Potkupyörä, polkupyörä, pyörään lastenistuin vaiko potkulauta?
Potkupyörä, polkupyörä, pyörään lastenistuin vaiko potkulauta? Kas siinäpä kysymys…
Esikoinen aloittaa kuukauden päästä esikoulun, ja toiveissa oli ”ison tytön pyörä”. Tyttö sai ensimmäisen polkupyöränsä 3.5-vuotiaana, ja polki appareiden kanssa vuoden. 4,5-vuotiaana aloin lämmittelemään kuukautta ennen appareiden pois ottoa, että ne lähtee heti, kun kesäloma alkaa. Monien puskaradioiden jälkeen päädyin lopputulokseen kiskaista ne vain kylmästi pois.
Kyllä me harjoteltiin ja treenattiin, mutta ei sitä tasapainoa löytynyt. Potkupyörä on parempi vaihtoehto monelle.
Päädyin ostamaan potkupyörän, sillä pikkuveljensä oppi 1,5-vuotiaana potkupyörällä parin kerran jäljiltä tasapainoilemaan tosi hienosti. Ja niin kävi tytölläkin, kolme potkupyörällä potkuteltua lenkkiä, ja tasapaino löytyi, ja siirryttiin takaisin polkupyörään.

Nyt, kun pienen tytön silmissä yksi merkittävimmistä virstanpylväistä saavutetaan, eli kun hänestä tulee eskarilainen, niin täytyy varusteetkin olla sen mukaiset.
Ja koska halutaan aina tukea asuinalueemme yrityksiä, johti tiemme Papa’s Bikeen, tuonne Helsingin sympaattisimpaan pyöräkauppaan. Astuimme lauantaiaamuna sisään liikkeeseen, jossa oli silloin ainakin neljä Papa’s Biken paidoissa hääräävää ihmistä, ja lähtiessämme heitä oli jo kuusi. Jokaikinen myymälästä tuli esittäytymään, kättelemään ja toivottamaan tervetulleeksi lämpimillä hymyillään. Perheyritys.
Pauli-Pappa ja hänen neljä tytärtänsä lapsineen pitävät yrityksen hengen uniikkina.

Papa’s Bike on erikoistunut kaupunkipyöräilyyn ja perhepyöräilyyn, joten liiketila on kuin iso aarrekammio, kun sinne astuu sisään.
Potkypyörä vai joku muu vaihtoehto
Meidän missio oli löytää vaativalle eskarilaiselle koulu-uskottava pyörä, mutta mikä taas ominaisuuksiltaan tapuisi pitkien pyörälenkkien polkemiseen, ja onneksemme Papa’s Bikessä on ympärivuotinen Frogin pyörien varasto.
Ja koska vain pinkkiä vaativalle tytölle ei löytynyt heti pinkkiä pyörää oikeassa koossa, oli sekin vain tilauskysymys.
Ja tilauksen tekoaikana pääsi tyttö koluamaan läpi laajat kypärä– ja kellovalikoimat, ja niitähän riitti! Jos sielläkin päässä löytyy Frozen-faneja, niin täältä löydätte Frozen soittokellot pyöriin, ja myöskin ne kovemmat torvet löytyy vanhempien iloksi.

Papa’s Bikestä löytyy myös nuo aikuisten cooleimmat citypyörät, eli Pelagot. Tuota suomalaista designia, joissa on laadukkaat Brooks-satulat. Jos jonain päivänä itselleni pyörän ostan, on se ehdottomasti tuo katu-uskottava Pelago!



Ja joskus pyöriä sillä silmällä katsoen, olen haaveillut samaan pakettiin hommaavani lastenistuimen. Koska visuaalinen silmäni ei ole löytänyt mieleistä istuinta, muuttui tämä asia heti, kun katsoin liikkeessä seinällä roikkuvia istuimia.
Siellä oli lasten istuimia, ja harhaluuloni vain pienten lasten kuljettamisesta muuttui oitis.
Pääsin tutustumaan Qippel -merkkiseen junior-istuimeen, jossa pystyy kuljettamaan yli 5-vuotiaita lapsia. Eli painosuositus tässä junior-koossa on 20-35 kg! Paljon miellyttävämpi tapa lapselle kulkea, kuin istua kovalla tarakalla.
Ja näin aikuiselle paljon huojentavampi vaihtoehto, sillä tässä saa myös lapsen vyöllä kiinni istuimeen.


Yepp:n Maxi-koossa pääsee matkustamaan 22 kiloon asti menevä lapsi, ja EasyFit-kiinnikkeen ansiosta se on helppo vaihdella vaikka isin ja äidin pyörän välillä.

Ja kun kerran aarrekammioon sisälle pääsee, ei siellä voi olla tutkimatta paikkoja. En löytänyt pelkästään pyöriä, lastenistuimia ja kypäriä.
Täältä löydät Pukyn potkulaudat ja potkupyörät, Frogin pyöriä ja potkupyöriä, soittokellot ja muut varusteet. Mikä parasta, tässä liikkeessä voit asioida vauvasta vaariin, ja palvelu toimii täydellisesti. Valehtelematta täysin 5/5 paikka.