lastentarvikekirppis

Perhehengailua ja kahvittelua Stoorissa – Lastentarvikekirppis vailla vertaa

Millainen on kiva lastentarvikekirppis? Helsinki tai muu Suomi

Millainen on sinun mielestä kiva lastentarvikekirppis (Helsinki tai muu Suomi)? Itse olen käynyt Vallilan Stoorin kirpputorilla Helsingissä nyt kolme kertaa neljän päivän sisällä.

Lauantaina käytiin kahvilla miehen ja kuopuksen kanssa ja eilen sekä tänään äitini kanssa lounaalla sekä viemässä tavaraa autolasteittain myyntiin.

Kuopus tykkäsi peuhata leikkipaikassa ja leikkiä muiden lasten kanssa. Autopaikkojakin on aina kivasti Stoorin edessä Sturenkadulla, jos ei liiku julkisilla.

lastentarvikekirppis

Kaapit täynnä lastenvaatteita ja -tarvikkeita

Olen ollut vähän sellainen hamsteri ja säästänyt lähes kaikki lastentarvikkeet ja -vaatteet.

Meillähän oli aikoinaan vähän aikaa oma pieni Hippula lastenvaatekirppis ja sieltä lahjoitettiin Hope-yhdistykselle lasteittain tavaraa.

Hippula oli äitiyshuuruissani tullut päähänpisto, kallis harrastus. Juuri sanoin miehelleni, että aivan epätodellista, että meillä on ollut sellainen.

Onneksi järki tuli päähän ja lopetimme kalliin harrastuksemme. Mitään en kadu ja onhan se hauska muistella hulluja ideoita.

lastentarvikekirppis hki
Stoorissa koko perhe viihtyy hyvin, sekä lapset että aikuiset.

Kuitenkin vasta nyt olen oppinut luopumaan tavarasta ja kierrättämään aktiivisesti. Kaikki alkoi siitä, että aloimme raivaamaan tapahtumatoimistomme varastoa.

Into kierrättää tarttui siitä ja nyt pystyin lastaamaan lastenvaatteita ilman ahdistusta Ikea-kasseihin. Konmari-ideologia helpottaa myös tavarasta luopumista.

lastentarvikekirpputori

Pienten lasten vaatteet ovat uudenveroisia

Kun sain esikoisen, ostin kaiken uutena. Kuinka hölmöä se onkaan. En edes tajunnut, kuinka hyvää tavaraa lastenvaatekirppikset ovat täynnä.

Menin yhteen kirppikseen ja ihastuin. Sen jälkeen sekosin ja pian minulla jo oli oma lastenvaatekirppis Helsingissä pystyssä parissa kuukaudessa.

Äitiys ja yrittäjyys ei aina ole viisas yhdistelmä. Ainakin jonkun pitäisi estellä tällaisen yrittäjä-äidin päähänpistoja.

Lastentarvikekirppis itsessään on loistava idea. Pienten lasten vaatteet ovat tosiaan useimmiten uudenveroisia.

lastentarvikekirpputori helsinki

Ne jäävät nopeasti pieneksi ja ne eivät kulu vauvelin pötkötellessä lähinnä paikallaan. Kannattaa siis ehdottomasti ostaa vauvanvaatteita kierrätettyinä.

Kahvila ja kirpputori on loistava yhdistelmä

Rakastan ulkona syömistä. Syömmekin ulkona monta kertaa viikossa. Siksi onkin mukavaa, kun kirppiksellä voi ruokkia perheensä samalla.

lastentarvikekirppis kahvila

Vallilan Stoorissa panostetaan terveelliseen kahvilatarjontaan ja siksi tykkään myös siitä niin kovin.

Tänään söin taivaallisen tomaatti-kikherne-kookoskeiton ja raakakakkua. Eilen söin ihanan salaatin.

Vaikka ei kierrätys innostaisi, mene ihmeessä nauttimaan kahvilan antimista. Tuet samalla pienyrittäjiä, ja sitä kannustan kaikkia tekemään aina valinnoissaan.

Sen takia kaikki lastenvaatekirppikset ja kirppikset yleensäkin ovat mukavia paikkoja vierailla. Mikä on se lastentarvikekirppis (Helsinki tai muu Suomi), jossa sinä käyt useimmiten?

>> Lue täältä lisää Vallilan Stoorista

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, sarjayrittäjä ja kahden villin pojan sekä 2018 syntyneen tytön äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso, jonka Otsoilua blogi löytyy sivustolta.

Matkustelu ja elämästä nauttiminen inspiroivien ihmisten kanssa pitävät Heidin fiiliksen yllä. Hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään positiivisen vireen elämäänsä ja kannustaa kaikkia tavoittelemaan unelmiaan. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsennimi.com

Kommentoi alle oma mielipiteesi

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös