hoplop kokemuksia

Harrastuksena HopLop – Keräsimme HopLop kokemuksia

Harrastuksena HopLop – Keräsimme HopLop kokemuksia

Rakas vanhempi, pidäthän kiinni lompakostasi ja hatustasi hetken aikaa, sillä seuraava Harrastuksena HopLop – Keräsimme HopLop kokemuksia -teksti on toteutettu yhteistyössä HopLop Keravan kanssa.

Mieheni jää hoitovapaalle kaksivuotiaan kuopuksemme kanssa elokuussa. Myös viisivuotias esikoinen on perjantait kotona miesväen parissa. Koska tämä kaksikko tarvitsee aktiviteettia mietin mikä olisi harrastus, jossa pojat pääsisivät kunnolla riehumaan ja se kestäisi pidempään, kuin tunnin sekä sopisi molemmille pojille. Koska meillä on hyviä HopLop kokemuksia keksin loistoidean. Miesväki rupeaa käymään joka perjantai HopLopissa!

hoplop kokemuksia

Keravalle ajaa Helsingistä puolessa tunnissa

Tuttavani Emmi Benson ryhtyi veljensä vaimon Niina Kontusalmen kanssa keväällä HopLop yrittäjiksi Keravalla. Luonnollisesti valitsimme harrastuspaikaksi heidän HopLopin. Itseasiassa siinä menee kivasti aikaa, kun sinne ajelee puolisen tuntia Helsingistä. Matka on juuri sopiva ja paluumatkalla pojat varmasti ottavat torkut. Tähän harrastukseen saa mukavasti menemään puoli päivää. Pojilla on muuten päällä uuden suomalaisen Aaretti vaatemerkin vaatteita, joista kerron lisää artikkelin lopussa.

Pojat rakastavat HopLoppia

Esikoisen synttärit vietettiin viime vuonna HopLopissa ja niin vietetään tänäkin vuonna. Hän on odottanut niitä koko vuoden. Hän oli aivan onnessaan, kun kävimme nyt tutustumassa HopLop Keravaan. Pois lähtiessämme hän tokaisi ”Oli ihanaa olla HopLopissa”. Tähän perjantain harrastukseen ei varmasti tarvitse kauheasti poikia houkutella.

hoplop kokemuksia

HopLop Kerava on valoisa ja siisti

Olemme käyneet muutamissa HopLopeissa ja Kerava on ehdottomasti viihtyisin. Se on sopivan kompakti, valoisa ja siisti. Taaperoiden alue on ikkunan vieressä ja hyvä valaistus on plussaa, niin näkee pienten tekemiset paremmin.

Kausikortti HopLoppiin on loistoidea

Jos haluaa valita perheelleen viikottaista tekemistä, joka taatusti uppoaa lapsiin ja vanhemmatkin pääsevät helpolla kannattaa hankkia HopLop Keravalta kausikortti eli liittyä Superseikkailijaksi. Päivän liikunta-annos on taattu hauskalla seikkailulla! Superseikkailijana pääsee seikkailemaan HopLop Keravalle edullisesti vaikka joka päivä.

Superseikkailija kausikortti 399€ koko perheeltä, voimassa 6kk.
Superseikkailija kuukausikortti 110 € koko perheeltä, voimassa 30 pv.

Superseikkailijaedut:
-Valvojalle kahvi/tee veloituksetta jokaisen käynnin yhteydessä.
-Kahvilatuotteista kortilla -10%.
-Voit käyttää korttia vaikka joka päivä.
-Kortit käyvät ainoastaan HopLop Keravan sisäleikkipuistossa.

hoplop kokemuksia

Rohkeat naisyrittäjät puikoissa

On ihana huomata, että on muitakin ”hulluja” yrittäjä-äitejä, jotka tarttuvat uusiin haasteisiin vauvat kainalossa. Emmin ja Niinan päättäessä tarttua toimeen oli Niinan kuopus muutaman kuukauden ikäinen. Kun tapasimme HopLopissa oli lapset luonnollisesti mukana. Perheen ja yrittäjyyden yhteensovittaminen on asennekysymys. Näillä naisilla riittää ideoita, joilla heidän toimipisteen tarjontaa laajennetaan.

He haluavat lisätä yhteisöllisyyttä Keravalla sekä yhteistyötä yritysten välillä. HopStop -lastenhoitopalvelu on aika kätevä. Vanhemmat voivat jättää lapset HopLoppiin ja mennä treenaamaan vieressä olevalle EasyFit:lle kertamaksulla 9,90€.

Hoksaus Science ja Keravan HopLop tuovat leikillisen ja iloisen tiedeharrastuksen Keravalle! Tiedekerho Hoksaus painottaa leikillistä oppimista, tarinoita ja draamaa. Arjen ihmeellisiin ilmiöihin tutustutaan itse tutkien, kokeillen ja havainnoiden. Tutustu HopLop Keravaan tästä.

Lue minkälaista oli HopLop synttäreillä.

Toteutettu yhteistyössä HopLop Keravan kanssa.

hoplop kokemuksia

Poitsujen päällä Aaretti vaatteita

Saimme testattavaksi uuden suomalaisen Aaretti yrityksen vaatteita. ”Piipaa” paita on kuopuksen suosikki. Esikoinen on 115cm pitkä, mutta 98cm kokoa oleva turkoosi paita sopii hänellekin hyvin. Idea vaatemallistoon syntyi alunperin kestovaippojen käyttäjien housutarpeeseen. Vaatemerkin suunnittelijan Hannen mukaan ”Moni tuntuu tuskailevan, kun kestovaippoja käyttävälle lapselle ei tahdo löytyä riittävän väljiä housuja valmiina”. Vaikka meidän poitsu ei kestovaippoja käytä tykkään näistä Rennokka housuista todella paljon. Ne menevät pitkään kätevän mallinsa vuoksi ja hintaa niillä on 29,50€. Tutustukaa ihmeessä Aaretin värikkäisiin vaatteisiin.

hoplop kokemuksia

hoplop kokemuksia

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös