Mago pidennykset kokemuksia

Mago pidennykset kokemuksia – toimiiko kiireisellä äidillä?

Mago pidennykset kokemuksia – toimiiko kiireisellä äidillä?

Rakas vanhempi, pidäthän kiinni lompakostasi ja hatustasi hetken aikaa, sillä seuraava Mago pidennykset kokemuksia – toimiiko kiireisellä äidillä? -teksti on toteutettu yhteistyössä Piece Of Hairin kanssa.

Ajattelin jakaa sinulle hieman Mago pidennykset kokemuksia, koska monia kiinnostaa tietää, miten Magon hiustenpidennykset toimivat käytännössä. Huomio! Lopussa tarjous lukijoille.

Oletko koskaan kaivannut pidempiä ja/tai tuuheampia hiuksia? Ihaillut ohikulkevan naisen upeita, pitkiä kutreja? Pohtinut mitä pitäisi syödä, jotta hiukset kasvaisivat nopeammin ja vahvempina?

Äitinä sitä turvautuu helposti simppelin ”äitinutturaan” tai muihin pikavaihtoehtoihin. Muutakin on tarjolla. Minulla saattaa olla sinulle vastaus, helppo oikopolku, jolla saa uutta ilmettä nopeasti.

mago pidennykset kokemuksia
Kampaaja Essi.

Väsynyt äiti, väsynyt tukka – Mago hiustenpidennys avuksi?

Olen vuosien kuluessa nähnyt erilaisia virityksiä hiustenpidennyksissä. Jotkut ihmiset näyttävät tekevän niitä itse, ja jälki on sen mukaista.

Siksi olen aina miettinyt, että en varmasti laittaisi pidennyksiä, kun lopputulos on mitä on.

Itselläni ei ole ollut ongelmia hiusten kanssa. Paitsi kerran alle parikymppisenä, kun päätin itse vaalentaa hiuksiani. Voitte arvata mikä oli lopputulos, kun hiuksissa on vähän punapigmenttiä… Silloin päätin, että hiuksiini ei enää koske kuin ammattilainen. Äiti-ihmisenä välillä vaan tuntuu, ettei ehtisi istua säännöllisesti kampaajan penkissä…

Mago pidennykset kokemuksia

Mitkä ihmeen Mago hiustenpidennykset?

Bongasin Facebookista Piece of Hairin mainoksen Mago-hiustenpidennyksistä. En ollut koskaan kuullutkaan, joten aloin tutkia asiaa.

Tässä muutama fakta:

  • Mago-pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien
  • Nopeat kiinnittää, 100-120 osiota 1-1,5 tunnissa
  • Mago pidennyksistä haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin, ilman kemiallisia apuvälineitä
  • Mago pidennykset ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto
  • Tekniikalla on 20 vuoden patentti
  • Mago on rekisteröity tuotemerkki
  • Magon hiusmateriaalille on myönnetty Euroopan Unionin GSP-todistus sekä ISO 9001 – 2008.
mago pidennykset hoito kokemuksia
Mago-pidennysten värivaihtoehdot ja hoitopaketti.

Myrkytön hiustenpidennys Magon avulla

Okei, nyt alkoi mammaa kiinnostaa: pakko saada omia kokemuksia Magon hiustenpidennyksistä.

Ei myrkkyjä, ei liimaa tai teippiä, nopeat kiinnittää. Näitähän voisi kokeilla.

Ongelmana sama kuin kaikilla äideillä, riittääkö aika lisäpehkon huoltamiseen? Ja miltä näyttää lopputulos? Pilkistääkö omien hiusten alta jotain rumia möykkyjä? Mikä on omien hiusten kunto käytön jälkeen? Tämähän ei selviä kuin testaamalla.

Vaatii aina psyykkaamista itseltään mennä jonnekin muualle kuin sinne ”luottokampaajalle”. Oma kampaajani on hoitanut hiukseni melkein 14 vuotta, joten oli pieni kynnys mennä jonkun muun käsittelyyn.

Onneksi olin kuullut  Ison Omenan Piece of Hairista, jonne olin menossa, pelkkää hyvää. Ja hyvinhän kaikki meni.

Kokemuksia Mago pidennykset
Kuva ennen Mago-pidennystä.
Mago pidennykset omia kokemuksia
Kuva ennen Mago-pidennyksiä.

Ammattilaisen käsittelyssä saa hyviä Mago kokemuksia

Minut vastaanotti ystävällisesti kampaaja Essi. Olimme omistajan, Piia Martiskaisen kanssa, jo käyneet keskusteluja aiheeseen liittyen, ja luotto Piian ammattitaitoon oli kova.

Essin kanssa kävimme läpi mitä tehdään, millä materiaaleilla ja mitä pidennysten hoito vaatii.

Essi on koulutettu Mago-pidennysten tekijä. Pidennyksiä voi ostaa ja siten myös kiinnittää ainoastaan Mago-koulutettu henkilö.

Mago pidennykset kokemuksia
Vaaleat Mago-pidennykset.

Hiuspidennysten kiinnitys

Sitten itse toimenpide. Kun kuulin, että Magot kiinnitetään solmuilla omaan hiukseen, kävi mielessä että mahtaako tuntua ikävältä hiuspohjassa…No eipä tuntunut!

