lasten festarit

Lasten Festarit 2017 -lastenkulttuuritapahtuma tulee taas su 6.8.2017!

Lasten Festarit 2017 – Elokuussa Hesperian puistossa kajahtaa!

Moni osaa jo odottaa elokuuta ja koko loppukesän kivointa koko perheen Lasten Festarit 2017 -ilmaistapahtumaa.

Tapahtuma järjestetään jo 11. kerran ja se on kasvanut pienimuotoisesta perhepiknik-tapahtumasta jo 10 000 lasta ja vanhempaa tavoittavaksi lastenkulttuuritapahtumaksi.

Hesperian puistossa on vaikka mitä kivaa nähtävää ja tehtävää, kuten autoalue, jossa pääsee jos jonkinlaisen menopelin kyytiin.

Lasten Festareilla pääsee myös askartelemaan, bailaamaan musiikkiesitysten tahtiin ja ihastelemaan saippuakuplataidetta.

Tapahtumassa on vuosittain monipuolisesti tekemistä lapsille ja lapsenmielisille niin liikunnan, taiteen kuin muunkin kulttuurin saralla.

lasten festarit 2017
Saippuakuplataidetta Lasten Festareilla 2016

Lasten Festarit 2017 ohjelma

Tänä vuonna on luvassa entistä hauskempaa, luovempaa ja elämyksellisempää kaupunkikulttuuria pääkaupunkiseudun lapsiperheille.

Lasten Festarit 2017 teemat ovat yhdessä tekeminen ja ekologisuus, näitä teemoja heijastellaan myös tapahtuman ohjelmassa.

Jokainen alueella oleva näytteilleasettaja tarjoaa lapsille mukavaa tekemistä, kuten kierrätyssoitinpajan, jossa roskasta tulee musisointiväline.

Lasten Festarit 2017 -alueella voit myös tavata roskahirviön ja osallistua Kierrätyssirkukseen. Esiintyjänä tapahtumassa on mm. Kikattava Kakkiainen, joka tanssittaa yleisöä yhdessä Mc Citykanin kanssa.

Tapahtuman tavoitteina on edistää lasten ja perheiden hyvinvointia ja lasten tasapainoista kasvua kulttuuri-, liikunta- ja puuhastelukokemuksien kautta.

lasten festarit ohjelma
Lasten Festareilla on aina mahtava meininki ja innostavia esityksiä.

Tapahtuman tarkka ohjelma päivittyy Lasten Festarien sivuille kesään mennessä. Suunnitteilla on vaikka mitä kivaa ja elämyksellistä uutta näkemistä ja tekemistä tapahtumaan, kannattaa siis seurata sivuja!

Lasten Festarien kumppanit tuovat oman mausteensa tapahtumaan

Lasten Festareilla isossa osassa ovat myös yhteistyökumppanit, jotka mahdollistavat vuodesta toiseen tapahtuman järjestämisen:

lasten festarit 2017 perheille
Lasten Festareilla pääsee myös tekemään omin käsin, tänä vuonna erityisesti ekologisista materiaaleista.

Lapsille ja lapsenmielisille runsaasti monelaista puuhaa

Lavaesiintyjien ja artistien lisäksi festareilla on paljon erilaista tekemistä ja näkemistä koko päiväksi. Lapsilla on mahdollisuus tutustua erilaisiin kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiin, poliisi- ja paloautoon, tavata tuttuja eläinhahmoja ja osallistua tapahtuman yhteistyökumppaneiden pisteillä esimerkiksi urheiluun urheiluseurojen ja aktiviteettipuistojen johdolla.

lasten festarit 2017 hki
Yhdessä tekeminen on tärkeässä osassa vuoden 2017 tapahtumaa, Lasten Festareilla lapset ja lapsenmieliset pääsevät osallistumaan monenlaiseen tekemiseen.

Ohjelmaa on sekä tapahtuman päälavalla että amfiteatterin lavalla, jossa pääsee myös jumppaamaan  Superparkin johdolla.

lasten festarit 2017 taaperoille
Liikkumisen edistäminen on tärkeässä roolissa Lasten Festareilla.

Miten varustautua saapuessasi Lasten Festareille 2017?

Lasten Festarit 2017 on ulkotapahtuma, joten varaa mukaan säänmukaiset vaatteet.

Elokuussa on todennäköisesti luvassa kaunista säätä, vesipullo ja aurinkorasva ovat siis tarpeen. Tapahtuma pidetään kuitenkin, vaikka sataisi vettä. Kannattaa siis tulla paikalle, vaikka hieman ripsisikin vettä!

Hesperian puistossa voi myös olla tungosta, johon kannattaa varautua varaamalla riittävästi aikaa alueella kiertelemiseen sekä vessoihin jonottamiseen.

Alueella on myös piknik-alue, johon voi mennä syömään eväitä: oma viltti siis mukaan! Lasten Festarit pyritään pitämään mahdollisimman esteettömänä, joskin Hesperian puisto on kuitenkin ulkotila, joten maasto on paikoitellen epätasainen.

Osa tapahtuman aktiviteeteista voi olla maksullisia ja alueella on myös ruokamyyjiä: varaa ensisijaisesti käteistä maksuvälineeksi. Joissain kojuissa käy myös kortti.

Kaiken kaikkiaan pitkälle pääsee jo iloisella ja uteliaalla mielellä. Luvassa on jälleen kerran tosi kiva päivä täynnä nähtävää ja ihmeteltävää.

lasten festarit 2017 halailua
Tule viihtymään ja halailemaan ihania maskotteja Lasten Festareille!

Lasten Festarit järjestetään sunnuntaina 6.8.2017 klo 10.00-16.00 Hesperian puistossa Helsingissä. Tapahtuma on kävijöille avoin ja maksuton, sen järjestävät Keskuspuiston nuorkauppakamari Helsinki ry ja PuskaPromotion.

Tänä vuonna Lasten Festareilla osallistutaan myös hyväntekeväisyyteen: tapahtuman tuotoista osa lahjoitetaan Joulupuu-keräykseen, jossa joka joulu annetaan joululahjoja kymmenille tuhansille sosiaalitoimen asiakkaana oleville lapsiperheille.

Lasten Festarit 2017 -kumppanihaku on edelleen auki, joten ota yhteyttä alla olevan yhteydenottokaavakkeen kautta, mikäli yrityksesi, yhdistyksesi tai yhteisösi haluaa mukaan tapahtumaan.

Lisätietoja:

Pääkoordinaattori

Doris Tuohimaa

p. 0408679805

#lastenfestarit

Kuvat: Laura Hannula, Keskuspuiston nuorkauppakamari Helsinki ry

    * pakollinen tieto

    Vieraskirjoittaja

    Haluatko olla mukana kertomassa tarinasi sivustollamme? Ota yhteyttä meihin rohkeasti joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse info(a)lapsiarkea.com

    Takaisin ylös