Megastar business loungea

Megastar kokemuksia lasten kanssa – Tallinnaan tyylillä!

Megastar kokemuksia lasten kanssa

Kävimme viikonloppuna Tallinnassa lasten kanssa, ja pääsimme samalla testaamaan uutta suosikkilaivaamme. Niinpä päätimme jakaa sinullekin M/S Megastar kokemuksia näin lapsiperheen näkökulmasta.

Heti alusta alkaen on melko selvää, että kyseessä on uusi laiva: kun auton ajaa sisälle, hohtaa autokannen seinät puhdasta valkoisuuttaan. Kaikki on selvästi mietitty piirua kahta huolellisemmin, koska kaikki pienetkin yksityiskohdat toimivat entistä paremmin: sisään ja ulos ajaminen sujuu todella jouhevasti.

Käytävät tuntuvat hieman leveämmiltä, sisustus roimasti hienostuneemmalta ja tilojen avoimuus tekee kokonaisuudesta todella tyylikkään ja avaran.

Kokonaisuudessaan kokemus on aivan eri luokkaa mihin tahansa viimevuotisiin Tallinnan laivailuihimme verrattuna: M/S Megastar on ylivoimainen valinta siirryttäessä Tallinnaan.

Lue MyStar kokemuksia – Suosikkilaivani Helsingistä Tallinnaan

Megastar kokemuksia lahto

Business Lounge yllättää rauhallisuudellaan

Matkustimme Business Loungessa, joten oli kiva päästä kokemaan, miten se eroaa perusmeiningistä. Autolla tultaessa Business Lounge -asiakkaat päästettiin laivaan ensimmäisinä, joten automme asettui aivan laivan keulaan sekä meno- että paluumatkalla ja olimme takuulla kymmenen ensimmäisen joukossa laivan sisällä. Yes!

Itse Business Lounge on todella viihtyisä, rauhallinen ja tyylikäs kokonaisuus. Tarjolla on ruokaa, juomaa ja tilaa työskennellä ja seurustella rauhassa.

Megastar kokemuksia business loungea

Lehtivalikoima on laaja, jos tahtoo lukea jotakin. Mehun saa painamalla tabletista valitsemansa mehun kuvaa, ja sekä tee- että kahvivalikoimaa löytyy paljon.

Megastar business lounge mehua

Itse olemme miettineet Tallinnaan muuttoa useaan otteeseen, ja tuntuu siltä että Megastarin Business Lounge vie taas meidät väistämättä muutaman askeleen lähemmäs Viroa.

Megastar business kokemuksia

Voin hyvin kuvitella, että mikäli emme olisi reissussa lasten kanssa, niin valitsisin Business Loungen automaattisesti, koska se takaa mahdollisuuden työskennellä tehokkaasti. Saman teen varmasti, kun ja mikäli matkaamme yhteistyökumppanien kanssa Tallinnaan.

Eikä siinä mitään, lastenkin kanssa Business Lounge toimii aivan täydellisesti, joskin sen todelliset edut jäävät hieman hyödyntämättä.

Megastar kokemuksia business lounge
Business Loungessa on hyvä laittaa ystävät edustuskuntoon.

Tällaisia Megastar kokemuksia vielä muutama niin pelkään, että paluumatkalippu jää käyttämättä.

Menomatkalla matkasimme aamusta, jolloin tarjolla on kattava aamupala. Paluumatkalla matkasimme lounasaikaan, jolloin tarjolla oli oikein maittava ja hyvin katettu lounas.

Megastar business loungea
Business Lounge sijaitsee nokassa, josta on mahtavat näkymät.

Haloo Helsingin konsertit olivat Tallinnassa samana viikonloppuna, joten koko laiva on aivan täynnä konserttimatkaajia. Silti meillä on hyvin tilaa koko matkan ajan.

Lasten leikkihuoneessa on monia näppäriä ratkaisuja

Laivan lähdettyä liikkeelle päästään tutustumaan lasten leikkitiloihin, koska lasten kanssa matkustaessa mennään aina lasten ehdoilla.

Megastar kokemuksia lapset

Lasten leikkitilat ovat melko kompaktit, mutta silti todella hyvin toimivat ja fiksusti ajatellut. Kerrankin aikuisetkin saavat istua kivalla tapaa merelle katsellen ikkunalautafantasioitaan toteuttaen.

Megastar lasten kanssa kokemuksia
Pehmustetut ikkunalaudat tarjoavat täydellisen paikan seurata lasten leikkiä ja maisemien vaihtumista.

Lapsille on tarjolla liukumäkeä, piirrustusmahdollisuuksia, tv-pelejä, piirrettyjä, legoja ja vaikka mitä.

Kun meidän tytöt pääsevät laskemaan liukumäkiä, tietää että puolet matkasta sujuu jouhevasti lasten ollessa onnesta soikeina.

Megastar kokemuksia lasten kanssa
Liukumäet ovat meidän tyttöjen suosikit ja niistä kaikki lapset tuntuvat pitävän.
Megastarin lastenhuone liuku
Meno- ja paluumatka: liukumäki on aivan must.

Tämä on ensimmäinen Tallinnan laivamatkamme, jolloin lapsemme eivät ole halunneet piirtää, koska heillä on ollut niin paljon kaikkea muuta kivaa puuhaa.

Leikkitiloissa on sekä meno- että paluumatkan aikana tyttö, joka vääntelee ilmapalloista muun muassa koiria ja pupuja, leikkii lasten kanssa ja tekee käsi- ja kasvomaalauksia.

Megastar lasten kanssa

Megastar lasten leikkihuone
Tarjolla on myös piirrettyjä ja muuta lasten ohjelmaa. Hieman vanhempien lasten pelitila on hyvin eristetty omaksi kivaksi majakseen.

Myös Legot ovat takuuvarma suosikki kaikille lapsille. Tällä kertaa emme ehtineet niihin vielä koskea, koska lapsilla oli niin paljon kaikkea muuta koettavaa. Se on hyvä merkki lapsiperheen näkökulmasta!

Megastar leikkihuone kokemuksia

Ms megastar kokemuksia

Megastarin matka Tallinnaan kestää kaksi tuntia, mikä menee heittäen lasten leikkihuoneessa. Lapsia ei ehdi alkaa edes väsyttää, kun ollaan jo satamassa.

Megastarin shoppailupuitteet ovat Itämeren parhaat

Tottakai kun laivalla ollaan, pitää päästä myös shoppailemaan. Täytyy sanoa, että enpä ole millään laivalla päässeet ostoksille lapset isoissa ostoskärryissä istuen siten, että emme häiritse leveällä kuljetuksellamme muuta shoppailevaa yleisöä. Täällä sekin onnistuu, koska kulkuväylät ovat leveitä ja avaria.

Megastar ostoksia kokemuksia
Täällä on helppo kulkea lasten kanssa, koska käytävät ovat leveitä ja tilaa löytyy.

Kaikki on laitettu esille hienosti ja valikoimat ovat selvästi laajemmat kuin laivoilla yleensä. Täällä voi helposti käyttää tunnin pari kosmetiikkaan, vaatteisiin ja peruslaivatarjontaan keskittyen.

Kun kävelemme kosmetiikkaosaston läpi, kuulen kuinka useat matkustajat ihailevat laajaa ostostarjontaa.

Megastar kokemuksia muumit

Tällä kertaa meidän perheen täytyy kulkea nopeasti tiettyjen osastojen ohitse, koska vanhemman tyttäremme Frozen-pakkomielle on niin vahva, että pelkäämme hänen löytävän kaikki tarjolla olevat Frozen-nuket ja -paidat.

Megastar kokemuksia ostokset
Paljon kivaa ostettavaa joka puolella, joten täällä viettää helposti pidemmänkin aikaa.
Megastar laiva kokemuksia
Isot screenit luovat nykyaikaisen tunnelman. Tässä kuvaan osui juuri kuuma suudelma 🙂

Paluumatkalla tytöt eivät suostu poistumaan lasten leikkihuoneesta, joten iskä lähtee ostoksille.

