Kesamuoti 2017

Kesämuoti 2017 – parhaat trendivinkit

Kesämuoti 2017 – parhaat trendivinkit

Jeeee! Kesä on täällä! (Ainakin tulossa!) Ja apua, täytyy kiitää kesävaateostoksille! Meidän äitien piiiitkä to do -lista täytyy ottaa esiin ja valmistautua rantakeleihin. Tässä siis pieni Kesämuoti 2017 -katsaus parhaine trendivinkkeineen.

Netti suorastaan pursuaa ”vielä ehdit kesäkuntoon”-, ”4-viikon tehokuuri”-, ”kroppa rantakuntoon”-linkkejä. Mutta se ken ei niihin usko, on mitä on ja niillä mennään. Kesämuoti 2017 tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin mistä innostua ja saada piristystä takatalven jälkeen.

Katse peiliin ostoksilla

Jokaiseen vartalotyyppiinhän löytyy kivoja vaatteita kesämuodista. Toiveeni universumille on aina ollut, että kun vain ihmiset osaisivat poimia siitä muotiviidakosta ne omaan vartaloon ja ulkomuotoon toimivat vaatteet.

Napapaidat eivät esimerkiksi sovellu mielestäni jokaisen kropalle. Ja minihameet….En sano enempää.

Olen vuosien saatossa huomannut, että sanonta ”muotia voi ostaa, tyyliä ei”, pitää täydellisesti paikkansa. Oman tyylin löytämiseen voi kuitenkin saada apua. Monissa vaateliikkeissä nykyään on pukeutumisneuvontaa, joka on maksutonta, ja sitä kannattaa hyödyntää, jos oma tyyli on hukassa.

Kesän 2017 parhaat muotivinkit

Mitä kesä 2017 meille mahtaa tarjota muodin suhteen? Kesän muotivinkeistä kannattaa poimia ne, jotka tuntuvat heti omalta, ja tosiaan istuvat omaan vartalomalliin. Tässä muutamia omia suosikkejani:

Slogan T-paidat

Kesamuoti 2017-parhaat trendivinkit

Näitä on ollut jo pitkään ja aina ne sinne trendien listalle päätyvät. Mutta ideahan on hyvä, ja monet naurut olen saanut jonkun T-paidan ansiosta.

Lapsille on kehitetty hauskoja tekstejä, kuten ”jos et tottele minua, muutan mummolaan” ja muuta vastaavaa.

Maakuntien kesämarkkinoilla ja toreilla varsinkin törmää näihin lasten T-paitoihin. Piristää päivää!

Tennarit joka tilaisuuteen

Kesamuoti 2017 tennarit

Tennarit, lenkkarit, sneakersit, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Iloiten otan vastaan tämän trendin jälleen kerran.

Olin muutama vuosi sitten häissä, joissa morsiamella oli supernaisellinen, tyllihelmainen, muhkea hääpuku ja jalassa valkoiset Reebokit. Sopi hänen upeaan tyyliinsä täydellisesti.

Tennareilla voi tänä päivänä mennä melkein mihin vain, kunhan tsekkaat että juhlavampiin tilaisuuksiin tennarit on niin sanotusti ”mintissä”, eli viimeisen päälle siistit. Tässäkin kannattaa mukailla sitä omaa tyyliä.

Koko setti samaa väriä, erityisesti pinkkiä

Kesamuotia 2017

Itse en varmaan ihan helposti vetäisi pinkkiä päästä varpaisiin, mutta esim. musta tai kokovalkoinen toimii kesälläkin hyvin, kun materiaalina kesäkuumalla on esim. pellava.

Khaki on tämän kesän 2017 trendilistalla myös. Khaki on itseasiassa värinä sellainen, joka toimii puettuna päästä varpaisiin, kun vaatteet kantaa ihminen, jolle tyyli sopii.

Ketjuhihnallinen laukku

Kesamuotia 2017 laukku

Laukku, jossa on ketjuhihnat, on staili. Siinä on jotenkin enemmän meininkiä, kun normi nahkahihnoissa. Ketjuhihna ei välttämättä ole kuitenkaan se mukavin kantaa olalla, varsinkaan jos kyseessä on isompi laukku ja se on täynnä tavaraa. Iltalaukuissa ketjuhihna on parhaimmillaan.

Vintage farkut – Takuu kesämuotia 2017

vintage farkut mallia kesa 2017

Onko farkut koskaan olleet pois muodista? En usko.

Nyt ne kaikista revityimmät saa jättää kaappiin, jos haluaa muotia seurata. Reiät paikataan ja rosoisuus säilyy. Nilkkamittaiset, katkaistut, leveät farkut on nyt pop. Niitä minä en aio ostaa. Sopii tikkulaihalle ja pitkälle mimmille parhaiten.

Sporttiset vaatteet

Kesan muotia mallia 2017

Nyt saa luvalla kulkea verkkareissa joka paikkaan. Ja peräkylien jampathan tätä tyyliä on noudattaneet jo vuosikymmeniä. Näin se muoti laajenee.

Kannattaa kuitenkin huomioida, ettei painele niissä ”pihaverkkareissa” esim. ylioppilasjuhliin.  Juhlien päivänsankareita pitää kunnioittaa.

Raidat

raidat kesamuotia 2017

Raidat tulee yhtä varmasti kuin kesä 2017, ainakin ulkomailla. Tänä kesänä raitaa saa pukea päälle niin rohkeasti, kun kehtaa.

Kirkkaat värit, leveät raidat, antaa mennä vaan! Kaupat on pullollaan sinivalkoraitaisia toppeja ja tunikoita, paituleita ja T-paitoja.

Ihmettelen, jos et löydä sitä omaa suosikkiasi. Rohkea yhdistelee erilaisia raitakuoseja ylä- ja alaosaan, hillitympi heittää raitapaidan kaveriksi yksivärisen alaosan.

Mitä trendejä sinä poimit tänä kesänä? Millainen on sinun kesämuoti 2017? Aiotko uskaltautua testaamaan jotain uutta?

Aurinkoa kaikille!

Muotimutsi

P.S. Täältä löydät Muotimutsin aikaisempia kirjoituksia.

Sanna A.

Kirjoittaja on 38-vuotias äiti, joka kirjoittelee lasten ja äitien muodista, sisustuksesta ja muista hyvää oloa tuovista aiheista. Muotimutsiksi häntä kutsumme.

Omaan perheeseen kuuluu kaksi ala-asteikäistä lasta, aviomies sekä koiravanhus Rocky. Ammatiltaan hän on muotisuunnittelija ja lähihoitaja, josta piti isona tulla poliisi.

Intohimoina muoti, piirtäminen, sisustaminen ja rikossarjat. Iloa elämään tuovat muun muassa leikkokukat, valo, kiireettömyys, toisten auttaminen, lasten huumori ja hymyilevät kasvot.

Takaisin ylös