä verotti pisteitä, mutta lämmin suositus kaikille, joiden perheessä pikkukätösiä lakkaillaan. Ja varsinkin niille, joilla on lasten vesipestävät kynsilakat kieltolistalla myrkkyjen takia! Antaa lapsosten nauttia, väriä elämään!

Arvonta käynnissä – Kerro lempivärisi tähän alle

Lakataanko teillä lasten kynsiä? Kerro lempivärisi Petite Manucurist -kynsilakoista tähän artikkelin alle kommentointiosioon ja voit voittaa 3 kpl:een paketin herkullisia lasten vesipestäviä kynsilakkoja. Värivalikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Arvonta suoritetaan 30.8. Onnea arvontaan!

kynsilakka-arvonta

Väriä elämään!

-Muotimutsi-

>> Lue täältä Mago-hiustenpidennyksistä

Sanna A.

Kirjoittaja on 38-vuotias äiti, joka kirjoittelee lasten ja äitien muodista, sisustuksesta ja muista hyvää oloa tuovista aiheista. Muotimutsiksi häntä kutsumme.

Omaan perheeseen kuuluu kaksi ala-asteikäistä lasta, aviomies sekä koiravanhus Rocky. Ammatiltaan hän on muotisuunnittelija ja lähihoitaja, josta piti isona tulla poliisi.

Intohimoina muoti, piirtäminen, sisustaminen ja rikossarjat. Iloa elämään tuovat muun muassa leikkokukat, valo, kiireettömyys, toisten auttaminen, lasten huumori ja hymyilevät kasvot.

Takaisin ylös