Kiinnittäminen ei tuntunut miltään, olisin voinut ottaa nokoset samalla.

Itse pidennykset ovat kevyet, ja ainoa totuttelemista vaativa asia on ollut solmut, joita hieman pitää varoa hiuksia harjatessa. Teippi-, sinetti- tai lettipidennys ei olisi tullut kohdallani kuuloonkaan, niin ennakkoluuloinen olin. Mutta nämä pysyy menossa mukana.

Mago hiustenpidennys
Kiinnityspuuhat käynnissä.

Mago hiuspidennysten hoito – omia kokemuksiani

Olen nyt pessyt hiukseni kolmesti pidennysten laittamisen jälkeen. Aikaa kuivaamiseen ja laittamiseen menee toki enemmän kuin aiemmin, mutta jos/kun haluaa pidemmät hiukset ,niihin pitää ja kannattaakin uhrata hieman enemmän aikaa, noin 15 minuuttia.

Mago-pidennyksiin on omat hoitotuotteensa ja niitä kannattaa käyttää. Mago-hius on Super Remy-hiusta eli hiuksen suomut ovat oikeinpäin, jolloin takkuja ei synny. Ei ainakaan vielä ole ilmennyt takkuongelmia, eli hyvin toimii omien kokemusteni perusteella.

Paketissa on sampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävä suihkutettava hoitoaine, jotka myös tuoksuvat hyvälle, mutta hennosti. Hoitotuotteiden lisäksi kannattaa hankkia luonnonharja, tai vielä parempi olisi peruukkiharja.

Mago pidennykset omat kokemukset
Kuva jälkeen, suorat hiukset.
Mago kokemuksia
Kuva jälkeen, kiharat hiukset.

Yllättävän vähän pidennyksistä on koitunut mitään ylimääräistä ajankäyttöä vaativaa. Mago-pidennyksellä on 3 kk:n takuu, mikäli on käyttänyt Simply Naturalin omia hoitotuotteita.

Pidennyksiä voi käyttää 3-6 kk:tta, jonka jälkeen ne kannattaa vaihtaa. Välillä on myös hyvä olla jaksoja ilman pidennyksiä, jotta omat hiukset ja hiuspohja saavat levätä.

Kuuntele aina ammattilaisen ohjeet ja mielipide, ne ovat kultaakin kalliimpia.

Mitä hiustenpidennys sitten maksaa?

Magoilla tehdään myös tuuhennoksia pidennysten lisäksi. Oiva vaihtoehto ohuthiuksiselle tai esim. hääkampausta varten, jos haluaa hiuksiin volyymiä. Hääpäivän jälkeenkin hiukset ovat monta kuukautta tuuheammat.

Hiuksissa on kolmea pituutta: 30, 40 ja 50cm. Omani tehtiin 40cm pidennyksillä. Pidennykseen tarvitaan yleensä 3-4 pakettia hiuksia.

Esim. neljä pakettia 50cm:n hiusta maksaa 740€ (4×185€) ja tuuhennoksen hinta taas on 149€/paketti. Tuuhennoksiin menee 1-2 pakettia hiusta.

Muilla pidennystavoilla on omat hintansa, joista voi kysyä suoraan Piece of Hairista.

Olisiko aika tehdä hiuksiin pientä muutosta?

Mago pidennykset kokemuksia sanna
Magon värisävyt.

Mago-tarjous kaikille lukijoille!

Nyt varsinkin kesämorsiamet kuulolle! Blogin lukijoille Piece of Hair tarjoaa maksuttoman pidennysten konsultoinnin, jossa katsotaan sopivin pidennystekniikka (teippi-, letti-, sinetti- tai Mago pidennykset), pidennyksen värisävyt sekä tarkka hinta-arvio. Konsultointi ei sido asiakasta mihinkään.

Tämän LISÄKSI kaikki hiusten värjäys- ja leikkauspalvelut -10% huhtikuun 2017 ajan (ei koske pikakampauksia). Mainitse Lapsennimi.com-blogi varatessa.

Loistavasta palvelusta ja omista kokemuksistani kiitollisena vahva suositus. Liikkeet löytyvät Isosta Omenasta Espoosta ja CityCenteristä Helsingistä.

Käy tsekkaamassa: www.pieceofhair.fi

Kutrit kuntoon ja nokka kohti kesää Mago pidennykset kokemuksia rikkaampana!

-Muotimutsi-

Sanna A.

Kirjoittaja on 38-vuotias äiti, joka kirjoittelee lasten ja äitien muodista, sisustuksesta ja muista hyvää oloa tuovista aiheista. Muotimutsiksi häntä kutsumme.

Omaan perheeseen kuuluu kaksi ala-asteikäistä lasta, aviomies sekä koiravanhus Rocky. Ammatiltaan hän on muotisuunnittelija ja lähihoitaja, josta piti isona tulla poliisi.

Intohimoina muoti, piirtäminen, sisustaminen ja rikossarjat. Iloa elämään tuovat muun muassa leikkokukat, valo, kiireettömyys, toisten auttaminen, lasten huumori ja hymyilevät kasvot.

Takaisin ylös