lapsennimi.com kasvaa ja kehittyy

Lapsennimi.com kasvaa ja kehittyy

Alkuvuodesta, tammikuun puolessa välissä 2017, lanseerasimme uudistuneen Lapsennimi.com-sivuston. Siitä on nyt kulunut muutama kuukausi ja sivustomme jatkaa kovaa kasvuaan ja kehitystään.

Alkuvuoden aikana sivustollamme on käynyt lähemmäs kaksisataatuhatta uniikkia kävijää, kun taas sivunäyttöjä on jo useita satojatuhansia ellei pian miljoona.

Parhaimmillaan tavoitamme ihmiset hyvinkin nopeasti: kun vaikkapa toissapäivänä julkaisimme  Suosituimmat nimet 2016 -kirjoituksen, niin jo iltaan mennessä sen oli lukenut yli 1o00 suomalaista.

Toisaalta, kun kirjoitimme vastaavan kirjoituksen pari vuotta takaperin (2014), niin senkin jutun on lukenut vielä tänäkin vuonna jokaikinen päivä keskimäärin kymmeniä henkilöitä.

Tämä tarjoaa oivia mahdollisuuksia yhteistyökumppaneillemme ja vieraskirjoittajille, koska pystymme tarjoamaan heille sekä nopeaa tavoitettavuutta että pitkäaikaista löydettävyyttä, samalla kun tarjoamme kaikille sivustomme käyttäjille lapsiarkea helpottavia vinkkejä ja ratkaisuja.

Äidit ja tulevat äidit käyvät sivustollamme kaikista ahkerimmin

Tiesitkö, että tällä hetkellä suurin osa sivustomme käyttäjistä ovat naisia: äitejä ja tulevia äitejä.

Lapsennimi.com-osavuosikatsaus-2017

Alkuvuoden aikana noin 45% sivustomme käyttäjistä ovat olleet 25-34-vuotiaita, noin 30% 18-24-vuotiaita, ja loput 25% yli 35-vuotiaita. Niinpä pyrimme jatkossakin tarjoamaan paljon mielenkiintoisia vauva- ja lapsiarkeen liittyviä juttuja, joista on apua ja iloa perhearjen pyörittämisen eri vaiheisa.

Varsinkin silloin, kun lapsiarki on uutta, me vanhemmat olemme hyvin vastaanottavaisia kaikelle arkeamme helpottavalle tiedolle. Ja tämä tiedonjanohan meiltä vanhemmilta ei ihan heti lopu, koska jokaisen lapsen kehitysvaiheen jälkeen tulee taas seuraava vaihe uusine haasteineen.

Paljon uutta sisältöä lapsiarjesta ja siihen liittyvistä ilmiöistä

Nyt toiselle vuosineljännekselle siirryttäessä meillä aloittaa myös muutama uusi sisällöntuottajabloggaaja, joiden lapsiarkeen ja juttuihin pääset tutustumaan.

Emmi-Riika Seppala

Meille on tullut suhteellisen paljon bloggaushakemuksia, joista pyrimme jatkossakin etsimään ne helmet, jotka jakavat mielestämme parhaiten sen filosofian ja ajatusmaailman, johon haluamme sivustoamme jatkossa kehittää. Tällä tavoin sinä sivustomme lukijana tulet jatkossa saamaan entistä monipuolisempaa lapsiarkeen liittyvää tietoa.

Lisäksi sivustomme nimihakuosiota on juuri paranneltu, joten jatkossa sinä ja kaikki suomalaiset vanhemmat tulevat löytämään myös lisätietoa eri nimistä helposti ja kätevästi yhdestä ja samasta turvalliseksi ja hyväksi koetusta paikasta.

Kiitos siitä, että viihdyt sivustollamme ja vinkkaat meille jatkossakin uusista aiheista, vieraskirjoittajista ja kehitysmahdollisuuksista. Pyrimme kuuntelemaan teitä sivustomme käyttäjiä ja teidän ajatuksianne jatkossakin.

Keväisin terkuin,

Lapsennimi.com

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös