Disney world kokemuksia

Disney World kokemuksia perheen kanssa

Disney World kokemuksia lasten kanssa

Kun olet katsonut Disneyn elokuvia, oletko haaveillut pääseväsi kokemaan omia Disney World kokemuksia ja taikaa?

Disney Worldin teemapuistot ovat upeita, mutta sisäänpääsymaksut ovat melko korkeita. Nelihenkinen perhe pulittaa helposti 400 euroa pelkkiin sisäänpääsymaksuihin.

Kun olimme marraskuussa Orlandossa, päätimme mennä yhteen teemapuistoon ja tällä kertaa paikaksi valikoitui Disney Hollywood -studiot.

Olisi sittenkin pitänyt mennä Magic Kingdomiin, koska se toimii pienille parhaiten.

Oli toki kiinnostavaa nähdä vaihteeksi joku muu Disneyn puistoista. Erityisesti päivästä jäi mieleen Star Wars -hahmot, The Twilight Zone Tower Of Terror -hissijuttu ja joulukoristeet.

Disney World kokemuksia – Kuvia

disney world kokemuksia lasten kanssa

disney world kokemuksia hakemassa

disney world kokemuksia star wars

disney world kokemuksia star wars

disney world kokemuksia

Ilmaiseksikin voi fiilistellä Disney Springsissä

Ystäväni vinkkasi meille alueesta, jolle ei ole sisäänpääsymaksuja, ja siellä on hauskaa katseltavaa koko perheelle. En ollut aiemmin kuullut tästä alueesta ja sen nimi on Disney Springs.

Kävimme kerran tuolla alueella reissun viimeisenä iltana ja nyt jälkikäteen harmittaa, ettemme aiemmin tienneet siitä. Alueella oli ravintoloita ja myymälöitä.

Ohjelmalavalla esiintyi lasten tanssiryhmä meidän ollessa paikalla. Ravintoloista olisin halunnut ehdottomasti mennä lasten kanssa Dinosaurus-ravintolaan tai sademetsä-ravintolaan.

Kerrankin paikat, missä vanhemmatkin olisivat todennäköisesti saaneet syödä rauhassa. Niin paljon niissä oli lapsille katseltavaa joka puolella: kaikki oikein hyviä Disney World kokemuksia.

disney-springs-kokemuksia

disney-springs-lasten kanssa

Disney World kokemuksia – hienoja urapolkuja tarjolla

Sattumalta viestittelin viime viikolla vanhan tanssituttavani Jessican kanssa ja hän kertoi olleensa jo 20 vuotta Walt Disney Worldin palveluksessa. Hän toimii nykyisin Walt Disney World VIP Tourguidena.

Hän suunnittelee perheille yksilöllisen päivän eri teemapuistoissa ja on heidän mukanaan koko päivän. Olisipa ihanaa saada kokea tuollainen juuri meidän perheelle räätälöity Disney World kokemus.

Täytyy laittaa se unelmakarttaan jospa se sieltä toteutuisi joku päivä. Kyselin Jessicalta tarkemmin mikä Disney Springs on, ja hän kertoi alueen olleen aiemmin Downtown Disney.

Oli kiinnostavaa kuulla hänen urapolustaan Disneyllä. Jessica rekrytoitiin suoraan koulusta Disneylle. Hän työskenteli ensin World of Disney -liikkeessä juurikin Downtown Disneyllä myyden Mikki-kelloja ja -kultakoruja.

Sen jälkeen hän siirtyi All Star Movies -hotelliin ja sieltä Magic Kingdom Guest Relationsiin. Samalla hän toimi oppaana.

disney-springs-07

Jotain ihmeellistä näissä teemapuistoissa on

Jo ennen lapsia kävimme mieheni kanssa Hong Kongin Disneylandissa ja päivä oli mukava. Pariisin Disneylandissa kävimme esikoisen ollessa vajaa 3-vuotias.

Orlandon Disney Worldissa vierailin ensimmäistä kertaa 90-luvulla ja nyt kahden lapsen kanssa. Käynti ei taatusti jää viimeiseksi.

Lasten iloa on tietysti ihana seurata, mutta kyllä näissä teemapuistoissa aikuisillakin on hauskaa. Ainakin tällaisilla aikuisilla lapsilla. Joulun alla kaikissa teemapuistoissa oli upeita joulukoristeita ja joulukuusia.

Kyllä sitä visuaalista tykistystä oli kiva katsoa ja muistoksi saatiin paljon kuvia.

Rahajutut tuntuvat aina kiinnostavan lukijoita. Nyt en pitänyt tarkkaa kirjaa kuluista, mutta kirjoitin pari vuotta sitten omassa blogissa Mitä maksoi päivä Pariisin Disneylandissa kolmelta. Siitä saa osviittaa, millä summilla pääsee nauttimaan Disneyn taikamaailmasta.

Voisiko tällainen Angry Bird -puisto Saariselällä olla joskus Disney Worldin kilpailija?

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä heidi@lapsennimi.com

disney-springs-hinnat

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös