isäksi 50 vuotiaana

Top 5 syyt ryhtyä isäksi 50 vuotiaana

Isäksi 50 vuotiaana – Viisi parasta syytä

Meidän miesten elämä on ihan liian helppoa: kuukautisista ei ole tietoakaan, synnytys on nakitettu naisille ja kukaan ei nalkuta ajotaidoistamme (, koska olemme kuskeina niin taitavia). Itse asiassa se on niin auvoista, että kerron nyt sinulle 5 parasta syytä ryhtyä isäksi 50 vuotiaana.

Jos nyt väkisin haluat venyttää isäksi tulemista siitä vielä 10 vuotta, niin lupaan etten ala sinua siitäkään moralisoimaan.

Tutkimusten mukaan isäksi ryhdytään myöhemmin kuin koskaan, uutisoi Hesari. Syitä on monia: epävarmuus omasta taloudesta muun muassa paitsi vaikeuttaa kumppanin löytymistä saa myös meidät jo parisuhteessa olevat miehet lykkäämään isyyttämme. Turha kuitenkaan ottaa siitä ressiä miesystäväiseni, sillä voimme yhtä hyvin onnitella itseämme. Kerron sinulle miksi.

Top 5 syytä ryhtyä isäksi 50 vuotiaana

Tässä parhaat syyt, miksi ryhtyä isäksi vasta 50-vuotiaana:

  1. Pääset ansaitulle eläkkeelle juuri sopivaan aikaan. Ajattele mitä luksusta: kun lapsi täyttää 18-vuotta, pääset palkinnoksi eläkkeelle. Samalla saranan avauksella, kun oma pikkupörröpääsi astuu ulos kodistanne kohti aikuisuutta, voit kärrätä oravanpyöräsi autotalliin. Jos eläkeikää on nostettu siihen mennessä, säästät ainakin saranoiden kulumisessa.
  2. Et tule tekemään syrjähyppyjä. Siinä missä nuoren isän hormonit vielä hyrräävät, ja puolet avioliitoista päättyy eroon, meillä ei ole samaa huolta ryhtyessämme isäksi 50 vuotiaana. Ei Raimo, me emme ole yhtään viisaampia kuin nuoremmat sukupolvet. Se johtuu vain siitä, että testosteronien taso elimistössämme on laskenut. Ainakin jos niitä roskakorista löytyviä sähköposteja on uskominen. Ei tule siis syrjähyppyjä; ehkä joitain masentuneita syrjäkävelyjä pimeillä kujilla, mutta mistään äkillisistä pompahteluista (ilman viagraa) meidän ei tarvitse huolehtia.
  3. Olet varoissasi. Vaikka se ei välttämättä tarkoita rahaa, joka näkyisi tileillämme, niin sinulla ja minulla on ihan ok tsäänssi olla sen verran varakkaita, että hiuksemme ovat pelkkää nahkaa. Jos et heti keksi, miten sen voi muuttaa rahaksi, niin annampa vinkin: vuokrataan sitä mainostilaksi. Monet nuoret miehet katsovat kauhuissaan kaljujamme, joten olemme loistava mainospaikka kaikille, jotka haluavat tavoittaa 25-40-vuotiaita pelokkaita miehiä.
  4. Sinun ei tarvitse huolestua menestymisen nousemisesta päähän. Myönnetään se nyt ihan suoraan, että kun menestystä tulee ensimmäisen kerran, niin harvassa ovat ne tapaukset, joissa pisu ei kävisi visiitillä suuren päämme sisällä. Meidän ei kuitenkaan tarvitse koskaan huolehtia siitä, että joutuisimme rauhoittelemaan menestyviä jälkeläisiämme, koska taivaasta katsoessamme emme juurikaan hahmota mitään pikkiriikkisiä pissankorkeusvärähtelyjä.
  5. Voit viedä lapset urheiluautolla tarhaan. Meillä miehillä on jännä tapa haaveilla urheiluautoista: ensin niistä haaveillaan 1o-vuotiaina, sitten 20-vuotiaina, 3-kymppisinä ja vielä 4-kymppisinäkin tiedämme, että ”sitten kun minä olen ryhtynyt isäksi 50 vuotiaana, niin sitten minulla on se urheiluauto”. Onneksi olkoon: voit viedä lapsesi tarhaan sillä! Ai mitä jos sinulla ei ole sitä? No sitten olet valitettavasti lukenut koko jutun täysin turhaan: kuulut todennäköisesti siihen neljännekseen miehistä, jotka ovat 50-vuotiaina lapsettomia.

Jos tuntuu, että olin ilkeä, niin on minulla hyviäkin uutisia, joita en viitsinyt sovinistiksi leimautumisen pelossa laittaa Top 5 -listalle (suurin osa, kun lukee todennäköisesti vain otsikon ja pääkohdat): 5-kymppisinä saamme nimittäin hyvin todennäköisesti hankkia lapsemme huomattavasti itseämme nuoremman naisen kanssa. Kun annamme lapselle vielä nimeksi oman nimemme Junior-jälkiliitteellä, on meillä käsissämme täydellinen kosto kaikkia ex-vaimojamme silmällä pitäen.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös