Featured Video Play Icon

Rush Helsinki kokemuksia: Trampoliinipuistossa perhe pomppii samaan tahtiin

Rush Helsinki kokemuksia: iloa ja perheen lähentymistä

Tämä Rush Helsinki kokemuksia: Trampoliinipuistossa perhe pomppii samaan tahtiin -teksti on toteutettu yhteistyössä Rush Helsingin kanssa.

Kävimme tutustumassa Helsingin Pitäjänmäellä Rush Helsingin trampoliinipuistoon, joten tässä meidän Rush Helsinki kokemuksia sinulle. Mukana vierailulla oli Muotimutsin perhe, joten samalla pompulla pääsivät lapset nauttimaan toistensa seurasta.

Loistava tapa viettää perjantai-iltaa ystäväperheen kanssa. Lasten iät ovat 1, 4, 6 ja 7.

Kaikki nauttivat olostaan ja hyppytouhuista, joten homma siis todella sopii koko perheelle. 

rush helsinki kokemuksia

Mikä ihmeen trampoliinipuisto?

Täytyy tunnustaa, että mieleeni ei ole aiemmin tullut viedä perhettä trampoliinipuistoon. En edes tiennyt, että sellaisia on olemassa. Käynti oli kuitenkin positiivinen yllätys monipuolisuudellaan. Trampoliinihan on trampoliini ja omassa päässäni se oli aiemmin yksi pyöreä trampoliini. Ei tosin enää.

Ensivaikutelma on tärkeä, ja iloinen sekä avulias henkilökunta otti meidät vastaan erittäin luontevasti. Puiston yleisilme on siisti ja värikäs, oikeestaan aika magee.

Tulee ihan mieleen oma nuoruus ja graffititaiteilijat. Homma on suunniteltu ja aikataulutettu jämptisti. Etukäteen tehdään netissä turvallisuusohje, ja saavuttaessa puistoon katsotaan turvallisuusvideo.

Odotimme omaa hyppyvuoroa ja puimme kaikille jarrusukat, jotka olivat hauskan neonväriset. Klo 18 alkaneessa Hohto-hyppelyssä sukat näkyivätkin kivasti UV-valojen loisteessa.

rush helsinki trampoliinipuisto

rush trampoliinipuisto

Monipuolinen tekeminen yllätti Rush Helsinki -trampoliinipuistossa

Iso tila oli täynnä monenmoisia trampoliineja ja pelialueita. Isät intoutuivat heittämään voltteja ja pomppimaan lasten kanssa oikein urakalla.

Puolitoistavuotias nautti pomppimisesta isän sylissä, samalla kun nelivuotias sukkuloi sujuvasti trampalta toiselle.

Erityisen hauskaa oli heitellä vaahtomuoveja hyppykaukalossa. Vaahtokumimontun alaosa on trampoliinimattoa, jolloin turvallisuus on maksimoitu. Pienempi tykkäsi kiivetä edestakas monttuun ja ylös. Myös polttopallo ja korisalue olivat todella hauskoja. Pienin liikkui ketterästi trampoliinilla heitellen palloa.

Tämä harrastus kehittää koordinaatiokykyä pienestä pitäen.

Hyppiminen todella käy urheilusta ja hiki pukkasi isienkin pintaan. Ei siis Rush Helsinki -kokemuksia ilman liikunnan iloa.

pitäjänmäki trampoliinipuisto

rush helsinki kokemus

Vapaahyppyjä töiden sijaan

Esikoisen kummisetä hyppäsi heti alkajaisiksi Rushin ”free fallin”. Laskuvarjojääkärille se on toki tuttua puuhaa. Free fall -hyppy toisesta kerroksesta jätti-ilmapatjalle sopii sekä nuorille että vanhemmille, jos vain rohkeutta riittää.

Kummisetä oli ajatellut tekevänsä töitä koneella lasten hyppiessä, mutta homma vei mukanaan hänetkin. Isät taisivat olla yhtä innoissaan kuin lapset ja voltit sujuivat ketterästi.

Nelivuotias olisi pomppinut varmasti parikin tuntia. Häntä suorastaan harmitti lähteä kotiin. Vietimme aikaa trampoliinipuistossa tunnin ja kaksikymmentä minuuttia.

Tunti on sopiva hyppyaika, kun sen hyödyntää tehokkaasti. Siinä missä sisäleikkipuistoissa juostaan yleensä lasten perässä ja vahditaan, täällä kaikki voivat osallistua ja pitää hauskaa.

rush helsinki trampoliini

rush finland kokemuksia

rush helsinki kokemukset

Dj luukutti hyvää musiikkia Hohto-hypyssä

Meille mielenkiintoinen Rush Helsinki -kokemus oli Hohto-hyppy: hauskaa meininkiä Dj:n soittaman musiikin tahdissa. Ihan pienten osalta saa olla tarkkana, koska pimeässä tilassa vaaratilanteita tulee helpommin. Me olimme kuitenkin tietoisia tästä etukäteen, joten homma oli täysin hallinnassa siltä osin.

Hohto-hyppy perjantaisin ja lauantaisin on hauska idea, ja siinä äidinkin tanssijalka alkoi vipattamaan.

Battle Beam -kaksintaistelua tenavat testasivat Hohto-hypyssä ja se oli heistä tosi hauskaa. Gladiaattorihenkisessä aktiviteetissa yritetään pudottaa kaveria vaahtomuovimonttuun.

Viikonloppuaamuista löytyy perheille suunnatut Family Time -vuorot, joten perheiden kannattaakin suunnata näille vuoroille.

Me olimme nyt Open Jumpissa perjantai-iltana ja väkeä oli aika paljon. Kannattaa siis pienempien lasten kanssa hyödyntää päiväaikoja.

Perjantaisin klo 10:30 – 12:00 järjestetään aina taaperopomppu, mikä on täydellinen aika pikkulapsiperheille.

Puiston henkilökunta neuvoo kyllä auliisti milloin kannattaa tulla millaisellakin porukalla, jotta teidänkin Rush Helsinki kokemuksia muistellaan hymyssä suin.

rush helsinki hohto hyppy

Pomppivat synttärit ja muut juhlat Rush-trampoliinipuistossa

Rush Helsingin trampoliinipuistossa voi järjestää myös synttäreitä. Se sopii hyvin aktiivisille ihmisille ja vähän vanhemmille lapsille. Synttärihuoneissa oli esimerkiksi kiipeilyseinä, puolapuita ja muuta urheilullista tekemistä.

Synttärijuhliin on mahdollista tilata myös Bonkers-temppuohjaaja, joten tämä on varma hitti lasten parissa.

Synttäreiden lisäksi voi tilassa järjestää vaikkapa polttarit tai firman Tyhy-päivän.

rush helsinki synttarit

Rush Helsinki -trampoliinipuisto on koko perheen juttu

Meidän Rush Helsinki -kokemus oli kaikkien mielestä tosi kiva, ja hymy oli herkässä yhteisen tekemisen kautta.

Parasta tuossa on lapsiperheiden näkökulmasta juurikin se yhdessä vietetty aika ja vanhempien osallistuminen hyppimiseen. Pomppiminen nollaa kivasti ajatuksia työviikon päätteeksi ja kasvattaa kuntoa. Siispä pomppimaan.

Ehkä ainoana varoituksen sanana sanoisin sen, että Rush Finlandin trampoliinipuistoihin haluaa mennä uudelleenkin, koska kerrankin kaikille oli kivaa tekemistä.

Huom! Taaperoikäisille naperopomppu perjantaisin klo 10:30 – 12:00, jolloin vieläpä edullisempi hinnasto ja alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

Lue täältä lisää Rush Finlandin trampoliinipuistoista

> Millainen on hyvä trampoliini lapsille – Lue vinkit

rush helsinki kokemuksia

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös