akkilahdot all inclusive tui

Äkkilähdöt All Inclusive -paketilla: 7 vinkkiä edullisiin varauksiin

Äkkilähdöt All Inclusive -paketilla edullisesti

Kun kesä tuntuu jäätävältä, eikä lämmöstä ole pienintäkään takuuta, alkaa äkkilähdöt All Inclusive -paketilla tuntua melko mielenkiintoiselta vaihtoehdolta. Mutta mistä ne kannattaa ottaa ja mitä kannattaa miettiä ennen äkkilähdön varaamista?

Tässä jutussa pyrimme auttamaan sinua löytämään hyvän ja edullisen äkkilähtömatkan All Inclusive -tyyliin. Olitpa lähdössä reissuun itsenäisesti tai perheen kanssa, on tiettyjä juttuja, joita voit hyödyntää löytääksesi juuri sinulle sopivimman matkan parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Minkä hintaisia All Inclusive äkkilähdöt ovat?

Onko hinta sinulle tärkeä kriteeri, kun katselet kesän äkkilähtöjä? All Inclusive äkkilähdöt ovat siitä mukavia, että varsinkin jos sinulla on yhtään joustovaraa päivämäärissä ja matkakohteissa, niin on mahdollista tehdä hyviä löytöjä, kun tietää mitä tekee.

Perheellisille äkkilähdöt All Inclusive -tyyliin ovat myös siitä kivoja, ettei varauksen jälkeen enää tarvitse miettiä sen enempää matkan kokonaiskustannuksia, samalla kun tietää perheen pienempienkin saavan ruokaa juuri silloin, kun nälkä on kovimmillaan. Sama pätee toki myös kaveriporukoihin, joskin silloin kohdevalinta on monesti eri, ja nälän sijaan kurkku voi tuntua yllättävän kuivalta: tähänkin vaivaan All Inclusive äkkilähdöt tarjoavat lääkettä. Sitä matkalääkärin määräämää, tottakai.

7 vinkkiä All Inclusive äkkilähtöjen varaamiseen

Kokosimme tähän sinulle 7 vinkkiä All Inclusive äkkilähtöjen varaamiseen. Kun hyödynnät niistä kahta tai kolmea, niin voit säästää merkittäviä summia rahaa. Samalla saat hyviä vinkkejä siitä, mitä kannattaa miettiä, kun varaat äkkilähdöt All Inclusive -paketilla.

1. Etsi useita vaihtoehtoja

Etsi, etsi ja etsi vielä muutaman kerran lisää. Kaikista yksinkertaisin tapa on käyttää matkahakumoottoreita, joista löytyy useita All Inclusive -matkoja tarjovia matkanjärjestäjiä. Suomessa tällaisia ovat esimerkiksi Rantapallo.fi, jonka palvelusta erotat äkkilähtöjen All Inclusive -vaihtoehdot alla olevan kuvan esittämällä tavalla Lisätiedot-selosteesta.

akkilahtoja all inclusive rantapallosta

Tällä tavoin sinun on helppoa hakea suurta määrää äkkilähtöjä yhdellä kertaa, samalla kun saat nopean kuvan markkinoiden tämänhetkisistä hinnoista.

Kannattaa etsiä siten, että lähtöpäivämäärät, matkakohteet ja matkan kesto ovat joustavia, sillä kun teet näin voit helposti löytää matkakohteita, joita et olisi välttämättä itse tullut ajatelleeksi.

Oletko valmis lähtemään reissuun joltain muulta paikkakunnalta kuin omaltasi? Silloin on hyvin mahdollista, että vaihtoehtosi laajenevat entisestään. Mikäli olet oikein joustava ja seikkailunhaluinen, niin pienenä vinkkinä sellainen, että mikäli edulliset äkkilähdöt All Inclusive -paketteina houkuttelevat, niin suuntaa katseesi myös vaikkapa Tallinnan tarjontaan tai Ruotsiin.

Usko tai älä, välillä voi olla kokonaiskustannuksiltaan edullisempaa varata matka Tallinnasta, ottaa lautta yli, taksi kentälle ja suunnata lomille sieltä. Tämä varsinkin pidemmillä reissuilla.

Mutta tämä siis vinkkinä ainoastaan tosi seikkailijoille. Pärjäät varsin hyvin sitenkin, kun katselet Suomen suurimmilta lentokentiltä tarjolla olevia matkoja, koska niille matkanjärjestäjillä on aina eniten tarjoamaa.

2. Valitse luokittelematon matka

Mikäli tahdot vain lähteä aurinkoon, eikä kohteella ole niin suurta väliä, voit säästää merkittäviäkin summia rahaa valitsemalla luokittelemattoman matkakohteen.

luokittelematon matkajokeri

Riskinä on toki se, että voit päätyä hyvinkin yksinkertaiseen majoituspaikkaan. Se on kuitenkin harvemmin haasteena silloin, kun kyseessä ovat All Inclusive äkkilähdöt. Toisaalta, näihin on myös monesti haasteellista löytää luokittelemattomia matkoja, joita myös silloin tällöin näkee ”matkajokereiksi” kutsuttavan.

Muista sekin, että sinulla on hyvä mahdollisuus päätyä myös 4- tai 5-tähden hotelliin edullisesti.

akkilahdot-all-inclusive
Luokittelematon kohde voi osoittautua paratiisiksi tai paratiisin käärmeeksi. Toisaalta, ranta on usein sama.

HUOM! Lapsiperheiden kannattaa useimmiten varata matkapaketti, jossa majoituksesta on tarkka tieto etukäteen, koska muuten edessä voi olla lapsiperheelle epämieluisia yllätyksiä. Sama pätee, mikäli olette lähdössä reissuun esimerkiksi pariskuntana, mutta haluatte rauhaa mahdollisten yllätysmegabilehotellien sijaan.

3. Vältä kaikista suosituimpia matkakohteita

Suosituimmilla matkakohteilla ja hotelleilla on usein luonnollisesti myös suurin kysyntä, mikä näkyy samantien korkeampina hintoina.

akkilahdot all inclusive alennushinnat
Hyvällä syyllä voisi kysyä, että missä tässä on alennukset?

Uskalla siis kulkea vastavirtaan ja jätä käymättä siellä, missä kaikki muut käyvät tänä vuonna. Tällä tavoin löydät todennäköisesti huomattavasti edullisemmat äkkilähdöt All Inclusive -paketeilla.

4. Osta lennot erikseen ja All Inclusive erikseen

Silloin tällöin on mahdollista löytää todella edullisesti pelkkiä äkkilähtölentoja. Mikäli löydät tällaiset, käy katsomassa suoraan hotellien sivuilta mahdollisten All Inclusive -pakettien hintoja. Mikäli tähdet ovat puolellasi, ja kuu kääntyy taivaalla juuri oikeaan aikaan, voit saada todellisen matkajackpotin.

HUOM! Muista kuitenkin, että tällä tavoin sinulla ei ole välttämättä käytössäsi kaikkia esim. matkaopas-palveluita samalla tapaa kuin suoraan matkanjärjestäjältä ostettaessa. Sama voi päteä myös matkatakuisiin, mikäli joku osapuoli sattuisi menemään konkurssiin juuri sinun matkasi aikana.

akkilahdot-all-inclusive

5. Matkusta silloin, kun kukaan muu ei matkusta

Olipa sinulla sitten kouluikäisiä lapsia tai ei, niin yksinkin matkustaessasi pyri aina välttämään matkustamista koululomien aikaan.

Kaikista halvimmat äkkilähdöt All Inclusive -paketeille löytyvät useimmiten viikkoa ennen suuria koulupyhiä tai viikko niiden jälkeen.

Muita mahdollisesti edullisempia aikoja matkustaa:
• Uudenvuoden jälkeen, ennen hiihtolomaa.
• Toukokuussa ja kesäkuussakin aina juhannukseen saakka.
• Elokuun lopussa koulujen alettua ja syyskuun alussa.
• Marraskuun viimeisellä viikolla ja aina jouluaattoa edeltävään viikkoon saakka.

6. Varaa All Inclusive äkkilähtösi lyhyellä varoitusajalla

Kun pystyt joustamaan lähtöajoissa, pääset käsiksi mielenkiintoisiin diileihin. Silloin et voi useimmiten laskea tietyn hotellin tai edes matkakohteen varaan, mutta hinta voi olla hyvinkin kohdillaan.

all inclusive akkilahdot nazar
Kun varaat matkasi jopa vasta edellisenä päivänä, niin hinnat voivat olla hyvinkin lompakkoystävällisiä.

Joten ei muuta kuin oma tai koko perheen passit valmiiksi, matkalaukut pakatuiksi ja hyvää diiliä odottelemaan. Se on vähän niinkuin kaksi lomaa yhden hinnalla.

7. Hyödynnä ymmärryksesi evästeistä ja algoritmeistä

Kaikki matkailusivustot käyttävät evästeitä. Se tarkoittaa sitä, että kun käyt jollakin sivustolla, alkavat he sen jälkeen seuraamaan nettikäyttäytymistäsi.

evasteet matkailusivustoilla

Se tarkoittaa käytännössä sitä, että kun selailet matkoja kotikoneeltasi ja samaan aikaan esimerkiksi kännykältäsi, voit nähdä täysin samalle matkalle kaksi täysin eri hintaa.

Tästä ei kannata vetää hernettä nenään, vaan käyttää tätä ymmärrystä hyväksesi. Kun vierailet useilla eri sivustoilla, näkemäsi hinnat voivat hyvinkin alkaa elämään ja voit saada eteesi varsin mielenkiintoisia matkatarjouksia. Se voi johtua esimerkiksi siitä, että joku matkanjärjestäjä hyödyntää algoritmeissaan sitä tietoa, että tulet takaisin heidän sivustolleen vierailtuasi ensin heidän kilpailijansa sivustolla. Tämän vuoksi he haluavat pitää huolen siitä, että sinä valitset nimenomaan heidän matkansa tarjoten sinulle parempaa hintaa kuin heidän kilpailijansa.

Bonusvinkki: Muista viisumi ja tarkista passi!

Bonusvinkkinä tahdomme sanoa vielä sen, että ennenkuin varaat matkasi, ota selvää vaatiiko kyseinen matkakohde viisumia. Muista myös, että monissa kohteissa vaaditaan, että passi on voimassa vähintään kuusi (6) kuukautta matkan jälkeen. Tarkista siis nämä seikat ennen varausta!

Kun varaat omat tai perheesi äkkilähdöt All Inclusive -paketeilla näitä neuvoja noudattaen, säästät hyvässä lykyssä pitkän lantin, jonka voit käyttää pohjakassaksi seuraavan vuoden reissuun.

>> Täältä seuraat helposti matkailu-aiheisia juttujamme

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös