Vallilan Stoori on hyvä levähdyspaikka vanhemmille

Vallilan Stoori on hyvä levähdyspaikka vanhemmille

Kirpputorien suosio on kasvanut viime vuosina ja kierrätys on In. Pelkän kirppiksen lisäksi ihmiset kaipaavat hengailumestaa sekä syötävää.

Kävimme tutustumassa Vallilan Stooriin, josta löytyy vastaus tähän kaikkeen höystettynä kivalla lasten leikkipaikalla. Ihan parasta pikkulasten vanhemmille, kun saa pikkupiltit hetkeksi leikkimään. Itse voi nauttia Stoorin herkullisen keittolounaan ja kupposen kuumaa raakakakun kera.

Samalla voi kiertää kirppisvalikoiman läpi. Yleensä myynnissä on vaatteita kaiken ikäisille ja lapsillekin löytyy useimmiten jotakin.

Terveellistä tarjoiltavaa koko perheelle

Stoorin toinen perustaja Piia Heinonen on Meidän perheen parhaaksi -kirjan toinen kirjoittaja. Toinen perustaja Saila Sirkiä on perehtynyt terveelliseen ruokavalioon ja vastaa pitkälti menusta ja cateringista. Tämä näkyy myös Stoorin menussa, sillä intohimo luomua ja lähiruokaa kohtaan näkyy tarjonnassa.

Vallilan stoori lauantaibreku

Good Life Coffeen paahtimon kahvi, luomutee sekä luomumehut kuuluvat valikoimaan. Pullat, piiraat ja leivät vaihtelevat tarjonnassa kauden mukaan.

Tarjolla on myös gluteenittomia ja maidottomia tuotteita sekä raakaruokaherkkuja. Kirjan reseptien mukaan tehdyt raakakakut ovat muuten taivaallisen hyviä ja terveellisiä. Hyvä vaihtoehto epäterveellisten herkkujen sijaan lasten juhliin.

Vallilan stoori leivokset

Itsepalvelukirppiksellä perheen varasto ojennukseen

Vallilan Stoori on itsepalvelukirppis, ja se löytyy Helsingin Vallilasta Sturenkadulta. Stoorissa myyntipaikat voidaan stailata persoonallisesti ja erikoisempia löytöjä voi tehdä Stoorin Marketplacessa. Siellä selektoidut myyntililituotteet vaihtuvat kausien mukaan.

Kirppiksen ohella Stoorissa toimii suloinen lapsiystävällinen kahvila ja pop-up-kauppa. Vinyylien ystävät pääsevät myymään ja ostamaan levyjä Stoorissa.

Jos haluat järjestää vaikkapa synttärit, kokouksen tai babyshowerit, voit vuokrata Stoorin kabinetin tai vaikkapa koko tilan edullisesti.

Stoorissa on välillä myös näyttelyitä ja erilaisia teematapahtumia yrittäjän aamiaisesta joogaan.

Vallilan stoori lapsiperheet

Kannattaa ottaa lapset mukaan ja käydä tutustumassa. Veikkaamme, että jatkatte päiväänne senkin jälkeen hymyssä suin.

> Lue täältä lisää Stoorin lastentarvikekirppiksestä

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös