hoplop synttärit kokemuksia

HopLop synttärit kokemuksia – Helppoa ja hauskaa

HopLop synttärit kokemuksia – Helppoa ja hauskaa

Rakas vanhempi, pidäthän kiinni lompakostasi ja hatustasi hetken aikaa, sillä seuraava HopLop synttärit kokemuksia -teksti on toteutettu yhteistyössä HopLop Keravan kanssa.

Minä kuulun niihin vanhempiin, jotka eivät saa kiksejä häärätessään köökissä tuntitolkulla lasten synttäreiden takia. Siivous ei myöskään kuulu hommiini. Olemme kyllä järjestäneet lapsille synttäreitä kotona ja isojakin sukujuhlia. Usein tarjoilut ovat tulleet minun äitini ja anoppini toimesta tai cateringilta. Kaverisynttärit viisivuotiaalle on kuitenkin kivempi järkätä paikassa, jossa lapset saavat riehua rauhassa ja kaikki tarjoilut tulee valmiina. Eikä myöskään joudu siivoamaan poppareita lattioilta. Siispä suuntasimme HopLop Keravalle kartuttamaan HopLop synttärit kokemuksia.

hoplop synttärit kokemuksia

HopLop on lasten suosikkipaikka

Näitä juhlia itse sankari odotti monta kuukautta. Kun päivä vihdoin koitti voi sitä onnea. Kävimme fiilistelemässä etukäteen Hoplop Keravaa ja voit lukea aiheesta Harrastuksena HopLop artikkelista. Keravan HopLop on tosi viihtyisä ja kompakti paikka. Siellä on vanhempien kiva istua kahvilassa, josta näkee hyvin joka puolelle.

hoplop synttärit kokemuksia

Mitä synttäreillä tarjottiin?

Vieraita juhliin tuli kymmenen. HopLopin nettisivujen kautta voi kätevästi varata itselleen sopivan synttäripaketin. Meidän juhlia vietettiin pelle-kabinetissa. Tarjolla oli jäätelöpallokakun lisäksi hampurilaiset, hedelmiä, vihanneksia, poppareita, karkkia ja mehua. Aikuisille oli kahvia ja pullaa. Lapsilla oli tietysti kova kiire seikkailemaan sisäleikkipuiston puolelle. Välillä jouduttiin lapsia hakemaan takaisin kabinettiin, jotta saatiin heidät syömään ja laulamaan sankarille ennen jätskipallokakkua. Sen jälkeen lapset painelivatkin lähes kaksi tuntia ympäri HopLoppia.

hoplop synttärit kokemuksia

Jokaisella lapsella tai sisaruksilla oli huoltaja mukana, koska en halua ottaa vastuulleni kymmentä joka puolelle säntäilevää lasta. Huoltajia pitää HopLopin ohjeiden mukaan olla yksi kymmentä lasta kohden. Valvojan voi varata myös HopLopin kautta.

hoplop synttärit kokemuksia

hoplop synttärit kokemuksia

Edulliset synttärit avaimet käteen periaatteella

Arkena juhlat ovat edullisemmat, kuin viikonloppuisin. Edullisimmillaan arkena hinta on 18,90€/lapsi. Kaikkiin paketteihin sisältyy sisäänpääsyt, oma juhlahuone, tarjoilupaketti ja teeman mukainen kattaus. Edullisimmassa paketissa on mehua, popcornia, karkkia, jäätelöpallokakku. Super-tarjoilupaketissa on mehua, limua, popcornia, sipsiä, karkkia, hedelmiä, jäätelöpallokakku, nakit, lihapyörykät, nugetit, rapeat ranskalaiset, mausteet, kasvikset ja dippikastike. Hinta sisäänpääsyineen on 26,90€/lapsi. Lapsia tulee olla vähintään kuusi.

Mielestäni hinta-laatusuhde on kohdallaan ja kuinka vaivatonta tämä onkaan vanhemmille. Kaikki juhlavieraat olivat kovasti odottaneet juhlia ja moni lapsi halusi juhlia omia synttäreitään myös HopLopissa. Kannustan kaikkia kartuttamaan HopLop synttärit kokemuksia. 

Artikkeli toteutettu yhteistyössä HopLop Keravan kanssa.

Varaa synttärit HopLop Keravalta

Lue myös Muumimaailma Naantalissa

Matkailuosiossamme on artikkeli Legoland kokemuksia

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös