mita lahjaksi aidille

Mitä lahjaksi äidille? Äitienpäivän parhaat lahjavinkit

Mitä lahjaksi äidille? Äitienpäivän parhaat lahjavinkit

Mitä lahjaksi äidille? Meille äideille vuoden paras päivä lähestyy. Voi sitä pikku pilttien iloa, kun saa ojentaa omin pikkukätösin suurella vaivalla tehdyn lahjan rakkaalle äidille.

Ja voi sitä äidin (ehkä hieman liioiteltua..;)..) iloa, kun saa jotain korvaamatonta lahjaksi.

mita lahjaksi aidille

Parhaita kuitenkin ovat olleet mielestäni harakanvarpailla kyhätyt kortin tapaiset,  joissa ylistetään äidin parhaita puolia, kuten ”äidillä on ihanan pehmeä syli” (tässä kohtaa äiti kaivaa vaakaa esiin…).

Tai ”äiti tekee maailman parasta pitsaa”… kröhöm… (työnnetään se Grandioso-laatikko syvemmälle roskikseen).

mita antaa lahjaksi aidille

Ei ole lasten lahjoja voittanutta, mutta silti on kiva saada lahja myös lasten isältä, tai itse lahjoa omaa äitiä, vaikka onkin jo aikuinen.

Mitä lahjaksi äidille – Muistutus äidin tärkeydestä

Se on muistutus siitä, kuinka tärkeä äidin rooli on. On äiti sitten biologinen tai ei, äitiä on kohtuullista muistaa edes kerran vuodessa ja kiittää siitä, että hän on osa elämääsi.

Toki muitakin tapoja kiittää löytyy, mutta listaan tässä nyt sellaisia aineellisia lahjoja, jotka voivat auttaa niitä joilla idea-arkku ammottaa tyhjyyttään.

klassiset lahjat aidille

Klassiset äitienpäivälahjat:

1. Lahjakortti kauneushoitolaan/Spahan

2. Hyvä kirja (esim. ”Parantavat rasvat” on kirja, joka kaikkien kannattaisi lukea tai Eve Hietamiehen ”Hammaskeiju”, löytyy mm. Suomalaisen kirjakaupan TOP 100:sta)

3. Viherkasvi (Sitruunapuu on tämän hetken kuuma trendi)

4. Illallinen ja/tai leffa toimii joka kerta.

viherkasvi lahjaksi aidille

Jotain uutta kenties lahjaksi äidille:

5. Betonityöpaja -kurssi, tälläisen bongasin facesta, Tuunaajamutsin sivuilta.

6. Kukkasidonta-kurssi, esim. Sitomo on järjestänyt kursseja

7. Smallprint-koru (koru, jossa esim. oman lapsen sormenjälki) Katso Facesta Smallprint Suomi.

smallprint lahjaksi aideille

8. Hyvinvointitapahtuma (esim. Lifeness Events järjestää), katso www.lifeness.fi ja lue myös sivuiltamme Äidin Get Away -viikonloppu bloggaus.

9. Lounas Tallinnassa: halpaa ja riittävän lähellä pikavisiittiäkin ajatellen (matka tietty MS Megastarilla)

10. Ensikäynti ravintoterapeutille (sopii äideille joiden ruokavalio kaipaa uudistusta). Lämmin suositus esim. www.ravintoevita.fi.

11. Elämyslahjakortti (melomaan, suppailemaan, illalliselle pimeään tms.)

mita lahjaksi aidille

Valitse itse mitä äidille lahjaksi

Listasta voisi tehdä loputtoman pitkän, mutta tässä nyt näin äidin näkökulmasta sellaisia ehdotuksia, joista itse ilahtuisin.

Loppujen lopuksi, niin kliseistä kun se onkin, ajatus on tärkein.

Joku äiti saattaisi tarvita myös vaikka ihan vain päivän yksin. Rauha ja hiljaisuus on asia, mitä joillakin äideillä ei liikaa ole.

Silloin on hyvä viettää, vaikka äitienpäivä perheen kesken,  ja antaa äidille omaa aikaa seuraavana viikonloppuna. Se on niin totta, että paras äiti on onnellinen äiti (lisäsin tähän vielä sanan levännyt…).

Terveisin äiti, joka sai levätä viikonlopun Tallinnassa polttarihumussa ;).

Malja äideille!

Muotimutsi

Sanna A.

Kirjoittaja on 38-vuotias äiti, joka kirjoittelee lasten ja äitien muodista, sisustuksesta ja muista hyvää oloa tuovista aiheista. Muotimutsiksi häntä kutsumme.

Omaan perheeseen kuuluu kaksi ala-asteikäistä lasta, aviomies sekä koiravanhus Rocky. Ammatiltaan hän on muotisuunnittelija ja lähihoitaja, josta piti isona tulla poliisi.

Intohimoina muoti, piirtäminen, sisustaminen ja rikossarjat. Iloa elämään tuovat muun muassa leikkokukat, valo, kiireettömyys, toisten auttaminen, lasten huumori ja hymyilevät kasvot.

Takaisin ylös