Mieheni opettaa Au pairille kieltä, mutta tuloksia ei synny – Missä vika?

Mieheni opettaa Au pairille kieltä, mutta tuloksia ei synny – Missä vika?

Olemme eläneet mieheni kanssa uusperheen arkea pian 8 vuotta. Meillä on yksi yhteinen lapsi, ja minulla on kaksi lasta nuoruuden rakkauteni kanssa. Sain heidät 17-vuotiaana.

Tapasin nykyisen mieheni parikymppisenä. Olen myös äitipuoli hänen teini-ikäisille lapsilleen. Lapset asuvat kanssamme ja päävastuu heistäkin on minulla. Mieheni on ikänsä puolesta vanhan kansan edustaja, jossa mies on perheen pää ja nainen hoitaa kotityöt. Minusta se on ainoa oikea tapa elää. Naisen kuuluu kantaa päävastuu kotitöistä ja lapsista.

Hieman helpotusta arkeen tuli viime talvena Au pairin myötä. Mieheni matkustelee työnsä puolesta paljon Aasiassa. Hän tapasi siellä mukavan nuoren thaimaalaisen naisen ja tämä nainen tuli meille Au pairiksi.

Olemmekin sopineet, että mies kantaa päävastuun kielen opetuksesta. Joka päivä ruoan jälkeen he vetäytyvät etelä-siipeen harjoittamaan kieltä. Mies onkin kiitellyt tästä omasta ajasta, jolloin pääsee rauhoittumaan hulinasta, jonka lapset aiheuttavat.

Onko teillä kokemusta, kuinka kauan kielen oppiminen kestää, kun Au pair ei edelleenkään puhu suomea?

Vanhempia askarruttaa

Vanhempia askarruttaa -kirjoitukset julkaistaan poikkeuksellisesti ilman kirjoittajan nimeä, koska ne käsittelevät useimmiten aiheita, jotka ovat kyseisille vanhemmille tavalla tai toisella hyvin arkoja.

Takaisin ylös