cakesmash perhekuvaus

Innolla Lapsen Nimen kimppuun

Kun tutustuin naapuriini Mikaan ja hänen perheeseensä ajattelin siinäpä vasta inspiroiva persoona. Uskon, ettei sattumia ole, ja kaikilla kohtaamisilla on merkitys. Olemme puhuneet yrittäjyydestä ja meissä on paljon samankaltaisia piirteitä. Haluamme kehittää uutta ja tehdä useita kiinnostavia juttuja samaan aikaan. Meillä on aika samanlainen rytmi tehdä asioita. Vauhdikas ja nyt mennään eikä meinata fiilis. Kun Mika kertoi ajatuksistaan viedä LapsenNimi uudelle levelille, tajusin samantien haluavani olla mukana projektissa. 

Lapsiperheen elämä on teema, josta ei juttuaiheet lopu. Tunnen sadoittain kiinnostavia ihmisiä, joiden tarinoita haluan jakaa. Tiedän että tuhannet tarinat odottavat, että joku löytäisi ne. Siksi teillä lukijoilla on tärkeä rooli vinkata meille näitä kertomisen arvoisia juttuja; olipa kyseessä raskaustoive, raskaus, synnytys tai lapsiperheen arki sekä juhla.

Haluan oppia muilta, sillä lasten kasvatus on maailman vaikein asia. Lapsen odotus on taas maailman ihmeellisin asia. Silloin etsitään tietoa paljon ja me tarjoamme median, josta sitä tietoa löytyy. Lasten kasvatus, jos mikä, jakaa mielipiteitä. Kotiäidit ja uraäidit taistelevat keskustelupalstoilla. Mutta johtaako se mihinkään? Mielestäni ei. Haluamme tuoda rohkeasti esiin erilaisia näkökulmia ja ajattelemisen aihetta. Hyväksytään erilaiset ratkaisut ja tehdään maailmasta vähän kannustavampi.

Olen odottanut nyt pari kuukautta aika täpinöissäni, että pääsemme kertomaan tästä kaikesta teille. Vihdoinkin se päivä koitti. Minä ja Mika perheinemme aloitimme yhteisen projektin kakkukesteillä. Mitä kaikkea hauskaa pääsemmekään vielä kokemaan LapsenNimen parissa!

Tervetuloa viihtymään ja inspiroitumaan kanssamme ❤

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös