minimuotia

Minimuotia Tukholmasta

Minimuotia Tukholmasta

 

Koska Tukholman matkamme oli täysi menestys, oli myös lasten reissu outfitit nappivalinta sateiseen Tukholmaan. Olen reilu vuosi sitten ostanut nuo keltaiset parkat lapsille, ja ehkä paras sijoitus ikinä. Ne menee kaupunki- ja kauppakäytössä, ja reissun päällä soveltuu myös puistokäyttöön. Takit hylkii myös pientä tihkusadetta, enkä ole vielä pinttynyttä likatahraa nähnyt niissä.

Minimuotia

Mulla ei itseasiassa ole lapsille noista parkoista kevyempiä takkeja olemassakaan. Nyt, kun Suomen kesä on vihdoin alkanut, ja parkat on liian kuumat, on meillä siirrytty suoraan huppareihin tai neuleisiin.

Lippikset on aina takuuvarma vaihtoehto loppukeväästä keskisyksyyn asti, ei liian kylmää, ei liian kuumaa, ja suojaa tarpeeksi. Meidän ihanat samislippikset on löytynyt lapsimessuilta puolitoista vuotta sitten.

Minimuotia tukholmasta

Kangaskengät löytyivät sattumalta jonkun marketin hyllyltä, ja ajavat asiansa varmasti tämän kesän ajan. Kaupunkilomalle oli myös lapsille kiva saada jaloissa hyvältä tuntuvat kengät, jota eivät ole ballerinat, ja lenkkarit olisivat olleet kesäkuun alussa jo liian kuumat.

samiskengät

Krista Aalto

Kirjoittaja on kahden pienen riitapukarin äiti.

Täällä seurataan lasten hyvinä päivinä minien muotia ja elämää, ja huonoina päivinä puretaan kiukkua tekstiksi. Äidin henkireikä on liikunta, ja syksyllä koittavat ensimmäiset bikini fitness -kisat.

Instagram @Fitkrista

Takaisin ylös