Tarjolla on vaikka mitä, ja koska neljäkymppiä tuli juuri täyteen, päädyn Kiehl’sin osastolle, jossa todella asiantuntevat asiakaspalvelijat auttavat minua nuorentumaan silmissä.

Koska tarjolla on myös vaikka mitä Prinsessa-tavaraa, en voi olla hankkimatta yllätystä perheen tytöille.

Megastar shoppailua

Yhteenvetona Megastar kokemuksestamme

Kun summataan meidän perheen Megastar kokemuksia, niin meille on itsestään selvää millä laivalla matkaamme Tallinnaan jatkossa. Oli lapset mukana tai eivät, niin Megastar kokemus on ylivertainen.

Siinä missä laivamatka on aikaisemmin ollut ”se pakollinen paha”, niin Megastarin myötä siihen on palannut taas tietynlainen hohto.

Kahvilat ja ravintolat ovat freshejä, shoppailumahdollisuudet hyvät ja Business Lounge antaa paljon mahdollisuuksia monenlaiseen hyötykäyttöön. Lisäksi laivan tilat ovat todella avarat ja nykyaikaiset, mikä antaa hyvän fiiliksen kaikelle.

Megastar sisustus

Lapsiperheiden näkökulmasta kaikki toimii myös äärettömän hyvin. Olemme itse matkanneet lasten kanssa joka vuosi Tallinaan kerran pari, joten vertailukohtia löytyy.

Megastar kokemuksia kaunista

Lapsiperheelle tärkeitä asioita ovat monesti se, että lasten leikkitilat ovat hyvät ja monipuoliset. Plussaa tulee aina siitä, mikäli aikuinenkin pystyy istumaan siellä helposti. Kaikki tämä toteutuu Megastarilla, ja vieläpä sillä lisällä, että lasten leikkihuoneessa on omat wc-tilat.

Paluumatkalla yllätän jopa toisen isukin pelaamassa Playstationia lasten leikkihuoneen uumenissa. Kun hän havaitsee minut, kysyy hän lapseltaan tahtooko tämä vielä pelata.

Don’t worry, minäkin tahtoisin pelata!

Megastarin lastenhuone
Kun vessa on lähellä, lapsiperheen arki helpottuu laivallakin.

Meille lapsiperheille myös helppo ja toimiva ruokailu on monesti avainasemassa, koska tuntuu siltä, että koko ajan ollaan syömässä. Megastarilla ravintolavaihtoehdot ovat laajat, joten kaikille löytyy takuulla jotakin.

Täällä kenenkään ei tarvitse tehdä loputtomia kompromisseja kaikissa asioissa.

Megastar ravintoloita
Ravintoloita on vaikka kuinka monia ja ne ovat todella laadukkaan oloisia verrattuna muihin laivoihin.

Megastar burger king

Kerrankin Tallinnan laivalla on tarjolla freshiä ruokaa, eikä niitä kuivuneita kinkkusämpylöitä, jotka ovat olleet samassa muovissa jo kenties 20 vuotta.

Vaikka kävelet Megastarilla pubiin, niin sielläkin on kaunista. Sisustus on kaiken kaikkiaan todella onnistunut ja tekee laivasta kerrassaan upean.

Megastar heppa

Megastar ravintolat
Isot screenit joka puolella luovat kivaa tunnelmaa ja tuovat elämää joka paikkaan. Täällä eivät jää MM-lätkätkään näkemättä!

Jos et ole vielä varannut matkaasi Tallinnaan, niin tee se Megastarille samantien. Kuulemme nimittäin mieluusti jatkossa myös sinun Megastar kokemuksia.

Lue myös Lasten kanssa Tallinnassa

Lue täältä ykkösvinkkimme Tallinnan lapsiperhetarjonnasta

Lue täältä aikaisemmasta Tallinnan käynnistämme

Lue täältä miten sujuu matka autolla Ruotsiin lasten kanssa

Lue täältä millaista Ras al Khaimahissa on lasten kanssa

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös