ihanat poikien pussilakanat

Poikien pussilakanat – Automiehille autojuttuja

Poikien pussilakanat

Rakas vanhempi, pidäthän kiinni lompakostasi ja hatustasi hetken aikaa, sillä seuraava Poikien pussilakanat -teksti on toteutettu yhteistyössä Minifantin kanssa.

Meidän pojat on todella poikia, mikä näkyy myös silloin, kun he pääsevät itse valitsemaan poikien pussilakanat. Kaikki taistelujutut ja kulkupelit kiinostavat. Äitikin saisi esittää Ninjagoa kaiken päivää. Paloautot ovat olleet molemmille tosi kova juttu ja kaikenlaiset työautot.

Pääsimme testaamaan ihanan verkkokauppa Minifantin valikoimaa ja pojat valitsivat itselleen äijämäiset poikien pussilakanat. Isompi halusi Paloautoa ja pienemmälle jäi tyytyminen muihin isoihin kulkupeleihin. Isompi olisi halunnut kyllä sen toisenkin itselleen, koska se jakaminen on välillä vähän haastavaa.

Tosi mageita kuoseja poikien pussilakanoista

Yllätyin iloisesti kaikista persoonallisista poikien pussilakanoista, jotka olivat itse asiassa livenä vielä paremman näköiset kuin verkkokaupassa.

pussilakanat pojille

Tämä kyseinen setti on valmistettu korkealaatuisesta sertifioidusta puuvillakankaasta. Tuotteita voidaan pestä pesukoneessa ilman että ne muuttavat väriään tai muotoaan. Pussilakana on kooltaan 140x200cm ja tyynyliina 50x60cm.

Materiaali on miellyttävää, mikä on tärkeää.

Joskus pussilakanat ovat karkeaa ja epämiellyttävän tuntuista, mutta nämä ovat tosi kivat. Erityismaininta vetskareihin eli eipä lähde peitto alta lipettiin, kun poitsut potkivat unissaan peittoja. Firefighters team ja Truck nimiset poikien pussilakanasetit maksavat verkkokaupasta 50,90€. Siellä on paljon kivoja kuoseja ja osa on alennuksessa parhaillaan.

Poikien pussilakanoilla ilmettä lastenhuoneen sisustukseen

Värikkäät poikien pussilakanat tuovat pirteää ilmettä lastenhuoneeseen. Meillä on aika pitkälle valkoisia huonekaluja nyt poikien huoneessa ja kerrossänkyyn laitoimme nämä poikien värikkäät pussilakanat.

poikien pussilakanat

Juuri vähän aikaa sitten myimme lastenhuoneen kalusteita Torissa. Ne menivät samantien kaupaksi. Aiemmin oli Stuvan kaapistoja vihreillä ovilla. Tilalle tuli kokovalkoista korkeaa kaapistoa, johon todella mahtuu tavaraa. Valkoisen Muurame-kerrossängyn ostimme aikoinaan niinikään Torista. Kierrätettynä löytyy tosi hyviä kalusteita lastenhuoneeseen.

Perhepedistä omaan huoneeseen

Poikien pussilakanoista tuli mieleen ylipäänsä nukkumisjärjestelyt, jotka ovat meillä nyt isossa muutoksessa.

5-vuotias esikoinen on vasta alkanut nukkumaan omassa huoneessa kerrossängyn yläpetissä.

poikien huoneen sisustus

Perhepeti on ollut meidän ratkaisu tähän saakka. Kuopus nukkuu isän kanssa vanhempien makuuhuoneessa, jotta saisimme yöimetykset vihdoin loppumaan. Kirjoittelin aiemmin vauvan unikoulu raastaa äidin hermoja ja sitä se on tehnyt nyt puoli vuotta. Itseasiassa nyt on tarkoitus lopettaa koko imetys.

Herra täyttää ensi kuussa kaksi. Esikoinen on aika mustasukkainen tissittelyistä, joten perhedynamiikan kannalta tämä on paras ratkaisu myös monen asiantuntijan mielestä, joita olen konsultoinut. Onhan kaksi vuotta lapsentahtista imetystä aika huikea saavutus. Kättelen itseäni!

Lue tästä Pojan huoneen sisustus ja uuden huoneen rakennus

Lue täältä vinkit lastenhuoneen sisustukseen

Tutustu täältä MiniFantin verkkokauppaan

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös